The Pinks M.M // Hoarder-Pelle, del 4.

Serien om mitt forna liv som hoarder fortsätter. Idag tar vi oss an pridebyrån som stod och samlade skräp på pojkrummet under åratal. Minns att den här fula kartongkonstruktionen fungerade som förvaring för skit som inte var skit nog att slängas, men som samtidigt för skit-iga för att ha framme. Vill tro att den vid ett tillfälle, innan jag slängde upp den på vinden, låg under sängen. Förvarade en porr där? Nej.
 
Så låt oss gå igenom "byrån" låda för låda. Har inte rört den på ungefär tio år.
 
GUL LÅDA
Innehåll: En gradskiva som jag snodde från Karin, matteläraren, och en drös med kasettband. Synd på fan att jag inte har något kassettspelare så jag kan lyssna. Men så här lyder etiketterna: Pelles band sida A + B, Pelle Nilsson (låtlistan finns uppskriven, men förmår mig inte att dela med mig av den pure crap som detta band består av), Bra musik, The Pinks M.M (HAHAHAHA!), Smurfarna, Semester -99, Summer music (internationellt) och Bra musik (eftersom den första kasetten var en succé).
 
RÖD LÅDA
Innehåll: Torra tuschpennor och söndertuggade kritor. Mest troligt aldrig använda till något lyckat.
 
GRÖN LÅDA
Innehåll: Dyrgripar. Så jävla mycket av värde i den här lådjäveln!
- En kortlek. Score.
- En kortlek med Katten Gustaf-motiv, storlek mini.
- Katten Gustaf-klocka. Det var viktigt att spara på serietidningspremierna.
- En miljard klassporträtt av undertecknad och gamla klasskamrater. Vissa av vilka jag helt glömt namnet på. Hittade också syrrans bortsorterad nuna till den gången hon fotade sig till körkortet. Hon ser ut som fan, haha!
- Urklippta kort på katter (redan då...).
- Bild från en "ff-fest" när jag dansar tryckare med "snyggaste tjejen i klassen".
- En bild på Titanic.
- Några artiklar som jag klippt ut från diverse tidningar. Bland annat en artikel om en 13-åring som blev misshandlad i omklädningsrummet där vi hade idrott. En 14-åring hade delad ut slag mot huvudet och knäat den andra i bröstert. Fallet hamnade hos socialtjänsten. WTF? Varför klippte jag ut den här skiten? Ringer ingen klocka. Sen fanns här också en kärleksförklaring tryckt i Expressen till " den snyggaste tjejen i klassen" nämnd ovan. En kärleksförklaring som också den må förbli hemlig för allmänheten.
 
På Instagram: se mina kontaktannonser för brevvänner och mailkompisar (@personligapelle).
 
BLÅ LÅDA
Innehåll: Ett "miniboule". Faktiskt ett jävligt coolt sådant. Känner spontat att det bör lekas med i sommar samtidigt som en sveper några kalla. Sen fanns här ytterligare några band. E.T-boken ("när du hör den här signalen är det dags att vända blad"-typ av bok), Sommarprat med Moneybrother (här hade musiksmaken förbättrats något i alla fall), Semester -01 och Lejonkungen.
 
Vilja lyssna igenom alla band så jävla hårt! Någon som kan skänka en gammal kassettspelare? Jag betalar med att knåpa ihop en Spotify-lista baserad på din förmodade personlighet.
"Jag vill hälsa till världens gulligaste tjej som heter Cecilia. Vi har snart varit ihop i tre månader" - MER FÅR NI INTE
Anneli Johansson

Min bil har en kasettspelare. Men jag vill sitta med i bilen om du ska lyssna på kassetter, iaf dina egna mix tapes! Lovar att skratta tyst.

Anneli Johansson

Min bil har en kasettspelare. Men jag vill sitta med i bilen om du ska lyssna på kassetter, iaf dina egna mix tapes! Lovar att skratta tyst.

Anneli Johansson

Min bil har en kasettspelare. Men jag vill sitta med i bilen om du ska lyssna på kassetter, iaf dina egna mix tapes! Lovar att skratta tyst.

Svar: Jag säger ja OM vi garvar högt! Deal?
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

smulfrun.blogg.se

Jag fick faktiskt just idag (ödet??) tillbaka en walkman som jag tydligen lånat ut under gymnasietiden (och som personen i fråga sparat i mer än 8 år alltså..) och som jag absolut är beredd att sända med posten åt ditt håll för ett utbyte mot Spotify-lista! 😀😊 säg bara till!

Hondjuret

Haha. Vad härligt!! Tycker det är så fint att du delar med dig! ;)

Mina (vissa) blandband från typ början av 90-talet går fortfarande varma.
Speciellt nu när jag bara har bandspelare i bilen!
Allt från Roxette, Dr Alba

Sagofavoriten är fortfarande My Little Pony - dansuppvisningen ... *när du hör det här ljudet är det dags att vända blad....magiskt ljud* :)

Svar: Men Roxette är ju något att vara stolt över som svensk. Lyssnar av ren patriotism!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Hondjur

Men Pelle. Jag har aldrig varit svensk.
Eller kanske lite ...när det passar. Men mest .. och i passet så är jag väldigt norsk.
Och numera jobbar jag även där! :)