Fem år tillbaka i tiden.

Jag har sett att Bloggkommentatorerna brukar blicka tillbaka i arkivet och se vad de skrev om på samma dag för x antal år sedan. Och eftersom den här bloggen hängt med bra länge nu, så är det inte mer än rätt jag anammar idén och ser efter vad fan jag gjorde för exakt fem år sedan.
 
Till att börja med så uppdaterade jag fyra gånger den 21 maj 2009. Är också helt säker på att det var en "dålig dag" rent uppdateringsmässigt. Hur fan hade en tid? Studenter... de gör ingen nytta.
 
Jag skrev om att Metro uttryckt följande om Johan Palm: "Johan Palm var sjukt populär i Idol förra året". Och ja, jag kan fortfarande fråga mig själv hur man fick lov att uttrycka sig så i betydande press. #lixom?
 
Jag köpte en dongel från Tre. Vet ni hur många gånger jag använde det där ruttna mobila fanskapet? Cirka tre. Nu vet vi alltså var man fann inspiration till företagsnamnet.
 
Spottade Marcus Birro i Norrköping. Och en orm. Men mest Marcus Birro. Jag minns att jag faktiskt var (är?) lite rädd för honom. Han hade den där italienska maffiablicken. Redo att döda, "say hello to my little friend" etcetera.
 
Tvilligen tog ett kort där jag såg normal ut. Jag minns den här grejen, alla tyckte jag grimaserade något så jävligt på alla kort. Det tog tid att ta en "o-rolig" bild och publicera den för alla att se nätet. Det här har senare övergått till att se helt normal ut fast i onormala vinklar. Om telefonen är full att dubbelhakeselfies? Det är mycket möjligt, det är mycket möjligt.

Ja, det här var ju kul. Det gör vi igen. Okej? Bra. Tack. Adjö.
bläst fröm dä päst
Helena

Åh, dongel, detta makalösa ord! För mig är det nästintill en svordom numera, eftersom back in the days var man tvungen att ha en dongel för att använda en viss programvara för översättning, det var bara det att det inte alltid funkade som det borde. En kollega yttrade då från djupet av sitt hjärta (jag väljer att censurera företagsnamnet) "Suck my XX dongel!!"