Halvrosa kyckling och semi-användandet av toapapper.

Var är jag? Vad gör jag? Jag kodar om blogghelvetet. Från scratch. Är väl... fyra (4) procent färdig? Lite mer kanske. Är ju så jävla petig, ni vet. Är aldrig petig annars i livet. Nej, här kan man äta halvrosa kyckling till vardags och semi-använda toapapper - men fan om inte var-en-da jävla pixel på bloggen är där den ska vara.
 
Att se fram emot till Pelles Personliga version 27.0:
- infinite scroll.
- breddma (som är ett ord).
- stilrenare.
- kanske en schysst bakgrund?
 
Det blir kul! Deadline 17 mars.
 


TAGGAR: nya bloggdesignen

Lite Twin Peaks möter Homeland möter ett ledset Seinfeld.

En annan favoritsyssla jag har är att plocka upp serier som jag avfärdat som skit, bli omänskligt besatt och sedan låtsas som om himlen alltid är blå.
 
Har alltså fallit stenhårt för The Killing. Jäv-lar vad det är bra! Och hemskt. Men bra. Visst är det den här serien som har en dansk förlaga? Gick in för att googla upp svaret, men såg att man möttes av ett hav av spoilers och la ner fort som fan. Gjorde exakt samma misstag när jag väntade på tredje säsongen av Homeland och skulle bildgoogla "Homeland season 3" för att få fram en bild på dvd-boxen. Sökresultat: slutscenen där ni-vet-vem blir ni-vet-vad i säsong tres finalavsnitt.
 
Men i alla fall TK, som vi äkta fanz kallar serien, är pissbra. Lite Twin Peaks möter Homeland möter en ledset Seinfeld.
 
THE KILLING OCH JOEL KINNAMANS FJUN FÅR EN STARK FYRA


KATEGORI: Film och tv / Sushibetyg
TAGGAR: fjun på överläpp / hon från World War Z / joel kinnaman

Hen heter Stekelino och snart blir vi tre.

Att ligga i sängen med älsk och mysa <3<3<3
 
Fick en stekgryta i födelsedagspresent. Efter många turer fram och tillbaka i julas, så har jag äntligen skiten i mina ägor. Mor och far tänkte ju köpa en redan i julas, men då avstyrde jag allt med ett "äh, vad ska jag med det till?". Värt att påpeka är att 1) jag hade sagt att jag ville ha en och att 2) jag ångrade mig redan på juldagen. Alla hobbykockar måste ju ha en stekgryta. Speciellt när man, som jag, planerar att få matlagning som stort intresse vilken dag som helst nu. Tänk att på en handvändning kunna långkoka späckat kött, pulla lite pork osv.
 
Men, nu har jag i alla fall en svart stekgrytsjävel. Med fina former. Kraftig. Len. Fin. Sexig as fuuuuuuuuuuuuuuu.............
 
[tar kalldusch]


TAGGAR: att bli blixtförälskad i en stekgryta

Hur inteligänt e Pelle?

Pelle Franklin
 
Jag lyssnade på Morgonpasset i P3 tidigare idag när jag stod och preparerade min monsterlasagne till veckans matlådor. Man avhandlade Nyheter 24's artikel "fem saker som bara riktigt smarta personer gör".
 
Man ska väl egentligen inte vara den som är den som är den, men jag tycker nog att jag är en helt okej och klipsk person. Ett självtitulerat medelgeni som kan kamma hem en och en annan TP-vinst när månen står i lodrätt linje med Uranus. Då är det alltså självklart att vi ska ställa mig mot dessa punkter, för att se hur smart en egentligen är.
 
1. Intelligenta människor är nattugglor.
Stämmer. Stannar mer än gärna uppe till gryning och onanerar filosoferar. Vänder på dygnet lite för lätt faktiskt, nu när jag tänker efter. Att vända tillbaka skiten sen kan vara ett två-veckors-projekt som kräver litervis med kaffe och onani viljestyrka.
 
2. Pratar med sig själva.
Stämmer delvis. Ni vet Sally, tv-serien som gick på SVT sent nittital? Hon kör ju sina ranter i huvudet, för att sedan klämma ut med slutpoäng högt och ljudligt. Jag är skyldig till samma beteende när jag är i min ensamhet. Ibland. Oftast under matlagning.
 
3. Större sexlust.
Onanerar nu stämmer kanske...? Artikeln påstår att det inte finns några som köper så mycket sexleksaker som de med högre utbildning. Och kanske är det som så att det finns "en sådan där ring", som man ska trä runt skaft och skrotum, i min skrivbordslåda as we talar. Här där jag sitter just nu. Alltid närvarande vid bloggande. Host. Host. Det var en present.
 
4. Tänker mycket på att tänka.
Stämmer inte. Är medveten om vem Descartes var, men längre än så sträcker sig inte mitt "meta-tänkande".
 
5. Tar inte hand om sig själva.
Stämmer delvis. Det är ju först på senare år som jag börjat träna regelbundet efter att ha... aldrig rört på mig innan. Tycker det är skittråkigt att träna, men mår skönt efteråt. Andra saker som är sköna: dricka öl, inte röra på sig, dricka vin, sitta still, dricka en virrepinne, bädda ned sig, att inte duscha, äta smörgåsar till frukost, lunch och middag...
 
Så det blev alltså en svag fyra av fem, vart placerar de mig på skalan av genier? Typ en nyfödd Benjamin Franklin. Och ni då, hur smart är ni?


TAGGAR: smarta listan och pelles egen intelligens