Polacker på brandtrapp.

Så jag bor ju bakom ett hotell. Det är rätt så actionspäckat mellan varven, jag ska inte ljuga. Här om sommardagen så rymde ju Mikael Rickfors ut bakvägen. Det ni! För att inte tala om paret som nästan började sexa vid min soptunnegrej förra hösten. Hade första parkett bakom ett par krukväxter.
 
De senaste veckorna har huset varit belamrat med polacker. Anledningen är till att jag vetat om deras etnicitet är på grund av de kört runt i  risiga bilar med rostig lack.................. Göteborg ringde och så vidare.
 
Nä, men jag såg registreringsskylten på en av deras bilar som talade för varifrån de kom. Sen skvallrade deras språk, bestånde av 97 procent ord med endast konsonanter i sig, om ett och annat också. Rytmisk språk. Som rapen i en eurodiscodänga.
 
Fan vad dessa män supit! De har kommit hem från jobbet, knäckt en bärs och möts på brandtrappen för en cigg varje... ja, kvart. Ish. För varje gång de kom ut för en rök så var ljudnivån lite högre och lite mer hektisk. Jag gillade de satans jävlarna. Härligt att se att man, trots höstrusk, faktiskt kan smyga ut genom nödutgångar och semi-festa på en brandtrapp med en Sofiero i handen sju dagar i vecken. Så jävla osvenskt. Härligt beteende.
 
Men så kom måndagen och inga polacker syntes längre till. Ledsamt.
 
...
 
Undra om de tänker på mig med?
öl - öl i polackhand - öl på brandtrapp
S

Du kan få lite polack-tankar från mig, är typ polsk. Lubie zaby. (den sista meningen är ren fiction, bara så du vet)

S

Eller alltså, innebörden är fiction, inte själva meningen, eh.