Pelles Politiska?

Inte ens Photo Booth kan trolla bort den svettiga uppsynen hos det här kexet. Hur är det med er? Vad gör ni? Vad bra! Kul! Okej. Tack.
 
Så vad händer här då, hos Pelle? Jag har fått för mig att skriva ett politiskt inlägg. Hamnade häromdagen i en... ja, kalla det "diskussion" om ni vill. En diskussion om svensk politik och det rådande rasse-Europa. Jag sa att jag har absolut noll förtroende för ett visst parti (gissa vilket) och blev ombedd att, där och då, förklara och redogöra varför och hur jag kunde tycka så. Personen jag pratade med var inte ens, efter att uttryckt det klart och tydligt, på några vis engagerad i sagda parti. Utan det var "bara" viktigt att en kunde redogöra i sak och inte bara basunera ut åsikter hur som helst.
 
Allt kändes som ett skitnödigt seminarium om Tolstojs Krig och Fred. Men jag kunde väl förklara mig hyfsat väl, det tycker jag.
 
Men där såg i alla fall ett blogginlägg sitt första ljus. Kommer väl inom en snar framtid, så håll till godo. Tills vidare får ni svettas lugnt.
 
 


KATEGORI: Pelles vardag
TAGGAR: tolstoj, politik och svett - tre jobbiga saker i ett inlägg