School's out.

Vet ni vad jag gjort? Jag har hoppat av plugget. Jo, jag gjorde det till slut fan i mig. Och lättnaden som kom sen, det var en klump som släppte från bröstet. Som en gas i magen sipprade den ut. Mellan skinkorna.
 
Nä, men ärligt nu, jag har lidit i tre veckor på grund av den här kursjäveln. Hoppade på den lika oplanerat som jag köpte böckerna för tusenlappen. Varje dag när jag kom hem från jobbet så var det bara att slå upp dagens "planerade läsning" och börja beta av kapitel efter kapitel.
 
Jag led. Jag led hårt.
 
Sen ba "nä, jag vill inte plugga nu. Igen! För en gångs skull så har jag ett givande jobb, med bra arbetstider och dräglig fritid. Fuck this scheisse" och så satte man en penna genom bokpärmen ("mycket gott skick" på Blocket).
 
Nu ska jag kolla på Big Brother <--"dräglig fritid"
Och äta banan <-- monkey business
hej då skolan, kul att ses i exakt 22 dagar. hej då!
nillano

Ojsan på såvis. Men ja fritiden är värdefull.

Klara

Gött! Själv är jag inne på min tredje universitetskurs (fjärde om man räknar med en kort distanskurs) trots att jag inte vill. Jag har förbjudit mig att ens söka något inför våren, för jag skulle bara tacka ja bara för att, och sitta där med ångest igen.

lisa

Bra gjort! Man ska inte göra saker som man får ångest av som bara känns jobbigt. Du gjorde rätt i att hoppa av. Har man heltidsjobb så vill man ju ha fritid när man kommer hem och inte behöva plugga direkt när man kommer hem. Heja pelle! Jag hoppade av en kurs för några årsen som jag läste på universitet med, fick bara ångest av att tänka på att jag skulle göra omtenta. Ja. jag kom så långt... Sen skulle jag börja på nästa kurs som var i samma kurs och jag förstod inget av det jag läste. Mådde dåligt över att behöva hoppa av, men tillslut gjorde jag det. Hoppas du har en fin måndagskväll.