Jag svarar på Blondinbellas frågestundsfrågor.

Suck.
 
Livet är så jävla trist just nu. Allt är trist fan. Tror det är för att jag hade en så förbaskat skitbra helg med både mat, sprit och karaoke. Och så kom det vardagliga nuet igen. Nuet när måste man bara jobba och vara........ grå? Med nyans av kaffefläckade tänder. Och jag gillar ju mitt jobb som fan. Har ändå trist.
 
Jag var likadan som liten. Kunde tagga julafton/födelsedag/semester som fan i veckor och efteråt kom alltid tråk-ångesten som en brevbomb på posten. Gick vanligtvis över efter ett par dagar. Så det är vad jag gör nu - väntar ut tiden så att vardagen kan bli reko igen. Tycker dock att "tråkångesten" är bra på ett sätt, eftersom den på sätt och vis är ett kvitto att man har jävligt kul i livet.
 
Och på tal om trist: det här inlägget. 
 
Avrundar med att svara på ett par frågor som Blondinbella fått i sin frågestund. För att hotta upp humornivån ett par nivår.
 
Vem av dina anställda står du närmast med och vilken egenskap måste dina anställda ha för att du ska anställa dem (söker du någon specifik egenskap)?
1) Per-Regnar på HR. 2) Villiga att klä sig i lårhögt läder som tål väta.
 
 
finns det någon mat som du absolut inte äter, vilken och varför?
Inälvor från människa........... #magsjukanof05
 
 
Jag jobbar som mäklare på ett stort företag som är ett av de största ovh det går bra för mig. Där jobbar en tjej som jag är ovänn med pga väldigt elaka saker hon gjort privat som jag aldrig kommer vilja lösa eller diskutera med denna tjej. Hon är väldigt elak på arbetsplatsen mot mig. Jag har fått erbjudande från andra företag som gör exakt samma sak. Hade du stannat där detärkört bra och du vantrivs eller hade du bytt arbetsplats?
Jag vet inte om jag fattar....... Men - jag brukar köra metoden "behandla folk som luft" och så pratar man bara med asen när det blir ytterst nödvändigt. Och sen också: väx upp osv.
 
 
Jag har lust att testa det hära med att ta tempen som preventivmedel. Det jag undrar är under de röda dagarna som man kan bli gravid är det då inräknat med att spermier lever i upp till fem dagar i slidan? 
[sväljer spyan] .............uff.
 
 
Kan du inte förklara lite bättre hur du gjorde när du tejpade brösten. Jag har själv stora bröst men vill kunna använda klänningar som man inte kan ha bh till:)
Silvertejp. Som du sätter bröstvårta till bröstvårta. Se till att trycka till ordentligt över vårtgården, så att klistret verkligen fäster ordentligt.
 
 
Har du tips på någon kurs,utbildning eller bloggskola som man kan läsa? Vet en person som vill satsa på sin blogg.
Hahahahaha...... "Blogga A 7,5 hp".
blondinbellas frågestund på pellespersonliga.se
Ellet

Kan säga med erfarenhet att klister på bröstvårtor är en dålig sak. De 30 minutrarna det tog att ta loss det där plåstret är 30 minutrar jag hade kunnat leva hela mitt liv utan!

Svar: Tycker det låter skönt ju!
Pelle

Mia

Tja, nu är min dag mindre trist i alla fall?

Johanna

HAHAHA alltså Pelle.. du är fett cool (som vi säger här i Stockholm, <-referens till tidigare inlägg om karaoke-besöket i storstaden). High five döh! Och det är fredag och allt, livet är bra gött.
Tack för en bra blogg, mvh bloggläsare

Anneli

Enligt min anatomibok lever sperma inte fem dagar i slidan, den är på tok för sur för det.

Apropå sperma och slidor kunde jag hela mognadsförloppet av sperma resp. äggcell i en tenta och vad som händer med dessa fram tills befruktningen. Väldigt användbar information.

Natalie du vet

När ska du ha frågestund? Jag har såå många frågor! :D

IdaSandin

Haha, döör! Du är ju för rolig!