Crossbones på Viaplay.

Jag har fått äran att samarbeta med Viaplay vid deras exklusiva lansering av Crossbones, den nya storsatsningen inom tv-serievärlden med John Malkovich i huvudrollen som den legendariske kapten Svartskägg. Ja, det här är en serie om pirater och deras förehavanden på de sju haven under 1700-talet.
 
Serien öppnar upp starkt med ett stöldförsök av kronometern, ett ur som räknar ut exakt position och färdriktningen för den som kan hantera den. En manick som, med andra ord, skulle vara till fördel för pirater och annat löst folk som behöver veta var exakt någonstans de befinner sig och var de ska åka för att utföra nästa rövarstråt. Tjuvarna som gjorde kuppen tros jobba för Blackbeard (eller Svartskägg som vi säger här) som spåtts varit död sedan länge. Eller är han fortfarande kanske vid liv?

DUN! DUN! DUUUUN! Där fick jag till en riktig cliffhanger visst?

Mina förväntningar inför den här serien är starka, jag tror den kan växa sig till något riktigt bra. Redan nu, så här ett avsnitt in, så har vi fått bekanta oss med karaktärerna och uppleva spänning, stympning och ond bråd död. Tre essentiella ingredienser för en lyckad tv-serie år 2014.
 
PREMIÄREN AV CROSSBONES FÅR FYRA SJÖSJUKA SUSHIBITAR
 
 
AJ, AJ KAPTEN! AAAAAAARGH! - papegoja på axel - premiär