Helgfilosofi.

Gjorde i alla fall ett ordentligt försök att googla en passande bild.
 
Ni vet när man spolar toaletten i (främst amerikansk) film samtidigt som någon står i duschen? Då får ju duscharen köldchock då vattnet i det spolande dasset påverkar övriga rör i badrummet.
 
Dagens fråga: är det så på riktigt? Finns det någon härinne som faktiskt duschat samtidigt som någon spolat? Om ja, gick person som spolade på toaletten på riktigt? Nummer ett? Nummer två? Och vad var för toastolsmodell? Ifö? Gustavsberg? Har svenska rör samma standard som the land of the free?
 
Ibland känner jag mig som en modern Descartes.
 
Så där djup.
 
Filosofisk.
 
Sexig....
 
Och pormaskig.


TAGGAR: spola på skithuset och duschar som påverkas

Saker som är bra med en selfiepinne.

Trodde först att jag höll på att publicera en bild där jag var helt bar på underkroppen och med klockspelet svingande löst för vinden.
 
Inte för att det finns någon sådan bild.......................... #thefappening3
 
Slängde alltså pengar på en sådan här I-landspinne. Och efter att nu ha ägt skiten i ungefär en timma, så har jag kommit fram till följande saker som är bra med att äga en selfiepinne:
1) för att visa den begynnande ölmagen.
2) man kan framhäva det höga hårfästet.
3) det går att subtilt skryta med femtio kvadratmeter ekparkett.

Och inget mer.


TAGGAR: hårfäste? more like snålt fäste / självispinne / ölmagar nuförtin

Sponsrad video: TV4 Kingdom

 
Kingdom är det nya TV4-dramat som följer livet kring MMA-gymmet Navy St. MMA i Venice, Kalifornien. Det är fighterlegenden Alvey, som tillsammans med flickvännen Lisa, försöker få gymmet gå ihop ekonomiskt. Räddningen i dessa tuffa tider blir Ryan, den forne MMA-stjärnan, som börjar träna på gymmet och väcker allmänhetens intresse. Men allt riskerar att bli infekterat i och med Ryan och Lisas tidigare relation.
 
Kolla på trailern ovan och klicka dig sedan vidare för att läsa mer och ta chansen att just nu streama alla avsnitt på TV4 Play Premium.
 
SPONSRAT INLÄGG


KATEGORI: Pelles vardag

Handlingen i "Gotham" (för oss alla som inte sett ett enda avsnitt).

 Bara genom att kolla på pressbilderna från nya serien Gotham, så har jag kommit fram till att handlingen måste vara något av följande:
 
Stoppade snutar - Någon har spetsat stationens kaffe med förstoppande medel. Magknipande och arga så ger sig ett par arga poliser ut på jakt efter förövaren.
 
Mindre munkar - Fetman ökar inom poliskåren och för att förbättra hälsan hos Gothams snutar så har man dragit in på munkkonsumtionen. Midjan krymper, men livremsstorleken består och man tvingar lösa brott med en hand på vardera höft för att inte tappa braxorna. Det blir en spännande facklig kamp mellan den ensamma individen och staten och om alla snutars rätt till nya bälten.
 
Brustna bäcken - Två frivilliga poliser försöker en gång för alla utreda den eviga gåtan om huruvida män kan lida av foglossningar eller inte.
 
Madonnas mordrotel - Regel ett: strike a pose!
 
Fingerlösa fångster - För att män utan tummar också kan bli kommissarier.
 
Känner att jag är något på spåren.


TAGGAR: gotham och alla dess handlingar