Ödet eller bara skitläskigt?

Så jag har en rolig (eller mest sjuk egentligen) grej att berätta. Jag har ju nytt jobb, det vet ni. På ett kontor med siffror, datorer, fakturor och så vidare. Vi på jobbet sitter i kontorslandskap med bordsgrannar både mittemot och åt sidan om en själv. Inget märkligt med det.
 
Mittemot mitt skrivbord har jag Pernilla (det är lugnt, jag har frågat om jag fick skriva det här). Pernilla skulle på bröllop och började för ett par veckor sedan spåna på om hon kanske inte skulle dreja något till brudparet. Jag kom med förslaget att hon skulle ta kontakt med en vän till mig som har egen drejverkstad, ugn och allt som behövs för att slänga ihop något med lera. Så det ena ledde till det andra, Pernilla kontaktade min vän och letade upp hen på Facebook. Allt för att därifrån sedan ta sig till mitt Facebook-konto. Som en gör ibland - snokar. Jag klandrar inte.
 
På kvällen samma dag så får jag ett chatmeddelande på Facebook från Pernilla. Meddelandet löd något i stil med: "Insåg precis att du skriver bloggen som jag följde förut?! Vi kommenterade varandras bloggar mellan varven. Gissa om jag är chockad!".
 
Dagen efter så frågade jag ut Pernilla om detta. Och ja, jag kom mycket väl ihåg hennes egna blogg som jag läste under mina ensamma stunder i Norrköping. Detta var runt 2008-2009. Och nu, fem år senare och mil av flyttande, så jobbar vi på samma jobb, är placerade precis mittemot varandra och delar kafferutiner.
 
ÄR INTE DET LÄSKIGT SÅ VET JAG FAN INTE VAD SOM ÄR DET!
Folk har korsfästs för mindre.
Amen.
 
 
Ellet

Världen är liten! Jag har varit med om såna saker flera gånger, och man blir bara räddare och räddare varje gång haha.

isasriddagbok.blogg.se

MEN VAD HÄNDE MED DERJANDET!?!?!?!?!?! TAPPA INTE TRÅDEN TAAAACK!!!!

nillano

Pelle. Gillar exempelbilden :)
Du får göra ett fortsättning följer inlägg ang drejningen/keramiken... eller så kan jag göra ett inlägg hos mig ;)

nillano

....vill även här passa på att tacka för tipset och hjälpen med kontaktnätet :)
Otippat men otroligt roligt att vi nu mera är kollegor och skrivbordsgrannar.

Leo

COOLT! :)

pubes

cool! men du vet att det där är bara hennes version va? EGENTLIGEN är ju hon en riktig stalker som sökt sig till dig för att hamna i skrivbordet bredvid dig. #damnsure

nillano

Kika in skapelsen: http://livetskalevasnu.blogspot.se/2014/06/keramik.html?m=1 / Hälsningar "bordsgrannen"