Anteckna: Pelle har nya skor.

Ett tappert försök till att visa upp mina nya sulor. Fick en fix idé om att jag absolut skulle ha specialutgåvan av den här modellen. Men min storlek var slut överallt, utom på ett sketen liten hemsida som jag hittade efter att ha googlat i bokstavligen timmar. Och igår kom skiten äntligen.
 
Har haft de på jobbet idag.
Fötterna ömmar något så kopiöst mycket.
Ska ha de ute på stan i kväll.
Känner att det är värt det, så länge alla får höra om mina nya skor. Ergo detta inlägg.
 
Vad vi har lärt oss idag är att 1) Pelle har nya skor. Anteckna.
 
Nu ska jag dricka bärs och tapas, sen ta mig i se en brasa vid Örebro slott. Jag känner att det blir en bra kväll, ja det gör jag.


TAGGAR: glad valborg och så vidare

Big Brother-listan och hur Pelle skulle funka i huset.

Googlade "blogglista" precis och hamnade på Annica Englunds blogg. Och då tänkte jag för mig själv att "kan Big Brother-deltagare fläka ut sitt liv i listformat, så kan jag".
 
Alltså kommer här Annica Englunds blogglista, version P.
 
1. Vem är din bästa vän? Hmmm.... Grannen 2.0 går ju inte av för hackor alltså. Men så är ju det puckot inte vidare förtjust i hallon, så några pluspoäng sipprar ju självfallet bort där. Jag gillar alla som gillar att umgås med mig. Har en silverfisk under sängen som jag leker datten med om morgnarna, också hen är rätt fin.
 
2. Vad har du för skostorlek? Jag vet inte hur stora fötter jag har, men MIN KUUUUUK ÄR ENOOOOORM... host. 43.
 
3. Brukar du skratta för dig själv? Det är oftast är då jag skrattar, i min konstanta ensamhet.
 
4. Vad är ditt favoritnummer? På dass? Makes an evil number two.

5. Vad var det senast du åt? En halstablett. #mätt

6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? Seriöst fan...? Kanske någon från något lyxpack, typ coelinblå. Mvh borgarn'.

7. Hur är vädret just nu? Ointressant med inslag av kallprat.

8. Vem var den senaste personen du pratade med i telefonen? Jag tror det var mor. Snackade om syrrans unges kalas nästa helg. Jag planerar skattjakt.

9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? Guuurl! Om skorna är fierce eller inte såklart.

10. TV eller dator? Dator. Fast... Netflix i burken är ju inte helt fel.

11. Favorit TV-program? Jag gillade Berg & Meltzer, det var kul. Sen tycker jag om Big Brother också (Annica - hit me up!). Något mer vet jag inte, ser så sällan på tv-program. Mer serier.

12. Har du några syskon? Tvillingen, syrran och big brother (ej TV-progammet).

13. Längd? Se ovan, skorstorlek 43. ;PpppPPPPpPpP

14. Hårfärg? ..... Äh men för fan - fuck this!

Vilken lökig jävla lista jag hittade. Där fick jag för "våga vägra läsa igenom".

Låt oss istället fokusera på hur jag skulle klara mig i Big Brother-huset. Det är ju lite av en dröm att få vara med i det programmet. Enda minuset är ju att folk tar en för mediakåt om man skulle ansöka. Men jag tror... ja, jag tror jag skulle bli rätt underhållande att se på. Sen skulle jag bli utröstad efter några veckor, när jag stängt in mig i ett köksskåp i 48 timmar eftersom att någon tog sista mjölken.


Sant.TAGGAR: big brother / mediakåt / tar mjölk slut så ryker pelle

Ah men vilken pärla(re) han är.

Så... idag är en speciell dag. Pelle har blivit pysslare. Man siar således om att domedagen är nära. Helvetet börjar frysa till is. Far överväger börja att gå på dass med stängd dörr. Slutet.
 
För ett par månader sedan så började jag följa kontot @pappasparlorInstagram, aka Johan Karlgren. Den här mannen gör den coolaste och mest kickassigaste pixelarten jag sett. Ta bara det här akvariet. Och det har varit veckor av häpnad och avundsjuka från mitt och Grannen 2.0's håll. Det blev så mycket beundran att det till slut slog över till ett beslut om att börja pärla själva. Bad Karlgren om råd och blev guidad över Facebook-chatten om bästa pärlsort, samt fick tips och råd.
 
Och nu är vi här - 30 olika pärlfärger är beställda (OBS! Miljövänlig plast) och jag undrar om jag, äntligen, har hittat ett intresse utöver slösurfning och onani? Kanske. Har inte börjat. Kanske hatar det? Men jag tror inte det.
 
Pärlmäster har tänkt att pärla bland annat:
- En Super Mario-blomma.
- Ett sextonbitarsspöke.
- Kanske ett par extraliv.
- Gräsblock från Minecraft.
 
Nästa år: sci-fi-mässan.
 
Om ni fick pärla vad ni än ville, vad har ni pärlat då? Bäst svar får svamp.


TAGGAR: Minecraft / akne på ryggen / jag nördar, alltså ligger jag inte / nes / snes

Sponsrad video: Systrar Unga

Har du någon kompis eller kanske ett yngre syskon som bett dig köpa ut någon gång? Och har du, liksom många andra, tänkt att "det är lika bra att alkoholen kommer från dig, eftersom de kommer att skaffa fram alkohol ändå"?

En ny undersökning visar att så inte är fallet. Två tredjedelar av alla sextonåringar skulle avstå alkohol om de inte fick den av personer i sin närhet. Med andra ord är det fler unga som avstår att dricka än som istället ber en främling att köpa ut. Alltså kan ditt "nej" på frågan innebär stor, stor skillnad för att undvika onödiga ungdomsfyllor.
 
Men det är svårt att säga "nej" alla gånger, det kan de flesta tycka. Här kommer några bra argument:
- Säg att det skulle kännas jättehemskt om något hände och du hade köpt ut.
- Var den förebild du önskar vara och säg att alkohol inte någon bra idé, även om du drack i samma ålder.
- Skyll på att det faktiskt är olagligt.
 
Titta på klippet ovan och klicka dig sedan vidare för att få fler tips på hur och varför du alltid ska säga nej till langning!
 
SPONSRAT INLÄGG


KATEGORI: Pelles vardag