"bad teacher boob grab"

Har spenderat hela söndagen hemma hos päronen. "Vill du inte komma hit och hjälpa till och ställa ordning vårt nya rum?" sa man. Jag, som varit uttråkad hela helgen, tyckte det lät skoj. Fram tills dess att jag blev pålurad att, helt allena bör påpekas, skruva ihop en bäddsoffedjävul. Nog för att en varit uttråkad, men jag var inte i desperat behov av att skruva ihop något Ikea-pussel..............
 
Men det blev bra. Funderar på att köpa en likadan soffa. Så PSYCH på er, päron - nu kommer jag kunna sätta ihop min egna jävla soffa på rekordtid.
 
Det uppstod en situation dock. När allt var klart och inmöblerat och tv:n ikopplad så ställer sig jag, mor och far och studerar det ny-gamla rummet. TV3 visade Bad Teacher för 1222 gången på en vecka. En film som jag faktiskt såg på bio när det begav sig. Fruktansvärd rulle. Cameron Diaz borde tvångsångra den på dödsbädden. Den är fylld av sådana där "o-amerikanska" shock value-ögonblick som är till för att filmen ska anses som "raunchy". Down with kids. Asball. Cool maaan.
 
#YO
 
Jo, så klart är jag och mina föräldrar samlade i rummet precis under scenen då Cameron Diaz börjar talla på en annan tjejs silikonbröst. En scen som är ganska utdragen. Speciellt lång blir den i sällskap med föräldrar. Tiden. Stod. Fan. Still. Tänk att det, trots att man är närmre trettio än tjugo, är lika jobbigt att se sex- och tuttscener med arvsmassan i samma rum. Morsan börjar fnissa och farsan blir till stone face.
 
Det var lite pinsamt, ja. Härligt ögonblick. Annars idag så har jag googlat "bad teacher boob grab". Tänk att en nu har det i webbhistoriken.
Kajsa

Själv har jag googlat "christmas sex toys" och "santa dildo" eftersom jag helt plötsligt, mitt under tentapluggande, insåg att jag inte hade en aning om det finns sexleksaker med jultema och självklart var tvungen att ta reda på det (Spoiler: Det finns.)

Svar: OCH KOSTAR?! (letar åt en vän..........)
Pelle

Tina

HAHAHAHAHAH. Har en liknande upplevelse när jag var au pair och såg första filmen av Millenium-trilogin med mina religösa värdföräldrar.

......................................lång film.


Svar: Åh fy fan. Fyyyyyyy faan. Den scenen alltså - inte nådig.
Pelle