Om den bästa jävla hösthelgen på år.

En var ju ingen Bingo Rimér i helgen.
 
Vet ni vad, lökar? Jag hade en så jävla bra helg nu helgen som var. Ett par dagar som var trevliga rakt igenom och jag hade genuint skitkul.
 
Så det var på lördagen som vi först sågs hemma hos Steven. Som håller på att wrappar upp sitt Närke-liv för att fly till Stockholm. Kul och tråkigt på samma gång. Steven bjöd på pizza och jag bjöd på alkohol.
 
Sen gick vi och såg Veronica Maggio som kommit till stan. Skitbra. Såklart. Hade inte trott något annat. Grät en skvätt och skrek en hel jävla massa under Mitt hjärta blöder. Var hes efteråt. Lät som tanten på banken. Värt det.
 
Sen gick vi till någon rockklubb....? Ja. Något hak som en gång i tiden, när jag var ung för längesen (2006), var en del av det den bättre krogen i stan. Nu var det mest en svagt belyst källare. Men det var kul, fick se Grannen 1.0's sambo (Grannen 1.2?) som lirar i band. De turnérar ibland. On The Edge Of Forever heter de. Ve-eh-eh-rkligen ingen Maggio-musik. I själva verket är det raka motsatsen. Som In Flames med draksång. Inte min typ av musik, men kul att se ändå. Kan ju säga att jag typ legat med en i bandet. Typ. Känner åtminstone.
 
Och sen, ja för än är det inte över, så gled vi in på krogen. Krogen som i UNTZ! UNTZ UNTZ! Går aldrig på krogen längre fan?! Lögn. Ibland händer det. Men inte ofta. En gick väl lite för ofta där i början, nyligen fyllda arton, och ledsnade. Spelet har ändrats lite nu. Eller så går man bara ut med roligare personer bara? Vi håller ihop, vi dansar ihop, vi dricker ikapp. Hade så jävla kul. Så jävla kul I tell you!
 
Stekte äggmacka mitt i natten.
 
Vaknade upp halv åtta (aka halv nio) och mådde prima.
 
Det här inlägget blev svårläst, visst? Ryckigt.
 
VERONICA MAGGIO
 
IN FLAMES-DRAKSÅNG
 
KROGEN
 
 
ÄGGMACKA
 
 
OBAKIS
 
missar snart Big Brother. Insert smart tagg här.
Hondjuret

Hur ofta händer det lixom?

Och jag lyssnade på maggio låten .. har typ bara hört 3? innan. Den var bra! Jag tror faktiskt jag gillar henne. Lite i alla fall!

Ellie

Lät ju som en fett nice helg! Och extra skönt att slippa bakfyllan! En annan hade inte riktigt samma tur haha, jag mådde pyton i söndags men hade en fantastiskt kul lördag i alla fall hehe ^^

Friday

Väldigt skoj! Tack för konserten! :D Sorry om du dog av shoten!