Tankar som kommer till en när man karvar pumpa.

"Hah, påminner om ett ollon..."
 
"Ollon, kul ord ändå. Ollon. Olloooooon. Ollonborre. Ekollon...."
 
"Ja, snart är ju till och med hösten över..."
 
"Idag tänder vi ett ljus för alla fallna ekollon..."
 
"Lasse Kronér..."
 
"Usch..."
 
"Den som ändå fick uppleva en livs levande, eller ja, 'död', obduktion..."
 
"Klafs! Klafs! Här har vi hjärtat. Här har vi lungorna. Ollonet har vi här. Så klart behövde vi inte skära bort det egentligen, men vad fan..."
 
"Hah, ollon...."
 
"JÄVLA LASSE KRONÉR...!"
 
"Antalet folk som inte kommer förstå vad den här pumpajävlen föreställer..."
 
"Minecraft är fan bättre än onani..."
 
"Och på tal om onani: ollon!"
 
"Hahaha, ollon..."

"Mother fucking jävla Lasse Kronér...."
 

 
Ja, en lovade ju aldrig att det här skulle komma och vara något logiskt inlägg. Vad tycker ni om min Creeper-pumpa? Jag är rätt nöjd själv faktiskt. En creeper är ju då ett av monstren från Minecraft för alla er som är vuxna och har ett liv inte visste.
 
Jag skäms inte ens.


TAGGAR: creeper, enderman, spider, skelerton, zombie, zombie pigman osv osv osv. tönt-pelle

En sorgens dag och den stora elefanten.

UUuuuuuuuuuuuuuööööööhh... Den här dagen som varit så bra fram tills jag att jag fick se det här. Comic Sans fyller systembolag och det uppmärksammas på diverse medier. Anhängare av den här bloggen är heller inte sena att upplysa en om detta.
 
Tack. Tack för det. Jag som hatar Comic Sans mer än jag hatar Hitler.
 
Nu över till annat. Jag tänkte vi skulle tala om elefanten i rummet: de sponsrade inläggen. Så ja, det har varit en hel del sponsrade inlägg på sistone. Ni har säkert märkt de här bland inläggen? Det är alltid mixade åsikter om bloggar och sponsrade inlägg. En del läsare lägger helt av att läsa en blogg när dennes skribent "råkar" skriva ett sponsrat inlägg och känner sig ofredade av tanken att någon skulle tjäna en slant eller två. Andra bryr sig inte nämnvärt och vissa tänker inte ens på det.

Jag tycker att sponsrade inlägg är ett okej sätt att göra reklam på sin blogg. Hellre ett sponsrat inlägg som dyker upp i flödet än blinkande reklambanners som påverkar prestandan och segar upp datorn (och som genererar i tolv öre om man inte är Blondinbella). Det som är bra med byrån som just nu tagit mig under sin vingar, det är de kräver att man skriver ut att inläggen är sponsrade. Vilket är ett krav enligt svensk lag. Och det gillar jag!
 
För alla jobbar ju inte så, lemme tell yo. För även min blogg, som är rätt liten i jämförelse, får varje vecka rätt så många bud om att skriva om diverse grejer "UTAN ATT NÄMNA ORDET SPONSRING!!!". En ska skriva "naturligt" om soppor i kopp och resårlösa trosor. Det är rätt svårt. Jag använder ju bara trosor med resår - hur skulle jag möjligt kunna veta?
 
Hur som helst hur som helst hur som helst, här finns ju så klart en gyllene jädra poäng. Ja, det finns ett syfte till att jag varit extra generös med sponsrade inlägg på sistone. Vartenda litet öre kommer oavkortat gå till er. Yeeep! Kan inte säga mer än så nu, men jag kommer spendera vartenda korvöre på er som läser. Har redan berättat för ett par utvalda om mina extraordinära planer. De gillade vad de hörde. Mähähähähhhähähäh.
 
Mvh
Teasarn.
 
Så, sponsrade inlägg som blir till er vinning - rätt så okej ändå? Huh? Ja? Bra.
 


TAGGAR: fuck you comic sans

Sponsrad video: FIFA 15 Ultimate Team – Officiell Trailer

 
 
Det finns många anledningar till varför du borde testa FIFA 15 Ultimate Team™. Ta bara möjligheten att kunna skapa oräkerliga truppkombinationer. Om du hittar rätt balans mellan rutinerade försvarsspelare, lysande mittfältsdirigenter och stjärnklara spetsanfallare får du en obeveklig segermaskin.
 
Och du kan spela helt på ditt sätt. Hur önskar du att göra, 4-4-2? 4-3-3? I FIFA 15 Ultimate Team™ får du ge uttryck ute på plan för vad du tycker. Samla stjärnorna i valfritt spelsystem, låt dem spela på ditt sätt och ta med dem på den yttersta fotbollsfärden.
 
Har du redan FIFA 15 utan att ha prova Ultimate Team™? Sätt igång nu med ett kostnadsfritt startpaket! Och har du inte skaffat ditt exemplar av FIFA 15 än? Missa inte världens mest omtyckta sportspel. Kolla på klippet och klicka dig sedan vidare för att lära mer!
 
SPONSRAT INLÄGG


KATEGORI: Pelles vardag

Dagens visdomsord.

 
Phil Dunphy, din smarte jävel.
 
(Satte nästan den pestodränkta pasta i halsen när jag såg det här igår)


TAGGAR: like whaaaaat?