Liseberg, älgar och ebola.

Som ni kanske sett på Instagram (@personligapelle) så var jag väg ned till västkusten nu helgen som var. Det är ju moster som bor där och vi, jag och familjen, tänkte köra en heldag på Liseberg så här innan det stänger för hösten.
 
Jag tänkte punkta upp helgens viktigaste händelser:
- Liseberg var smetat på folk och var inte alls så lugnt som vi hoppats på.
- Åkte ej Helix på grund av kasst inneröra.
- Fick blåmärke efter spökhuset.
- Såg fyra älgar kuta rakt igenom Ljungskile (där mostern bor).
- Blev livrädd för att älgarna skulle vända sig mot mig och karva upp buken med ett av hornen.
- Älgarna var hornlösa eftersom de var kor.
- Googlade "älgkor horn".
- Googlade "irrationell rädlsa".
 
Ja, det var väl typ det.
 
Ska försöka rycka upp mig här på nätet igen. Jag vet inte, men jag har inte känt mig direkt kry. Det är väl en förkylning som legat och halvgrott i ett par-tre veckor nu. Jag börjar repa mig känner jag, så en kan nog utesluta diverse dödsdomar som flödat i huvudet.
 
"Asså det måste vara en släng av ebola det här, varför skulle jag annars känna mig så här stel i lederna och vara snorig som ett spädis?"
Publicerat i: Pelles vardag, Resa
Taggar: Liseberg, gröna kaniner är snart döda kaniner, liset, lissbeurg

S Club 7 eller något.

Hur är det redan onsdag? Jag fattar inte fan, det går alltid lika jävla fort. Det är väl det som är grejen nu när man slavar 9 to 5, man kommer in i slentrianvardagen och längtar ständigt efter helg. Förr kunde man ju vara ledig en tisdag och inte flektera över skit alls.
 
Så vad har jag för mig? Lyssnar oroande mycket på S Club 7.... Och Damien Rice nya skiva som släpptes idag. Men mest S Club 7.
 
MINA TOPP FEM BÄSTA S CLUB 7-LÅTAR:
1. Don't Stop Movin'
2. Reach
3. Bring It All Back
4. You
...sen kan jag inte fler.
Mvh spanska-Jerry
 
 
Ganska mycket crapband ändå, det där S Club 7. Någon som minns deras tv-serie som gick förr, på tisdagar efter Voxpop? DÄR snackar vi kvalle-tv. Tror jag. Har inte sett det sedan 1999. Men det är som man säger om elefanter: de minns sina tv-program för unga vuxna.
Publicerat i: Film och tv, Musik, Skola och jobb
Taggar: tv-programmet efter Voxpop

Pelle gör en pudel.

Något jag alltid varit mycket stolt över är att jag aldrig lämnat dryga och elaka kommentarer. Inte ens anonymt. Mest på grund av lathet i all ärlighet, men låt oss låtsas att det till största delen beror på mitt gyllene hjärta som aldrig vill någon något ont.
 
Detta var fram till igår, när hela denna sanning tillintetgjordes på två röda. Låt oss gå igenom händelseförloppet.
 
HanaPee skriver om att hon är arg för att hon förlorade Guldpennan-kategorin på årets Blog Awards som gick av staplen häromdagen. Vinnaren blev istället Egoina som också är Veckorevyns krönikör. I affekt skrev jag alltså följande kommentar i HP's kommentarsfält:
 
"Ja men vad fan - att du inte vann Guldpennan i år är ju fan skandal. Men en får väl anta att det är för att VR inte vågar riskera något med deras skribenter..................................".
 
Inte värst moget, nej. Jag tänkte väl i någon sekund att omröstningen måste vara uppgjord eftersom Egoina nu jobbar för Veckorevyn. Utan att tänka på att det samtidigt insinuerade att Egoina omöjligt skulle ha vunnit annars om det inte hade varit för Veckorevyns eventuella fuskhjälp.
 
First hate comment was born.
 
Egoina i sin tur svarar, i samma kommentarsfält, med:
 
"Tråkigt att läsa kommentarerna här :( [...]"
 
Då:
 
 
Fick enorma mängder med dåligt samvete som sköljde över mig. Så jag gick, såklart, in på Egoinas blogg och skrev följande:
 
"Såg din kommentar inne hos HanaPee. Och jag var ju som ett klassiskt rövhål och ville förklara mig. Jag menade inget illa, men det verkar ibland som om VR har ett finger med i spelet på ett eller ett annat vis. Jag vet inte, en är väl typiskt svensk och avundsjuk. Kan ju alltid skryta med att jag stått nominerad mot dig en gång (och geniet Gidlund!). Med det sagt så är din blogg asball, jag läser den varje dag. Självklart förtjänade du att vinna for fucks sake. Fred!"
 
Fick ett svar:
 
"Jag tänkte faktiskt gå in och skriva en kommentar till dig, men stoppade mig själv. No hard feelings, men det är såklart tråkigt att ständigt få höra att jag inte förtjänar priset. Förra gången pga Gidlund och denna gång eftersom de andra nominerade är fantastiska (precis som förra gången och gången innan det iofs). Jag vet att det alltid är någon som kommer att tycka att någon annan borde vunnit, det är inte det. Men det blir väl känsligt när jag dessutom skriver för Veckorevyn som är dem som arrangerar galan – då är jag tydligen aldrig “värd”. Jag får alltid höra att det skulle vara uppgjort [...]"
 
Då:
 
"Usch, nu tar jag helt avstånd från mina HP-kommentar [får dåligt samvete och gör en pudel]. Haters gonna hate. Du har flest fanz som röstar, så är det ju! Klart du är värd och vinna! Power to the women! Heja VR! Jag röstar nästa år. Igen ;)"
 
Egoina:
 
"Absolut, ingen fara. Tack :D"
 
I think we're cool. Pjoo! Fy fan vad det här gnagt samvetet alltså. Jag är ju mest van att narra mig själv och inte andra. Typiskt (eller tur) att det straffade sig på en gång. Läxan lärd, folk kan ta illa upp. Egoina är dessutom jävligt reko, har ju faktiskt talat med henne i tjugo-trettio sekunder IRL. Vi är ju typ vänner om man tänker efter.......
 
Nä, vad sägs om att fokusera på saker som faktiskt betyder något nu. Som ISIS, läget i Syrien eller Big Brother.
Publicerat i: Pelles vardag
Taggar: HanaPee, egoina, pelle försöker vara sassy men misslyckas, samvete

Några ord om Blog Awards 2014.

Eeeeeeeeehhhhh.
 
Hamnade igår, via Bloggkommentatorerna, på livesändningen från årets Blog Awards. Kollade med blandad förtjusning och mindes tillbaka från när jag var på eventet förra året. Som vi alla bäst minns som "ett ufo som kraschlandade på Östermalm".
 
Andreas Wijk (som jag sprungit förbi bland bajamajor de senaste åtta festivalbesöken) höll i något pre-show-mingel-program och intervjuade sina "kollegor". Jag mådde illa när jag kollade på skiten. Folk pratar om hur de varit iväg på modeveckan i New York, dagens outfits, events och allt vet det fan. Jag skojar inte, det var så jävla mycket yta och löjligt stora egon överallt. Överallt!
 
Det minns jag att vi, jag och dejten, tänkte förra året. Ba "wow, folk härinne tror verkligen att de är de viktigaste personerna på jorden". Fast vi hade skitkul ändå. Även om vi inte deltog lika frekvent i grupprunkandet eller delade ut ryggdunkningar hej vilt.
 
Nä, ja' ä' int' bitter ja'. Tycker dock att HanaPee kunde ha fått vunnit Guldpennan.
Publicerat i: Bloggtips, Pelles vardag
Taggar: SE MIG, SE MIG, blog awards, daddy issues, yta

Sponsrad video: Christer Ulfbåge intervjuar Henrik Lundqvist och pratar livet, sporten och familjen.

 
Det är kanske lättare att fråga Henrik Lundqvist vad han inte har brutit för ben i kroppen. Men en sak har aldrig hamnat i gips och det är Lundqvists förgyllda hårsvall. En nyhet hos Head & Shoulders är deras tonic som förhindrar att toppar inte bryts. Titta på klippet ovan och klicka dig sedan vidare för att införskaffa ditt egna Head & Shoulders-kit.
 
Och kom ihåg, always stay in great conditioner!
 
Sponsrat inlägg
Publicerat i: Pelles vardag

School's out.

Vet ni vad jag gjort? Jag har hoppat av plugget. Jo, jag gjorde det till slut fan i mig. Och lättnaden som kom sen, det var en klump som släppte från bröstet. Som en gas i magen sipprade den ut. Mellan skinkorna.
 
Nä, men ärligt nu, jag har lidit i tre veckor på grund av den här kursjäveln. Hoppade på den lika oplanerat som jag köpte böckerna för tusenlappen. Varje dag när jag kom hem från jobbet så var det bara att slå upp dagens "planerade läsning" och börja beta av kapitel efter kapitel.
 
Jag led. Jag led hårt.
 
Sen ba "nä, jag vill inte plugga nu. Igen! För en gångs skull så har jag ett givande jobb, med bra arbetstider och dräglig fritid. Fuck this scheisse" och så satte man en penna genom bokpärmen ("mycket gott skick" på Blocket).
 
Nu ska jag kolla på Big Brother <--"dräglig fritid"
Och äta banan <-- monkey business
Taggar: hej då skolan, kul att ses i exakt 22 dagar. hej då!

Sponsrad video: Will It Hold: Calculator

 
Wells Shockwaves är en hårgel bäst känd för att hålla håret på plats. För det gör den, inte en strimma av dina lockar lämnar sin stylade plats. Allt förblir där du placerat det för dagen. Men exakt hur stark är Wella Shockwaves? Kan den hålla uppe en teddybjörn? Klarar den av att fästa ett par glasögon på en vägg? Är den smart nog att klara av en miniräknare?
 
Klicka på klippet ovan för att se om den klarar utmaningen! Klicka dig sedan vidare för att se andra superstarka klipp!
 
Sponsrat inlägg
Publicerat i: Pelles vardag

Dagens nyheter.

Då var det klart. Offentligt. In the open. The world as we know it kommer aldrig mer bli sig lik. Det har blivit lite kallare klimat. För ja, det är sant vad man har sagt -  Microsoft har köpt upp Minecraft.
 
Lord have mercy on this poor soul.
 
Närå, jag skojar. Vilken skitnödig jävla nyhet en dag som denna, när det hänt riktigt förskräckliga saker. Ja, jag vet inte var jag ska ta vägen så dåligt mår jag. Jag mår dåligt för alla oss som blir lidande och förstår mig inte på folket som beslöt sig för att följa sina stupida idéer och inte tänka på framtiden. Vi. Behöver. Inte. En. Till. Päron till farsa-film. Pensionera Chevy Chase och Beverly D'Angelo nu.
 
...
 
Men det är ju typiskt USA amirite? De gör så mycket *ToKiGaH* grejer där borta. Nä, tackar vet jag gamla goa' rasse-Sverige. Här kommer en negerboll alltid vara en negerboll. Inget krux, inga konstigheter, inga bidragstagande invandrare.
Publicerat i: Pelles vardag, På tapeten
Taggar: jag pallar inte

Vad jag egentligen tänker mest i valtider.

Sociala medier är jävligt enerverande i valtider. De som röstar blått reduceras ned till kapitalistsvin, de som föredrar rött är samhällsparasiter och SD-väljare antas ha ett järnrör i rockärmen och spån i huvudet. Jag tycker det är skittråkigt att scrolla runt på nätet och läsa diverse löst folks absoluta sanningar som de försvarar med lösryckta citat och sju år gammal SCB-statistik.
 
Svårast av allt är också att inte ryckas med. Oftast ger jag bara idiotiska Facebook-vänner det mentala fingret, men ibland måste man faktiskt ta "negerbollsdebatten" ännu en gång.
 
Men all hail the demokrati antar jag. Den är få förunnad. Och om det nu krävs att den nu kommer med två veckor av intensivt politiskt engagemang, så får man väl försöka stå ut. Eller resa utomlands. Eller säga upp sitt internetabbonnemang.
Publicerat i: På tapeten
Taggar: idag: POLTIK ÖVER ALLT! imorgon: VILKET ÄR DEN BÄSTA TACOTOPPINGEN?

Rösta med hjärtat, skit i SD.

Jag ska på gala ikväll. Jomenvisst, företaget jag har jobbat för i fyra månader firar 25 år och jag, trots min kortlivade anställning, mjölkar så klart möjligheten att få gratis drinkar och trerättersmeny.
 
Alltså förtidsröstade jag nu på förrmiddagen. Man vet ju aldrig vad morgondagen för mig sig (bortamatch? bakfylla? försovning?) och jag vill inte att försumma min demokratiska röst. Och hur jag röstade? Faktiskt med spridda skurar och olika färger. Jag är förvånad själv, det är jag.
 
Skrev en lapp och lämnade i röstningsbåset också. "Rösta med hjärtat, skit i SD". 
 
Med lite tur så hamnar det i lokaltidningen imorgon. Hähä.
Publicerat i: Pelles vardag, På tapeten
Taggar: pelle for prez 2018

Du yu häv a lajtör?

Var på Ica precis och skulle hämta ut ett paket i förbutiken. Jag får hjälp av en kvinna som är iväg och hämtar mitt paket. Då samtidigt så glider en kvinna fram till den andra i personalstyrkan, som är en äldre man. Hon speaks english. Most troligt australian. En dialekt som jag, av någon anledning, börjat lära mig urskilja i mängden av engelska varianter.
 
"Du yu häv a lajtör?" hasplar hon ur sig kvickt. Ja, jag skriver "fonetiskt" (fast egentligen inte).
 
"Sorry?" svarar mannen nervöst.
 
Kvinnan tecknar med handen och simulerar en tändare.
 
"Ah, lighter! Red?" säger mannen och plockar fram en röd tändare.
 
Och istället för att bara ta den röda tändaren och nöja sig med vad denna engelskfattiga man lyckats plocka fram, så bestämmer sig Nicole Kidman-esk för att hon vill ha en lila. Utan att, så vet jag kunde förstå, veta om det ens fanns en lila tändare.
 
"G'day mate, g'day, g'day, g'day, kangaroo, purple?". Jag hörde inte riktigt, men jag uppfattade att hon önskade en lila tändare. Varpå mannen bakom kassan ba:
 
"Purple? Purple...? Purple?". Denna arma man, han hängde verkligen inte med. Som jag led med och ville hjälpa honom. Men jag var helt übersvensk och bara kollade på. För en gångs skull. Men i mitt huvud löd monologen:

"LILA! HON VILL HA EN LILAAAAAAA! PURPLE! SOM I PRINCE-LÅTEN! [börjar tänk-sjunga]"
 
De kom överens om en orange tändare. Så jag började nynna på Orange is the New Black-introt istället. I huvudet. Tänk-sjöng.
Taggar: marmite, g'day, kangaroo, koalaslakt, hugh jackman onanerar

Självdöende.

Återanvänder bilden med jättehanden.
 
What the fuck, hur blev det redan torsdag? Vad har jag varit? Var har ni varit? Vem är jag? Vad har jag druckit? Har befunnit mig i något vortex av förkylning, ömma leder och konstant sömnighet. På det så har det varit jobb. Och på det sen så har det varit (försök till) hemtenta.
 
Det här jävla plugget alltså, jag måste spilla ett par fraser om skiten. Jag tänker inte outa universitet jag knutit band med för tillfället, så vi kan kalla det "the university the shall not be named". Förkortat TUTSNBN. Väldigt indiskklingande. Jo, men på den här institutionen fan - INGEN SVARAR?! På något. Skriver i diskussionsforumet - inget svar. Mejlar - inget svar. Skickar röksignaler - motar bort mygg.
 
Jag vet inte, allt känns så jävla oseriös. Funderar på att hoppa av i ren protest. Men samtidigt, en har ju köpt böcker för åttahundra spänn.
 
Nä, men om man inte skulle självdö framför Big Brother en sväng. Får ta och rycka upp det här med cyberspace till nästa vecka.
Publicerat i: Pelles vardag
Taggar: jag orkar inte ens vara fyndig i etikettsfältet. suck my ass

Sponsrad video: The Acid Truth.

 
 
Vad vet du om erosioner egentligen? Hur mycket tror du att du vet? Vet du att det är syraangrepp på tandens emalj? Helt sant. Problemen med erosioner växer i och förväntas bli nästa stora bov i frågan om god tandhälsa. Bara genom att äta fyra av våra vanligaste "sura" livsmedel om dagen så löper din emalj risk att skadas. Och emaljen, den är ju som bekant oreparerbar.
 
Med The Acid Truth vill Sensodyne vägleda och tipsa om vad du kan göra för att undvika erosioner och hur du bäst tar hand om dina tänder. Titta på klippet ovan och klicka dig sedan vidare för att läsa mer!
 
Sponsrat inlägg
Publicerat i: Pelles vardag

Dålig täckning? Jag hjälper!

Fanny skriver:
"Heja Pelle! Din blogg är så himla skön och en fröjd att följa så här när resten av cyberspace är som den är! Ställdes handfallen inför ett problem under veckan. Det gäller täcken (viktiga saker alltså). Har svårt att lyckas korrekt med övergången sommartäcke-vintertäcke. Tänkte direkt: Hur hade Pelle gjort (minns att du skrev om just sov/täckproblem för ca en miljon år sedan)?"
 
Kära Fanny! Till en början - tack för komplimangen! Jag känner också att jag behövs i djungeln av Paradise Hotel- och enkelspåriga feministbloggar. Angående din fråga; hear, hear! Jag har också problem att få den perfekta tempen under täcket. Speciellt nu när brittsommaren kom från Ryssland och öste på med plusgrader. Samma problem har jag också på våren, när det skiftar mellan smällkall vinter och försommar från ett dygn till ett annat.
 
Men självklart har jag knepen fan:
 
1) Ta en sup innan läggdags. Klassiker. En dubbel sexa whirre och då glömmer allt vad täckproblem är.
 
2) Ha ett extra påslakan nära till hands. Jag kör så här just nu: är det för kallt med bara sommartäcke, då lägger jag på mig mitt extra påslakan. Är det för varmt för sommartäcke, då ligger jag bara under påslakanet. Är det för kallt att bara sova med påslakan men samtidigt för varmt med täcke, ja, då drar jag över mig jag en filt också. Mixtra lite och testa dig fram. Precis som man gör med sin sexualitet.
 
3) Om man har kalla fötter så ska man undvika att sova med sockor/strumpor. Detta försvårar "värma upp"-processen. Enligt ett par hemvärnetgubbar jag träffade en gång på Peace & Love. Enligt de så ska man helst sova så naken som möjligt för att sedan lägga på extra lager på sitt täcke.
 
Tumregel i sängen: huddräkt > täcke > ev. extra lager > ev. extra lager
 
4) Gå aldrig och lägg dig, utan håll dig vaken tills du slocknar av utmattning. Det blir samma sak här som på punkt ett, täcket är det sista du bryr dig om.
 
Det var det!
Fortsätt ställa frågor, jag gillar att leka hobbypsykolog!
Publicerat i: Pelles vardag
Taggar: betäck mig, pelle pratar sömn ÄNNU en gång. kom över ämnet någon jävla gång, jävla röv, täcken

Apoteky i mitt hjärta.

Senaste på listan av ting att bli besatt av: tjejen i Apoteket-reklamen. Jag vet inte varför, men det är något... "mystiskt", ja, det är något mystiskt över henne. Plus - det är något visst med en person som kan stå och hålla (och råka slå på) en pixelerad dildo, visst är det? Sen är hon raka motsatsen av den, tyvärr mycket dåliga och skeva, bild som jag har apotekare. Ni vet, ledsna damer och herrar som bara verkar vara ledsna och inget annat än ledsna.
 
Men den här tjejen. Hon verkar brinna för sitt jobb (som skådis). Hon verkar smart. Hon värnar om miljön. Hon pallar miljöombyten. Hon klär i hipsterbågar.
 
Nä, jag vet inte. Något speciellt har vi, jag och Apoteky. Ja, jag har döpt 'na till Apoteky. Och kanske trycker jag upp hennes nylle på en kudde, vi får se.
Publicerat i: Film och tv, Pelles vardag
Taggar: det var kärlek vid första pixelerade dildon

Sponsrad video: Dumle - Visa din talang.

 
Har du något du är extra bra på? Det är klart du har, det har vi alla! Jag själv tycker att jag kan skriva målande och fånga den som läser. Även om jag skulle behöva plugga in grammatikreglerna både en och sju gånger. Det är ju också det som krävs - att man underhåller sin talang och ställer in sig på att övning faktiskt ger färdighet.
 
Så jag frågar igen, har du något du är extra bra på? Kan du skilja en grässort från en annan? Kan du hjula fem gånger i ett svep? Är du en fena på skrämma folk? Eller är du rent utav en mäster på luftgitarr? Dumle vill veta! Ladda upp en bild eller ett klipp där du visar din personliga talang. Då kan du vara med och tävlar och ha chans att vinna en grym Go-Pro-kamera. Varje vecka väljer en jury ut en vinnare som får en egen kamera. Veckans näst bästa bidrag får en cool Dumle-hjälm att sätta på huvudet.
 
Psst! Det finns Dumle-kolor med i leken också!
 
Titta på klippet ovan och klicka dig sedan vidare för att se delta och se andra personers enastående talanger! Lycka till!
 
Sponsrat inlägg
Publicerat i: Pelles vardag

Tentafest? Någon?

 
Jomensåatteee klockan 06:52 på en onsdagmorgon, det var då jag beslöt mig för att plugga.
 
.....................................
 
.....................
 
....................................
 
 
Tentafest? Någon?
Publicerat i: Skola och jobb
Taggar: untz untz untz

Att plugga eller inte plugga, det är en skittråkig fråga att blogga om.

Spana in SD-muggen. Fylld med colombianskt.
 
Blev jag länkad någonstans igår? Jag bara undrar över jättesprånget i statistiken och vem som är orsaken till det [tar en mun colombianskt]. En borde kanske ha koll för den goda sedens skull? Jag tror det.
 
Annars: sitter framför den interaktiva föreläsningen och funderar fortfarande på om jag ska plugga under hösten eller inte [tar en mun colombianskt]. På tre månader ska sex stycken inlämningsuppgifter lämnas in. Sex stycken inte allt för svåra, men med täta inlämningsdatum [tar en mun colombianskt].
 
Jag vet inte hur jag ska göra. Jag vet inte om jag ids plugga. Det går ju inte bara att "testa" heller, för det är ju den där grejen med kurslitteratur som man borde ha införskaffa helst till igår. Och jävlar om man ska behöva köpa böcker som kommer ligga och damma. Igen.
 
Vi får se hur jag gör.
 
[tar en mun colombianskt]
Publicerat i: Pelles vardag, Skola och jobb
Taggar: [tar en mun colombianskt]

Blobfish eller Pelle, vem är vem?

google image search bildsökning blobfish ful fisk ullared
Till gårdagens inlägg om Ullared så bildgooglade jag "pelles personliga ullared" för att få fram bilden som jag använde i sagda inlägg (jag tog den en annan gång jag var där).
 
Sprang, i samma sökning, på en annan bild på en själv. Som ni ser, det är när jag försöker posa skoltrött tönt under skrivbordslampa. Lyckas väl så där. Men det jag reagerade på var de "relaterade bilderna". Blobfish? Verkligen?
 
google image search bildsökning blobfish ful fisk ullared
 
 
google image search bildsökning blobfish ful fisk ullared
 
För att inte tala om mannen i råttkostym? Sexiga jävel.
Publicerat i: Okategoriserbart
Taggar: blobfish-Pelle, är du man eller mus eller en man i muskostym?

Jetlaggad.

Försökte fånga hela måndagseftermiddagen på bild.
1) Dubbelhakan - gick inte till gymmet
2) KitKat-pappret - gick inte till gymmet
3) Potatissalladen - middag
4) Tandpetare - åt revbenspjäll
5) Servetterna - torkade av safter....... från köttet.
6) Inga kalsonger - torkade av safter...... från köttet.
(hade kalsonger, det är bara på skoj)
7) Netflix - Modern Family.
 
Är tröttare idag än igår. "Jetlaggad" tror jag det kallas. Det är väl så det blir när man åker tåg i två och en halv timma genom Sverige. Jävla jetsetliv en lever alltså.
Publicerat i: Pelles vardag
Taggar: lönnfetma på divan

Nästa stopp: helvetet på jorden.

ullared gekås varuhus devil djävul helvete
Helgen som var: Stockholm.
Helgen som kommer: söderut.
 
Jo, en ska beta av lite mer asfaltsmil nu till helgen och fara till helvetet på jorden. Också döpt till Gekås i Ullared.
 
Är alltid jävligt kluven inför att åka till detta Mecka av skitgrejer. För å ena sidan så är det mycket skit på en plats som folk köper bara för att det är billigt och å andra sidan är det ju faktiskt ett varuhus med sportbar. Och jag behöver verkligen en ny pärm, deo och kalsonger.
 
Mest av allt så åker jag för att utmana (och klå) släkt och vänner på äventyrsgolfen. Jag är fan bäst på äventyrsgolf. Som en Annika Sörenstam med attityd och låga strumpor.
Publicerat i: Pelles vardag, Resa
Taggar: planen: hitta pärm, ta en öl, spela golf