En sorgens dag och den stora elefanten.

UUuuuuuuuuuuuuuööööööhh... Den här dagen som varit så bra fram tills jag att jag fick se det här. Comic Sans fyller systembolag och det uppmärksammas på diverse medier. Anhängare av den här bloggen är heller inte sena att upplysa en om detta.
 
Tack. Tack för det. Jag som hatar Comic Sans mer än jag hatar Hitler.
 
Nu över till annat. Jag tänkte vi skulle tala om elefanten i rummet: de sponsrade inläggen. Så ja, det har varit en hel del sponsrade inlägg på sistone. Ni har säkert märkt de här bland inläggen? Det är alltid mixade åsikter om bloggar och sponsrade inlägg. En del läsare lägger helt av att läsa en blogg när dennes skribent "råkar" skriva ett sponsrat inlägg och känner sig ofredade av tanken att någon skulle tjäna en slant eller två. Andra bryr sig inte nämnvärt och vissa tänker inte ens på det.

Jag tycker att sponsrade inlägg är ett okej sätt att göra reklam på sin blogg. Hellre ett sponsrat inlägg som dyker upp i flödet än blinkande reklambanners som påverkar prestandan och segar upp datorn (och som genererar i tolv öre om man inte är Blondinbella). Det som är bra med byrån som just nu tagit mig under sin vingar, det är de kräver att man skriver ut att inläggen är sponsrade. Vilket är ett krav enligt svensk lag. Och det gillar jag!
 
För alla jobbar ju inte så, lemme tell yo. För även min blogg, som är rätt liten i jämförelse, får varje vecka rätt så många bud om att skriva om diverse grejer "UTAN ATT NÄMNA ORDET SPONSRING!!!". En ska skriva "naturligt" om soppor i kopp och resårlösa trosor. Det är rätt svårt. Jag använder ju bara trosor med resår - hur skulle jag möjligt kunna veta?
 
Hur som helst hur som helst hur som helst, här finns ju så klart en gyllene jädra poäng. Ja, det finns ett syfte till att jag varit extra generös med sponsrade inlägg på sistone. Vartenda litet öre kommer oavkortat gå till er. Yeeep! Kan inte säga mer än så nu, men jag kommer spendera vartenda korvöre på er som läser. Har redan berättat för ett par utvalda om mina extraordinära planer. De gillade vad de hörde. Mähähähähhhähähäh.
 
Mvh
Teasarn.
 
Så, sponsrade inlägg som blir till er vinning - rätt så okej ändå? Huh? Ja? Bra.
 
fuck you comic sans
Kajsa

Betyder det här att jag är blöggkändis nu? Metablöggkändis?

Svar: Ja, kanske. Fast jag är ju metameta själv. Kan du kanske vara metametametablöggkändis då? Typ ÖÖÖ-kändis plus? :P
Pelle

IDA

Även om alla pengar oavkortat hade gått till DIG, så hade det varit mer än okej!

Kan tillägga att jag till och med kan uppskatta dina sponsrade inlägg. När man läser din blogg, som tar upp så pass viktiga ämnen, kan det vara skönt med något som lättar upp den allvarliga stämningen.

Skämt åsido, du gör ett riktigt bra jobb med din blogg! :)

PS. Har pengarna med julkalendern att göra? DS.

Svar: Tack! :D Och trodde först du var allvarligt med snacket om "allvarlig" stämning, haha! PS. Mjau! DS.
Pelle

Angelica

Jag uppskattar när bloggare är tydliga med vad som är reklam. Tyvärr är det nog vanligare att bloggare inte är det.

Svar: Nä, det är kul när man får erbjudanden om "reklam" (som man avböjer) och sen ser hur någon annan bloggare skriver om samma skit. VI BLIR KÖPTA!
Pelle

Ellet

Du får göra precis vad du vill med din blogg och du skriver ju ut att det är sponsrade inlägg: Då är jag nöjd iallafall!

Svar: Tack! (:
Pelle

Marie

Julkalender??????????

Svar: Mjau!
Pelle