Winggardium leviosa, Nkpg och lite taco.

Så sommarens andra "helgstopp" (har ju bestämt att ta vara på sommaren alla helger yada yada yada) blev till Norrköping och Harry Potter-utställningen som pågår där. Först gjorde vi utställningen. Den var kul! Skitintressant rent utav! Det är sjukt att man kan skapa så jävla mycket saker och grejer för några filmer. Och med sådan detaljrikedom dessutom.
 
Grannen 2.0 blev tilldelad sitt elevhem och fick lov att traska rakt till Hufflepuffs uppehållsrum. Jag själv avböjde på grund av vet redan att jag tillhör Gryffindor. Och för att det stod barn i kö. Barn. Femton-tjugo år yngre. De behövde finna sin väg i livet mer än mig.
 
Man fick inte fota därinne, så har inte mer att visa (säljer suddia mobilpics på Luna Lovegoods kläder till högstbjudande). Men ös på ni med, entrén kostar 195 spänn och utställningen tar runt timman kanske. Lite längre. Efteråt kan man, precis som undertecknad, ockupera damtoaletten om man vill.
 
Sen så, folket, sen åkte jag tillbaka fem år tiden och traskade runt på Norrpans gator. Är alla härinne medvetna om att jag bott där? Jomenvisst, körde högskolestudier mellan 2008 och 2009. Det var tider det. Först ett halvår på helflummigt "kultur- och mediaprogram" och sedan en termin med statsvetenskap. Det var kul. Inte min grej, men kul. Norrköping är en fin stad. Fast dialekten... mjaaa, inte lika fin.
 
Men å andra sidan, vem är den här närkingen att talaaaaaa-ah?
 
Sen åt vi tacos, gick på museum och åkte hem. Bra dag. Den får fem förtrollade sushibitar av fem möjliga.
WINGARDIUM LEVIOSA! och så flög professor McGonagalls dräkt rakt upp i luften och lämnade henne klädd endast i negligé
Annika

Åhå, undrar om det är exakt samma utställning som jag såg i Sydney 2011 eller om den utvecklats något. Skulle nästan vilja se den igen, hängde där en flygande Ford Anglia från foajéns tak möjligtvis?