Yeah, I know it's fucking ridicul...

Vad fasen, hörrni! Jag hittade ju en anteckning i telefonen om något som jag glömt skriva om. Ni minns att jag reste till Reykjavik tidigare i år? På resan dit blev vi alla i sällskapet placerat på utspridda platser i planet. För det är tydligen så Icelandic Air jobbar? Till och med tvåringen som var med skulle ha suttit själv (men det löste sig).
 
Jag hamnade i mittensätet på min rad, mellan en gammal tant, som gav mig en snorkig blick innan hon stoppade in öronproppar och blundade, och en man runt fyrtioårsåldern. "Ja, ja, det kan ju vara skönt med en tyst flygresa" tänkte jag, precis som mannen bredvid mig säger:
 
"So, ever been to Iceland before?"
 
Mother fuc... ska jag behöva prata med främlingar nu? Och på engelska dessutom?
 
"No, never. Have you?"
 
Och så var snacket i gång och vi pratade i dryga... ja, halvtimman kanske? Mannen var från Kanada, han hade varit på genomresa i Sverige och passade på att ta Island på vägen hem till väst. Det blev en del belysning på kulturskillnader. Jag pratade mest i "yeah", "I see", "Ah, okay", "Really?" och så vidare. Korta ord. Säkra kort. Och efter en stund så flöt samtalet in på alkohol och hur dyrt det är med bara en simpel öl på svenska krogar. Ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat, tro mig.
 
"I think I paid like 80 swedish krona for one beer the other night. Which is more than three times the price I'm paying back home", sa han.

"Yeah, I know it's fucking ridicul..." började jag säga, innan jag såg hur han reagerade på min F-bomb. Det blev lite awkward i någon minut sen var han "ooot and aboot" med sina hörlurar, nackekudde och stängda ögon.
 
Skönt för en annan dock, äntligen blev man fucking lämnad i fred. You fuckedi fucking fuck.
Ellet

En pryd kanadensare!

Maria - Ett norrsken i Linköping

Haha! Jag är livrädd om jag ska guida på engelska för jag är också bra på att använda "f-ordet" när jag ska försöka mig på engelska.. Hur ska det låta? "And this is the best perserved Renaissance fucking castle in the Nordic countries"

Annika

Jag hade en irländsk chef när jag jobbade på Hard Rock Café i Sydney, och hen svor som en borstbindare! Det var fucking motherfucker get that fucking shit of that fucking table. Sjuka var att jag inte riktigt uppfattade henom som otrevlig, bara som att det var hens personlighet. Väldigt märkligt när någon svär åt en på det viset, varje dag xD