Övar tacktal. Så nominera mig nu.

Oj! Det här var jag inte beredd på! Oj, oj, oj... Tänk att jag, med min bajs- och sexblogg, skulle vinna årets Guldpennan-pris. Ööh, ja, jag vill börja med att tacka mitt värdiga motstånd. Egoina, Ghandi och Moder Teresa - ni är alla bra skribenter och världsförbättrare. Men idag... snyft... vann jag. [klämmer fram tår]. Sen vill jag tacka mina päronen för att de hade sex den där gången i maj '87 och skapade mig. Och min tvillingbror. Men framför allt mig. Sen vill jag tacka alla jag någonsin träffat. Inklusive min psykotiska granne som skällde ut mig i underkläder. Ni har alla bidragit till mästerverket som är Pelle Personliga. Tack! Och jo - hashtag världsfred.
 
And... scene.
 
Så där skulle det kunna låta vid en eventuell vinst där i september, när Veckorevyns Blog Awards går av stapeln. Men för att vi ska nå dit så måste vi först nominera den här bloggen. Hårt - vi måste nominera den hårt! Det har gått förr och det ska gå igen. 
 
SÅ HÄR NOMINERAR DU:
- Scrolla ned till formuläret och fyll informationen.
  • Namn: Pelles Personliga
  • Adress: http://pellespersonliga.se
  • Kategori: Guldpennan
  • Motivering. Till exempel: "a mighty good crotch, needs a mighty good price" eller "Pelle är bäst!".
  • Fyll i spamkoden. OBS! VIKTIGT!
- Klicka på "skicka".
- Gör om proceduren flera, flera, flera gånger.
- Säg till alla du känner att göra samma sak. facebooka, twittra, instagramma och så vidare.
- Be en bön om att det går vägen!
 
 
"OCH VARFÖR SKA JAG NOMINERA DIG, DIN JÄVEL?"
- En nominering på Pelles Personliga är en nominering till alla oss. Alla oss "mindre viktiga", vi med fötterna på jorden och en hand på skrevet. Vi som inte har ett jobb inom media, utan knegar på 07:00-16:00 varje dag.
- Det lönar sig. Alla som nominerar får en personlig kärleksförklaring på posten. Ljuger jag? Nej. Fråga alla som fick sitt vykort förra hösten.
- Du är godhjärtad.
- Du har utseendet för dig.
- Du köper fjäsk.
 
Så tänk inte efter, skicka bara in din nominering. Redan idag. Här är länken igen!
Tack! Hashtag världsfred.
 
 


TAGGAR: blog awards / hashtag världsfred

KLINK! KLONK!

Har involverat alla i mitt nattliga besvär, så kan ju lika gärna passa på att upplysa er också. Kunde inte sova i natt. Varför? För att elementet valde att agera rock-Olga och väsna arslet av sig.
 
Den svenska sommarnatten kom med sin semi-vinter, termostatautomatiken i det här huset såg rött och varmvatten började pulsera in i samtliga element. Kall metall mötte varmt vatten.
 
KLONK!
 
PLINK!
 
TJONK!
 
DUNK!
 
Och så vidare. Låg hela tiden och väntade på nästa (o)ljud och rätt som det var så var klockhelvetet halv fyra. Vad värre var är att jag under hela denna tid drog av mig kalsongerna mer och mer. Inte på något sexuellt vis (kanske), utan mer som ett resultatet av galenskap. Somnade med fillingarna nere vid fotknölarna.


TAGGAR: SLYNA! Nej, jag sa inte till dig, älskling - jag talar med elementet / att ta av sig kalsongerna på ett osexigt vis

Du blonda, du fängslade, du lesbiska bov.

Jag, i samtal med en bekant:

Bekant: "Jahopp, och nästa fredag är vi också lediga. Då ska man ju fira".
Jag: "Yessss, äntligen kommer säsong två!"
Bekant: "Va? Det är ju nationaldagen då!"
 
Eeeh, hehehehehe! Fuck nationaldagen och in med Orange is the New Blacks säsongspremiär, aight? Jag och grannen 2.0 planerar att sitta i urfisna underkläder, dricka bärs och pilla på oss själva.
 
Eller vi och vi, jag har bestämt det.
 
Bästa. Nationaldagen. Någonsin. Gör en hashtag av det.
 
 


TAGGAR: VEM ÄR TAGGAD! JAG ÄR TAGGAD! / hata pornstasch / stavas "stasch" med sch?

Hur man tjänar storkovan.

Är det något som är bra med internet, så är det alla möjligheter som det öppnar upp för. När man inte orkar gå utanför dörren en trist, regnig dag och bara känner sig allmänt uttråkad - ja, då kan man alltid hitta tidsfördriv online. I alla möjliga former dessutom. Det finns kattvideos, det finns sociala medier, det finns streamingtjänster och det finns många bra spelsidor att besöka. Hm, det kanske är det jag borde göra - vinna storkovan på casino online? För har vi inte alla något vi behöver men inte har pengar till? Jo. Livet är dyrt mellan varven.
 
Eller om en inte skulle bli börshaj istället? Eller gatukonstnär? Kanske Elvis-imitatör? Jag är ju i och för sig en jävel på att laga currykyckling, kan det finnas något snillrikt affärsimperium att bygga från det? Kan jag också bli en av de där matvagnarna som tar överpriset på festivaler?
 
Det här kräver onekligen sin betänketid. Jag får återkomma.
 
 


KATEGORI: Pelles vardag