Vitvaror på nätet alltså? Är det på riktigt?

Ni vet när jag råkade ha mikron igång utan att ha något i apparathelvetet? När den lät utav bara fan och jag trodde den skulle ha ihjäl mig nästa gång jag använde den? Det gjorde den inte, den funkade fint.
 
Men... det måste ha varit en sista kraftansträngning. Precis som en hund som är på väg att avlivas, så reste den på sig och åt upp sin korv man försökt mata den med i en veckas tid (sann historia). Hunden alltså. Mikron reste inte på sig och åt upp korven. Den zappade sönder popcorn med sin Barsebäck-strålning.
 
Köpte en ny online och upprepade följande fras i huvudet:

"Jag kan inte fatta att jag köper en mikro online, jag kan inte fatta att jag köper en mikro online...."
 
Det känns extra space:at på något vis. Vitvaror på nätet, vem kom något så knarkigt?
Mvh
Per Nilsson, 79 år.
KAN ÄNTLIGEN BÖRJA LAGA MAT IGEN! - gör inte alla det? - lagar bara mikromat
Kajsa

Det skummaste jag har köpt online är helt klart alkohol. Köpte tio liter (!) starksprit, hemleverans, till min mammas 50-årsfest. Det kom med andra ord hem en snubbe till mig med tio flaskor alkohol som han dessutom hjälpte till att bära upp, utan att ens be om legitimation. Det här var i England, undrar hur långt in i framtiden vi kan göra sådant här med?

Ellet

Vi tyckte det kändes konstigt också men samtidigt: Att få en torktumlare hemrullad hela vägen ända upp till tvättstugedörren helt utan att behöva bära något eller hyra släp eller något sånt elände - guld!