Kommer mikron ha ihjäl mig?

Följande hände igår: jag lagar lasagne, tinar köttfärs i mikron, har hög musik på, allt urartar, jag glömmer av färsen, kommer på att den är där efter en stund, panik uppstår, häver upp luckan, tar ut den bruna färsen, drar igen luckan, glömmer vrida tillbaka vredet och några sekunder senare börjar mikron mullra.
 
Snabbt som fan vred jag av den. Det luktade lite bränt. Bara lite. Kan jag använda maskinen? Har inte vågat testa den igen och tänker att är det någon gång jag ska utrotas av mikro, så är det när jag glömt mitt misstag och det går snabbt och smärtfritt.
 
Sensmoral: ha ej en tom mikro igång.
 
Sen också: vet inte om jag inbillade mig, men jag tror det sköt blixtar där inne också. Som i Ghostbusters, ni vet? Det var lite fränt.
Hur gick det till kommisarien, hur dog Pelle? -Det var en tom mikro, frun. Jag har sett det många gånger förr. Nasty shit.
Kajsa

Var med om en liknande, fast kanske mer pinsamt korkad, sak. Städade köket och bar runt på en chipspåse (med chips i!) som inte fick plats någonstans. Tänkte att jag kan ju lägga den i micron så länge, tills allt är rent. Glömde chipspåsen i micron, såklart, kom åt skruvgrejen när jag torkade av utsidan på micron en vecka senare och det börjar blixtra som f-n i micron. Har aldrig gjort om det och skäms än idag över att jag på riktigt tänkte att micron är ett bra ställe att försvara saker i, som vilket skåp som helst.

Mvh / tjejen som alltid köper på tok för mycket mat/chips till ett alldeles för litet kök

Leo

När jag var halv liten (typ 14) skulle jag och en kompis fixa halloweenfest. Festen till ära skulle vi baka kakor i form av spöken och till det skulle vi använda en gammal pepparkaksform som vi lätt och smidigt formade om. Tänkte vi. Bara det att en pepparkaksform är ganska stel och oformlig faktiskt. Men om man värmer upp den, tänkte jag, så måste det ju blir lättare. Och var är smidigast och snabbast att värma upp saker? Jo, i micron ...
Då slog det också blixtar. Inte en av mina smartaste idéer.