Till mor: din son är vattuman.

Dagens känga går ut till alla mödrar och fäder där ute som inte vet sina barns stjärntecken. Ta bara mor Nilsson som exempel. Hon och jag kampar mot varandra i Quizkampen (like there was 2012 all igen) och frågan ovan kom. Visst att den kan vara kluriga för gemene man att skilja på när fan stjärntecknen "är" och inte. Men har man två barn, tvillingsöner, som är födda den nionde februari - kom igen!
 
Hon gissade på fisk. Som hennes man är född i förvisso. Så halvrätt. Kanske.
 
Som föräldrar tycker jag att man ska/borde memorera sitt barn 1) stjärntecken, 2) månadssten, 3) vilket element man tillhör samt 4) fullständigt personnummer. Hur svårt ska det vara..............................?
 
Flämt å sido. Minns ni när jag bad er lägga till mig på Quizkampen här om våren? Trodde ingen spelade fortfarande så hoppades på ett par av er. Fick. Så. Jävla. Många. Spelförfrågningar. Mer än vad spelet ville. Blev stressad och fick konstant halsbränna. Sämsta idén någonsin att be folk lägga till en. Förlorade ju sviiiiinmånga poäng bara på grund att en inte hann med,
 
Hard knock life för en bloggare.
Yttersta viktiga saker
hondjuret

Wordfeud vännen. Wordfeud!
(Hondjuret.. tror jag)

Rebbi

Annat roligt är ju annars när föräldrar kommer ihåg hälften av barnens personnummer. Mitt personnummer kan mamma utan problem, men någon gång vid småsyskon nummer fyra eller fem tror jag att det börjar bli svårare.

morsan

jag vet iallafall att du är tv2.det räcker.

Robex Lundgren

fin blogg du har

biggeros

Visst borde man först och främst veta sina barns personnummer och stjärntecken,vilken stjärnsten tycker jag inte så viktigt. Trevlig blogg=)

K- S

Jag tycker det räcker att föräldrarna kommer ihåg ens födelsedag :)

Julia Müller-Sandvik

Quizkampen skulle jag äääälska, tur att jag inte ommit mig för att installera, skulle inte ha någon fritid alls.

Josephine

Haha vad roligt! Jag har ganska nyligen laddat ner quizkampen igen men minns inga namn som jag brukade spela emot.

hej sonja

Vill bara kommentera och säga att jag också är vattenman, och att vi just nu är inne på vattumannens tidsperiod. Dubbelt upp för oss vattumän med andra ord! Vi räcker inte till! Vilket din quizkamp-erfarenhet bekräftar.

Svar: WAAAT! Fan vad vi är grymma just nu då!
Pelle