Regler för julkalendern 2014.

Här är lite regler, information och tips inför årets julkalender.
 
REGEL 1
Den som vill delta lämnar sitt bidrag i kommentarsfältet under aktuell lucka. Bidrag som skrivs på andra plattformar, så som Instagram, Facebook eller Twitter, kommer inte räknas som tävlande bidrag. Eventuella bidrag över mejl kommer också de att vara skickade i onödan.
 
REGEL 2
Alla tävlingsbidrag måste följa riktlinjerna för utsatt dag. Kommentarer som "OMG! VILL HA!" eller "snälla älsklings-Pelle, ge mig!" kommer vänligt, men bestämt, förbises (även om de uppskattas).
 
REGEL 3
Vinnaren av en lucka presenteras någon gång under det följande dygnet. Alltså dras vinnare av lucka ett under andra december, vinnare av lucka två under den tredje december och så vidare.
 
REGEL 4
Vinnaren för respektive lucka kommer att presenteras på den lucka som bidraget inkommit på. Till exempel: Anna vinner priset för den första december, då kommer detta stå på inlägget för lucka ett.
 
REGEL 5 [UPPDATERAD]
Den som vill delta i en tävling lämnar sin mejladress i kommentarsfältet, allra helst direkt under sitt bidrag. Detta för att jag lättare ska kunna ta kontakt med respektive vinnare. Lämnas ingen mejladress är det istället upp till vinnaren att ta kontakt med mig på pelle@pellespersonliga.se och uppge namn och adress.
 
Tips för att slippa spambots, ange din mejladress på följande vis: exempel(at)exempel.se
 
REGEL 5.1 [UPPDATERAD]
Du som vill vara anonym får självklart vara det. Skriv ett alias i kommentarsformuläret. Nu är det upp till dig att hålla koll om du vinner. Blogg.se's verktyg har plockat bort funktionen som gör att man, inne i bloggverktyget, kan se mejladresser hos de som kommenterar. Om du vinner så kontaktar du mig på pelle@pellespersonliga.se och lämnar ditt namn och adress.
 
REGEL 6
Jag är enväldig domare och dömer efter bidragens kreativitet, om de följer riktlinjerna och efter personlig dagsform. En är ju mänsklig trots allt.
 
REGEL 7
Alla kan delta flera gånger. Alla kan vinna flera gånger. Alla kan lämna flera bidrag under ett och samma inlägg (man kanske kommer på något bättre en timma senare). Familj, släkt, vänner och ovänner behöver inte känna att läget är fördömt, utan får självklart delta. Men för den sakens skull kommer jag inte brukar jäv på något vis.
 
REGEL 8
Om jag nu mot förmodan inte skulle höra av en vinnare inom inom tre dygn så kommer det dras en ny. Den nya vinnaren presenteras då på ett senare inlägg för att ni ska slippa gå tillbaka allt för långt i arkivet.
 
Reglerna kan komma att justeras och/eller kompletteras i efterhand
 
INFORMATION
- Samtliga vinster är nyinköpta och oanvända. I de fall de kom med skyddande plastfilm runt förpackningen, så har denna tagits bort för att underlätta fotografering.
- Jag postar fem-sex vinster åt gången, så att postpersonalen här på orten inte förväxlar mig med någon knarkentreprenör.
- Jag ansvarar inte för eventuella problem som uppstår av det svenska postväsendet.
- Alla mejl- och hemadresser kommer hanteras med yttersta proffsighet. Jag kommer alltså inte signa upp er på diverse nyhetsbrev eller beställa Ellos-gardiner i ert namn.
 
TIPS!
Tipsa om mig för dina vänner och ovänner om du vill! Använd gärna hashtagen #pelleskalender och länka ett inlägg eller tjugofyra under kalenderns gång. Detta är inget krav för att delta i någon av tävlingarna och jag tänker inte tvinga någon att vara reklampelare.
 
Men i händelse av att två tävlingsbidrag skulle vara precis lika bra, vem är jag att lova att jag inte väljer den personen som kanske sagt ett fint ord om undertecknad på Instagram? Ingen kan helt veta.
 
Jag blir så klart svinglad om du vill tipsa dina vänner, familj och följare om min julkalender - oavsett om du tänkt delta eller inte! En är ju trots allt på internet av en anledning.
 
LÄNKAR
 
Här hittar du alla kalenderluckor och även tidigare års julkalendrar: http://pellespersonliga.se/category/julkalendern.html
 
ÖNSKAN
Må oddsen alltid vara er gynnsamma! Och god jul!