Passiv-aggressiva lappen, del 1665.

Fick Sveriges mest passiv-aggressiva lapp idag. På posten från Posten. Vi har "nyss" fått postfack nere i trapphuset här där jag bor. Vilket är great eftersom jag alltid nojade över huruvida någon gluttade in genom brevinkastet och spanade när en struttade naken mellan rummen. 
 
Lappen uppmärksammade, på ett ytterst borderline-vänligt sätt, det svåra i att dela ut posten i sådana här fack. Tydligen måste hen som delar ut öppna en stor lucka för att lättare komma åt alla fack. Något som gör att alla namn på oss boende hamnar på "fel sida" luckan. Typ. Fattar ni? Skitsamma egentligen. Detaljhelveten.
 
Lösningen ska vara ens namn ska stå på insidan av respektive fack. Vilket jag fattar. Jag fattar allt. Tidstjuvar är en böld i röva på alla jobb.
 
Men - på lappen så sen så står det så här:
 
"Vi behöver er hjälp för att kunna dela ut er post"
 
Pelle: Okej, vad kan jag göra?
 
"Fastighetsägarens ansvar är att märka upp din postbox med rätt namn på utsidan men också inuti skåpen".
 
Pelle: Okeeej, så vad ska jag göra?
 
"Fastighetsägaren har tidigare fått information om detta".
 
Pelle: OKEJ, SÅ VAD FAN SKA JAG GÖRA?!
 
Kan ni förstå vad jag menar med att det är lite helylle passiv aggressivitet över detta? Är det nu jag ska påpeka detta för min fastighetsägare, att gigantoföretaget PostNord hört av sig och är piiiiiissed? Ska jag göra en egen lapp? Den kom fram till exakt ingenting.
 
Vilket får bli vad jag gör av detta. Exakt ingenting.
 
En mening löd också: "Brevbäraren får en bättre arbetsmiljö o ni som fastighetsägare....".

O alltså. Som i "och".
 
O.
"suck, visst att jag behövde kuta ned för trappor förr - men det här är FAN I MIG inte okej" - posten hörde av sig och är maaaaaaaaaaad
Marie

Jag tycker inte om min brevbärare. Förut fick jag ett paket som brevbäraren hade stoppat i min brevlåda genom att öppna den där större luckan du beskriver. I brevlådan passade paketet in precis till storleken men om jag då öppnar min lilla lucka, som med kanterna täcker en del av brevlådeutrymmet, så får jag alltså inte ut mitt paket. Jag fick ta en sax och klippa ut min fina Loot Crate (som var mina första och sista), vilket var galet krångligt och det förstörde hela upplevelsen av en Loot Crate.

Tina - en humorblogg

HAHAHAHAHAHA:D kul:D