Clarie Danes hulkgråter hela helgen.

Ligger i sänger och ligger med det senaste i raden av materiella lyckor. I helgen blir det bara jag, inga måsten och tredje säsongen av Homeland. Jag har ju inte sett skiten än, då jag vill se det i ett svep med bra kvalla. Men fan vilken bra serie det här är! Jag kan inte understryka det nog. Se skiten, tacka mig sen!
 
Lite ostigt att säga "inga måsten" förresten, men det är exakt vad helgen kommer att erbjuda. Har aktivt planerat att inte göra något, inte stämma träffa med någon eller lova bort mig på diverse skit. Det har varit för mycket galor, resor till huvudstäder och Sveriges framsidor de senaste helgerna (way to vinna empati, haha). Min introverta sida har talat. En lyder.
 
Jag tror inte jag är den enda som känner likadant mellan varven, aight? Vara för sig själv och kravlös = mmmmmmm..... stön.
 
Nu ska jag publicera det här inlägget innan jag ångrar något (syftar främst på bilden).
Clarie Danes - helgen - hulkgråta, hulkrunka, hulkäta - människor med små munnar
Johanna

Ungefär så gjorde jag när jag upptäckte Sons of Anarchy (100 ljusår efter alla andra) för några veckor sen. Så. Jäkla. Bra. Jag gjorde typ ingenting annat på helgerna än att maraton-kolla denna världsbästa serie! Sen kom jag efter några veckor till säsong 4 och intresset gick från hundra till noll på 3 avsnitt. Så. Dålig. Säsong! Buhu :( Kanske ska börja kolla Homeland istället då.