Känd från... radio?

Fan, jag crushar så jävla hårt på Morgonpasset i P3 just nu. Det är precis som att åka tillbaka till gymnasieåren igen. Var lika besatt då. Om inte värre. Det kom tillbaka nu i somras när jag upptäckte att "ja, det går faktiskt att lyssna på P3-poddar här på jobbet och fortfarande få betalt". Det var ungefär där det började.
 
Och varför jag väljer att skriva om det här nu, ja, det är för att jag blev kompis med Hanna Hellquist idag. Eller ja, hon läste upp ett mejl som jag spotanskrev i morse. Föga imponerande kanske med tanke på den mängd mejl och sms de dagligen läser upp i programmet. Men ja, det värmde just nu i denna besatthet.
 
Jag ska ta det från början. Nu hela veckan så har morgongänget talat om hur de skulle fira halloween just idag, fredag. Oklart riktigt varför idag, men mest för de ville. Och i samband med detta har de haft en utsänd (aka spökskeptikern Victor) boende helt själv på ett spökslottshotell. De hade preppat denna arma man med spökhistorier och berättelser om vad som brukar hända i och i anslutning till det rum han skulle bo i.
 
Och så kom torsdagskvällen och Pelle skulle gå och sova. Jag kunde inte sluta tänka på den här Victor som skulle spendera kvällen i en slottskällare. Och då är jag lika mycket skeptiker jag. Spöken finns inte. Samtidigt som det är lite av... ja, det vidrigaste som finns. Sen tanken på att sova över i ett gammalt jävla hus. Själv. Jag får panik av den tanken. Tänk att vara omringad av allting fucking barockt, rokoko eller vad fan det heter och tvingas sova mitt i skiten. Snidade träansikten vars ögon förföljer en när man går förbi och knarrande korridorer som luktar kyrkdörr, ni vet.

Brr...
 
Så jag låg och tänkte på Victor och på hur jag själv skulle må i samma situation. Somnade skitsent. Tror det mest berodde på sympati, men också pure feghet. Så imorse spontanskrev jag ett mejl om saken och skickade in. Vad jag skrev? Det ser/hör ni här (24 minuter in i programmet).
 
Eller så läser ni här.......
 
"Hej och fy fan!
Jag har inte kunnat sova på hela natten för att jag legat och tänkt på vad denna stackars Victor måste uppleva "just nu". Jag är en skeptiker jag med, men en såg ju Arkiv X när det begav sig.... Sanningen finns där ute.

Tröst-öl till Victor!"
 
Mvh
Känd från... radio?
hanna hellquist mellan två skivor mörkrostat - ja tack! - och david druid är rätt mumsig han med
Maja

åååh jag älskar också morgonpasset, är helt besatt typ!! Lyssnar på deras poddar varje kväll när jag ska sova, och nu var jag ju tvungen att klicka in och kika på avsnittet idag. Sjukt kul när de var utklädda just idag också haha!
har en liten crush på dig och ditt sätt att skriva på, och att du dessutom gillar veronica mars (minns jag) och nu morgonpasset så gör det inte saken sämre....... nä fy vad creepy jag låter nu. du kan va lugn, är bara en 21 åring som älskar humor. ha de götttt

Svar: MAJSAN! Så mycket vi har gemensamt?! Vi kanske är.... själsfränder!? Stalka på, jag gillar't. På håll.
Pelle

isasriddagbok.blogg.se

Kom igen. Spökslott? Kom igen nu. Spöken, Pelle? kom igen Pelle! Fet tröst-öl till dig. Inte för att du inte kunde sova, utan för pure feghet ;)

(Kul att Maja beskriver mig ovan, trodde jag var unik men icke. Är MPiP3 lyssnare sen 5 år tillbaka, VM = guds gåva till jorden, och din blogg är toppen. Och jag är oxå 21 år.)

Svar: Ni kanske är tvillingar? Huuuh?
Pelle