Regler för julkalendern 2014.

Här är lite regler, information och tips inför årets julkalender.
 
REGEL 1
Den som vill delta lämnar sitt bidrag i kommentarsfältet under aktuell lucka. Bidrag som skrivs på andra plattformar, så som Instagram, Facebook eller Twitter, kommer inte räknas som tävlande bidrag. Eventuella bidrag över mejl kommer också de att vara skickade i onödan.
 
REGEL 2
Alla tävlingsbidrag måste följa riktlinjerna för utsatt dag. Kommentarer som "OMG! VILL HA!" eller "snälla älsklings-Pelle, ge mig!" kommer vänligt, men bestämt, förbises (även om de uppskattas).
 
REGEL 3
Vinnaren av en lucka presenteras någon gång under det följande dygnet. Alltså dras vinnare av lucka ett under andra december, vinnare av lucka två under den tredje december och så vidare.
 
REGEL 4
Vinnaren för respektive lucka kommer att presenteras på den lucka som bidraget inkommit på. Till exempel: Anna vinner priset för den första december, då kommer detta stå på inlägget för lucka ett.
 
REGEL 5 [UPPDATERAD]
Den som vill delta i en tävling lämnar sin mejladress i kommentarsfältet, allra helst direkt under sitt bidrag. Detta för att jag lättare ska kunna ta kontakt med respektive vinnare. Lämnas ingen mejladress är det istället upp till vinnaren att ta kontakt med mig på pelle@pellespersonliga.se och uppge namn och adress.
 
Tips för att slippa spambots, ange din mejladress på följande vis: exempel(at)exempel.se
 
REGEL 5.1 [UPPDATERAD]
Du som vill vara anonym får självklart vara det. Skriv ett alias i kommentarsformuläret. Nu är det upp till dig att hålla koll om du vinner. Blogg.se's verktyg har plockat bort funktionen som gör att man, inne i bloggverktyget, kan se mejladresser hos de som kommenterar. Om du vinner så kontaktar du mig på pelle@pellespersonliga.se och lämnar ditt namn och adress.
 
REGEL 6
Jag är enväldig domare och dömer efter bidragens kreativitet, om de följer riktlinjerna och efter personlig dagsform. En är ju mänsklig trots allt.
 
REGEL 7
Alla kan delta flera gånger. Alla kan vinna flera gånger. Alla kan lämna flera bidrag under ett och samma inlägg (man kanske kommer på något bättre en timma senare). Familj, släkt, vänner och ovänner behöver inte känna att läget är fördömt, utan får självklart delta. Men för den sakens skull kommer jag inte brukar jäv på något vis.
 
REGEL 8
Om jag nu mot förmodan inte skulle höra av en vinnare inom inom tre dygn så kommer det dras en ny. Den nya vinnaren presenteras då på ett senare inlägg för att ni ska slippa gå tillbaka allt för långt i arkivet.
 
Reglerna kan komma att justeras och/eller kompletteras i efterhand
 
INFORMATION
- Samtliga vinster är nyinköpta och oanvända. I de fall de kom med skyddande plastfilm runt förpackningen, så har denna tagits bort för att underlätta fotografering.
- Jag postar fem-sex vinster åt gången, så att postpersonalen här på orten inte förväxlar mig med någon knarkentreprenör.
- Jag ansvarar inte för eventuella problem som uppstår av det svenska postväsendet.
- Alla mejl- och hemadresser kommer hanteras med yttersta proffsighet. Jag kommer alltså inte signa upp er på diverse nyhetsbrev eller beställa Ellos-gardiner i ert namn.
 
TIPS!
Tipsa om mig för dina vänner och ovänner om du vill! Använd gärna hashtagen #pelleskalender och länka ett inlägg eller tjugofyra under kalenderns gång. Detta är inget krav för att delta i någon av tävlingarna och jag tänker inte tvinga någon att vara reklampelare.
 
Men i händelse av att två tävlingsbidrag skulle vara precis lika bra, vem är jag att lova att jag inte väljer den personen som kanske sagt ett fint ord om undertecknad på Instagram? Ingen kan helt veta.
 
Jag blir så klart svinglad om du vill tipsa dina vänner, familj och följare om min julkalender - oavsett om du tänkt delta eller inte! En är ju trots allt på internet av en anledning.
 
LÄNKAR
 
Här hittar du alla kalenderluckor och även tidigare års julkalendrar: http://pellespersonliga.se/category/julkalendern.html
 
ÖNSKAN
Må oddsen alltid vara er gynnsamma! Och god jul!
 


Årets julkalender på pellespersonliga.se

Det är dags för ett ordentligt tillkännagivande nu. Låt oss prata årets julkalender här på pellespersonliga.se. Arbetsnamn: "det bästa som hänt er i år". För nej, det är inte jag som legat (extra mycket) på latsidan på uppdateringsfronten de senaste veckorna. Här har slitits dygnet runt inför de första tjugofyra decemberdagarna fram till julafton. Jag har slitit. Som. Ett. Djur.
 
[trumvirvel]
 
Årets julkalender innehåller tjugofyra av mina absoluta favoriter inom populärkultur. Och ni läsare kommer alla att ha chansen att tävla om dessa favoriter varje dag fram till julafton! Det kommer lottas ut böcker, skitbra musik, filmer i toppklass, geniala tv-serier och mycket annat finfint. Totalt ska priser för 4500 kronor hitta hem till lyckligt lottade.
 
Så hur vinner man? Jo, varje dag kommer med en ny utmaning som är menad att stimulera din fantasi. Och nej, det rör sig inte om hjärnkirurgi, så ta're chill här va! För det det är ju som så, för er som inte vet, att rådande lotteri- och pristävlingaslagar gör att man inte kan låta slumpen avgöra vem som vinner. Vilket jag absolut är för. Det är roligare om någon som lagt ned lite tanke bakom sitt svar vinner än något "random". Utförligare information och tävlingsregler kommer imorgon, söndag.

Värt att nämna är också det att vi, inför bloggens stundande sjuårsdag, rör oss tillbaka till rötterna. För ja, kanske kommer årets julkalender vara fylld av katter. Och kanske kommer vi skymta en och en annan fot i förbifarten. Sexigt är vad det blir. Sex. Igt. Jag skäms inte.
 
 
OBSERVERA! Denna julkalender är inte på något vis sponsrad av företag eller andra privatpersoner, utan betald helt med egna medel. Jag har under sensommaren och hösten öronmärkt reklamintäkter just för detta ändamål. Allt eventuellt överskott* kommer att doneras oavkortat till Cancerfonden och Världsnaturfonden WWF Sverige.
 
 
VEM ÄR TAGGAD? SÄG ATT NI ÄR TAGGADE! Bara två dagar kvar nu, så håll i hattjäveln!
 
 
 
*efter att porto betalts


TAGGAR: julkalendern är här

Har kul på p*rnhub.com.

Hade lite att göra förut idag. Ni förstår, jag var på begravning under gårdagen (vilket jag inte ska exploatera här på något vis) och hamnade i något av en existentiell kris. Blev helt handfallen över hur skört livet ändå är, att det kan vara över vilken minut som helst och så vidare. Inte helt ovanliga tankar efter en begravning kan jag tänka mig.
 
Så jag låg i sängen och gjorde inget. Jag ville göra någonting. Kom och tänka på en YouTube-video med Tyler Oakley från i somras. I denna video så skrev de in random sökord på en porrsajt för att se om de kom upp några resultat. Det fanns porr med ballonger, ananas, vispar och så vidare.
 
Jag tänkte: "kul, det ska jag också göra. Nu. Med ens". Alltså skriver jag in p**nhub.com (censurering ftw) och ser vad jag kan hitta. Hur det gick? Så här:
 
Veronica Mars - Positivt. Look-a-like-trenden verkar överlag vara populär.
 
Minecraft - Positivt. För positivt. Kollade dock inte på något av klippen, så vet inte med säkerhet.

Pringles - Positivt. Titeln på klippet var "Pringles hot and spicy as fake pussy". Bara 50 % hade gillat vad de sett dock, så jag lät bli att glutta.
 
Gaffel - Positivt. Ni vem när man har en slav och bestämmer sig för att vilja skada den med sin gaffel? Här finns instruktionsvideon.

Kudde - Positivt. Torrjuck med kudde, vem hade kunnat ana den trenden?
 
Lampa - Positivt. Lavalampa upp i framkatten...... Låter skållande.
 
KUL SPEL! Gör det med vänner! Gör "det" med vänner också. Använd skydd. Trevligt lördag!


TAGGAR: danisnotonfire / pelle porrsurfare / tyler oakley / youtube-tönten pelle

Band Aid 30.

Häromdagen hade 2014 års upplaga av Do They Know It's Christmas premiär. Band Aid 30 starring de HETASTE och SVINAKTUELLASTE artisterna just nu, så som Sinéad O'Connor, Seal, Bono och fem-sex brittiska YouTube-kidz............................
 
Närå, jag skämtar bara. Fast egentligen inte ändå. Varför har man man internetfolk med på något sådant här? Och speicellt sådana som inte gjort sig kända för att sjunga? Kan det ha att göra med PR och att man vill utnyttja deras miljoner följare? Kanske.
 
Jag gillar ju då Do They Know It's Christmas i alla dess utföranden. Året runt, alla dagar i veckan. Originalet är självfallet bäst. Även den som kom för tio år sedan, Band Aid 20, var jädra bra. Årets har väl inte tagit sig riktigt än. Men vi lackar mot julen och en är ju julhora utan jämförelse, så jag kommer säkert högst troligt köpa mig låten och på så sätt donera en slant för kampen mot ebola.
 
#välgöraren
 
BAND AID 30 FÅR TRE ÄN SÅ LÄNGE JULELJUMNA SUSHIBITAR


KATEGORI: Musik / På tapeten / Videos
TAGGAR: band aid 30 / bob geldof med lejonman / feed? heal? feed? heal? the wo-oo-orld.