Jag tog en böna och den var en nitlott.

Jag har ju glömt visa vad jag fick mig hem från Harry Potter-utställning i Norrköping som vi var på förra helgen. Ena av sakerna som vi lekte med nu i helgen, när jag var i Karlstad och hälsade på syrran och hennes knodd, var godiset på bilderna ovan. Vi som är hängivna Harry-fans vet ju att Bertie Bott's Beans kan smaka... ja, vad fan som helst egentligen.
 
Så tillbaka till igår, när vi satt i syrrans soffa. Jag tog upp hennes förpackning av bönorna. Hon svor lite över inköpet, eftersom hon inte fattat att de verkligen innehöll smaker av gräs, smuts och spya. Jag sa "men det är ju kul, jag tänker att man kan göra ett drickspel av skiten" och så tog jag en böna, spanade in färgen, stoppade i munnen och vänder på förpackningen. Vad jag fick i mig? Ruttet ägg.
 
Skitkul ju! Vidrigt just då, men skitkul! Grannar, vänner och närmre bekanta, nu vet ni vad ni har att vänta. Nästa "spelkväll" så kör vi bönrace. Den förste att spotta ut förlorar.
 
Sen köpte jag chokladgrodor och sniglar också. Godiset alltså, inte husdjursvarianten. Sen gick jag hem med en grej till. Det är lite pinsamt att erkänna. Men jag ser det som en investering, en är ju faktiskt jävligt frusen av sig under den kyligare delen av året. Det blev en... halsduk.
 
Gryffindor ftw.
Winter is coming.
Helt fel franchise, jag vet. Men fortfarande sant dock, vi går mot kallare tider.
 
 
på tal om nördigheter så höll jag på att köpa mig ett minecraftsvärd nu i helgen
Kajsa

Som innehavare av inte bara en utan två Gryffindor-halsdukar (samt en mössa och en Hufflepuff-tröja och lite andra kläders) tycker jag inte att du har något att skämmas över.

Klara

Köpte bönor när jag var i London förra sommaren. Har kvar asken, halvfull med äckliga bönor... Hur var förresten grodorna? Var de som de i filmerna?