KA-DUNK! KA-DUNK! KA-DUNK!

Är ju mitt uppe i "inte göra ett skit"-helgen. Den går bra, den går bra - tackar som frågar! Har kört ett par-sju timmar Super Mario Galaxy och druckit... ja, kanske lite för mycket kaffe. Lite för mycket. Någon kopp extra till lunch. Ni vet hur det är.
 
Men det är en sak som är jobbig och det här den här konstanta "det är bäst jag gör något av nytta så också den här dagen räknas"-mentaliteten som bor inom en. Jag vet inte om det är bonden i mig som tycker att det alltid finns saker som ska göra? Drygt är det i alla fall. Jag gör aktivt inte ett piss, men just nu hör jag ändå pulsslag från mögrummet (Greveholm-fans förstår) städskåpet och stereoskåpet.
 
KA-DUNK! KA-DUNK! KA-DUNK!
[STÄDA MIG! STÄDA MIG! STÄDA MIG!]
 
Och i skafferiet hittade jag tranbär som gick ut januari 2012. Slarv-Pelle.
på ytan är det ju rent i alla fall. men i vrår och skrymslen står mat och saker och förruttnar
Maja

nää-ää nu tar du greveholmreferenser också, i lööööv greveholm. vart ska denna crush sluta??? det här bådar inte gott....

Svar: ÖÖÖÖÖ-UUUUUUH! :P
Pelle

Leo

Jag hatar också den där känslan. Var kommer den ifrån? Är man aldrig någonsin värd att bara göra ingenting?! Hursomhelst, mitt bästa tips är att boka tvättid såna dagar, för efter varje inslängd maskin har man ju x antal minuter då man kan göra vad man vill fast eftersom man ändå tvättar så är man ju extremt nyttig också. (Sen har jag aldrig bott i ett hus där det finns mer än en tvättmaskin och därav får man sådär 5 timmars tvättid, kanske blir det annorlunda med större tvättsugor..)

K- S

Jag som hade hoppats på uppföljning till Majas kommentar. Pelle! Friskt vågat hälften vunnet.

Svar: Bättre sent än aldrig, antar jag? ;)
Pelle