Helgfilosofi.

Gjorde i alla fall ett ordentligt försök att googla en passande bild.
 
Ni vet när man spolar toaletten i (främst amerikansk) film samtidigt som någon står i duschen? Då får ju duscharen köldchock då vattnet i det spolande dasset påverkar övriga rör i badrummet.
 
Dagens fråga: är det så på riktigt? Finns det någon härinne som faktiskt duschat samtidigt som någon spolat? Om ja, gick person som spolade på toaletten på riktigt? Nummer ett? Nummer två? Och vad var för toastolsmodell? Ifö? Gustavsberg? Har svenska rör samma standard som the land of the free?
 
Ibland känner jag mig som en modern Descartes.
 
Så där djup.
 
Filosofisk.
 
Sexig....
 
Och pormaskig.
Publicerat i: Film och tv, Okategoriserbart
Taggar: spola på skithuset och duschar som påverkas

Saker som är bra med en selfiepinne.

Trodde först att jag höll på att publicera en bild där jag var helt bar på underkroppen och med klockspelet svingande löst för vinden.
 
Inte för att det finns någon sådan bild.......................... #thefappening3
 
Slängde alltså pengar på en sådan här I-landspinne. Och efter att nu ha ägt skiten i ungefär en timma, så har jag kommit fram till följande saker som är bra med att äga en selfiepinne:
1) för att visa den begynnande ölmagen.
2) man kan framhäva det höga hårfästet.
3) det går att subtilt skryta med femtio kvadratmeter ekparkett.

Och inget mer.
Publicerat i: Okategoriserbart, På tapeten
Taggar: hårfäste? more like snålt fäste, självispinne, ölmagar nuförtin

Sponsrad video: TV4 Kingdom

 
Kingdom är det nya TV4-dramat som följer livet kring MMA-gymmet Navy St. MMA i Venice, Kalifornien. Det är fighterlegenden Alvey, som tillsammans med flickvännen Lisa, försöker få gymmet gå ihop ekonomiskt. Räddningen i dessa tuffa tider blir Ryan, den forne MMA-stjärnan, som börjar träna på gymmet och väcker allmänhetens intresse. Men allt riskerar att bli infekterat i och med Ryan och Lisas tidigare relation.
 
Kolla på trailern ovan och klicka dig sedan vidare för att läsa mer och ta chansen att just nu streama alla avsnitt på TV4 Play Premium.
 
SPONSRAT INLÄGG
Publicerat i: Pelles vardag

Handlingen i "Gotham" (för oss alla som inte sett ett enda avsnitt).

 Bara genom att kolla på pressbilderna från nya serien Gotham, så har jag kommit fram till att handlingen måste vara något av följande:
 
Stoppade snutar - Någon har spetsat stationens kaffe med förstoppande medel. Magknipande och arga så ger sig ett par arga poliser ut på jakt efter förövaren.
 
Mindre munkar - Fetman ökar inom poliskåren och för att förbättra hälsan hos Gothams snutar så har man dragit in på munkkonsumtionen. Midjan krymper, men livremsstorleken består och man tvingar lösa brott med en hand på vardera höft för att inte tappa braxorna. Det blir en spännande facklig kamp mellan den ensamma individen och staten och om alla snutars rätt till nya bälten.
 
Brustna bäcken - Två frivilliga poliser försöker en gång för alla utreda den eviga gåtan om huruvida män kan lida av foglossningar eller inte.
 
Madonnas mordrotel - Regel ett: strike a pose!
 
Fingerlösa fångster - För att män utan tummar också kan bli kommissarier.
 
Känner att jag är något på spåren.
Publicerat i: Film och tv, Pelles vardag
Taggar: gotham och alla dess handlingar

#TeamPelle?

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU... Mitt förra inlägg tog en jävla fart och spreds i cyberspace. Fick ett par mejl om saken till och med, vilket är kul. Det är sällan någon tar sig tid att dra i väg ett mejl om något man skriver. Sen var det någon som länkade inlägget i kommentarsfältet hos Bloggkommentatorerna och folk hade en del att säga. Jag tänkte att jag skulle reflektera över vad som sagts, så här en natt och en halvt dygn senare.
 
För det första så känner jag mig inte "mobbad" av HanaPee, vilket många har slängt med. Så är det inte och det är inte schysst mot varken HP eller offer för riktig mobbning att liknelsen görs. Jag tror bara att jag råkade hamna i skottlinjen för en raljering.
 
Några menade att det "bara var vissa kommentarer som hon tyckte var töntiga och att hon inte menad något illa mot de som lämnar skiten". Visst, så kanske det var. Och det var en lame jävla kommentar, jag är den först att erkänna det. Men sättet som allt lades fram på kändes så jävla överlägset att man inte kunde låta bli att känna sig som en "talanglös wannabetönt som var ute på djupt humorvatten för att en försökte sig på att vara lika rolig som självaste HanaPee". Och sen att det kanske inte vara avsikten, det förstår jag absolut.
 
Sen hjälpte ju inte Twitter-flödet till.
 
Det som jag har svårast att greppa med allt det här, det är varför man inte bara raderar en kommentar om den nu provocerar en så och "förstör en riktigt bra Instagram-publicering"/skärmdump av mobilen? Svep med fingret åt höger och ta bort skiten. Jag är den första att samtycka till ett modererat kommentarsfält och jag plockar själv bort kommentarer med hot och kränkningar ibland. Man gör ju vad vill med sitt eget konto.
 
Och med allt detta sagt, så vill jag understryka att vi inte får glömma att HP faktiskt har bett om ursäkt flera gånger till alla som tog illa vid sig. Lika plumpt som hennes uttalande blev i podden, lika hastigt och ogenomtänkt publicerade jag gårdagens inlägg och drog igång skiten igen. Jag var förbannad helt enkelt. Men en ursäkt är en ursäkt och ska inte tas för given. Alla är vi människor och alla klampar vi i komocka emellanåt.
 
Nu vill inte jag bråka på internet mer. Det är svårt nog som det är att vara 27 och man med blogg. Det sista jag behöver är en image som fighter att upprätthålla.
Publicerat i: Pelles vardag

Perfekta Instagram-bilder och Pelle som förstör.

Det här inlägget tar emot att skriva, men jag är så jävla irriterad och tänker häva ur mig all skit. Det är ju lite så internet fungerar. Tydligen. Att en lättar hjärtat för främlingar.
 
Ni vet HanaPee, bloggare och mediamänniska? Jag gillar ju henne och hennes blogg och har gjort det i flera år nu. Faktiskt så mycket att jag tvingade mig själv att säga "hej" till hennes i somras (trots bakis som fan och flottig uppsyn) när hon var och jobbade på Popaganda.
 
I lördags så la Hanna upp en bild på sin Instagram när hon var på P3 Guld-galan i Göteborg. En bild med en printscreen över sin mobil och som föreställde en fejkad sms-konversation mellan henne och Veronica Maggio. Jag ska vara ärlig - trodde den var riktig. I en millisekund. Innan jag la ihop ett och ett och faktiskt kom på att den var på skoj.
 
Men ändå, jag kommenterade sagda Instagram-bild och skrev något i stil med (minns inte ordagrant eftersom jag tagit bort kommentaren, förklaring kommer nedan):
En kommentar som spelade på olika Maggio-titlar. En slags ordvitskommentar kan man säga. För att halva media-Sverige var i Göteborg och på vitskusten. Gillar egentligen inte ordvitshumor och skrev kommentaren på en handvänding och utan att tänka. Den blev rätt så oskyldig i mina ögon. Men det var ju dum jävlar visade det sig.
 
Så kom gårdagen och jag satt och kodade nya bloggen med HanaPees och Martin Huss' podcast i örat. Som bara är en av många podcast jag lyssnar på (behövde få säga det, kommer off lite stalker). Hon och hennes kompanjon börjar pratade om töntiga kommentarer på Instagram och att folk försöker vara roliga i Hannas flöde för att... ja, inte fan vet jag - imponera? Och genast när de kom in på ämnet så förstod jag att hon skulle ta upp min ordvitskommentar.
 
Helt rätt. Hanna började sin raljant om hur "töntiga kommentar kan förstöra en hel Instagram-bild" och citerade också min kommentar (ish). Var på jag trycker på paus och lämnar följande kommentar på hennes blogg:
Efter att jag skickat i väg kommentaren så gick jag på toa och gjorde business. När jag är sedan var färdig på dass så återupptog jag lyssnandet. I tron om att raljerandet över min kommentar kanske skulle vara över. Raljerandet var inte över. Hannas egna ord, saxat:
Och det fortsätter en stund till. Rätt så argt.
 
Nu säger ju inte Hanna mitt namn någon gång, till hennes försvar. Men jag vet ju att jag är jag och att jag är den som man syftar på i podden. Försökte spela obrydd till en början (i min ensamhet) och se det roliga i monologen. Men efter ett tag så kom jag på mig själv med att vara stött. En känsla som sedan landande i det jag är nu - irriterad.
 
Vad har man för liv när en sådan här icke-kommentar på Instagram kan uppröra så? Ett jävla fantastiskt liv uppenbarligen. "Meanwhile in Syria...".
 
Jag har svårt att sätta mig in i vad som är så irriterande. På riktigt så fattar jag inte. Sen också att hennes vänner (tydligen) hör av sig och irriterar sig över samma kommentar - vad är det om? Då avhandlar man riktigt viktiga grejer. 
 
Det är inte fråga om någon revolutionerande/elak/hatisk kommentar på något vis, och den var inte skriven för att skada någon. Den var bara jävligt random och ihopknåpad i affekt. Och framförallt skriven på skoj, oavsett om det är med en humor som faller en i smaken eller inte.
 
Jag tackar mig själv varje jävla dag för att jag styrde av journalistplugget och hela "mediadrömmen". Tror jag har för lite intresse i upprätthåll en perfekt yta och för mycket ödmjukhet för att klara av skiten.
Publicerat i: Den arga kategorin
Taggar: hanapee, pelle förstör intstagram

Lika som kärsbör?

 
What Ida said. Eller? Jag ser ju mer Kiefer Sutherland i mig själv. Efter år av indoktrinering.
Publicerat i: Okategoriserbart
Taggar: fint photoshop-arbete aight?

Om min potentielle inneboende // historien om en mästergömmare

Jag fatta inte hur vissa grejer tar slut gång efter gång här hemma. Jag blir utfattig på ständiga inköp av random grejer. Det är nästan så att jag börjar ana någon oupptäckt inneboende som norpar skit i tid och otid. Vem var förresten det som hade en kvinna boende i sitt hus i flera veckor? Pamela Anderson? Fy fan om det är så här alltså. Speciellt som man bor i en liten tvåa.
 
[Gluttar under sängen]
 
Saker som alltid tar slut här hemma:
 
Tvättmedel - Tvättar en gång i veckan och använder knappt inget tvättmedel. Mindre än rekommenderat i alla fall. Detta eftersom jag försöker rädda världen en tvättid i taget. Ett paket ska räcka cirka 30 gånger med normal dosering av tvättmedel, vilket gör att jag borde behöva köpa t-medel ungefär var tredje år (huvudräkning). Köper fan ett paket i månaden.

Kaffe - Har dragit ned på kaffet och gått från "gravt missbrukad" till "normal handfunktion" på några månader. Dricker bara kaffe hemma under helgerna. Och ändå, kanske en gång i veckan, så fyller jag upp kaffeburken med ett nytt jävla Lindbergs kaffepaket (OBS! Klimatkompenserat).
 
Skurmedel - Kastar mer pengar på skurmedel än vad jag lägger tid på att städa. Den ekvationen.
 

Saker som aldrig tar slut och som inte slängs av ren snålhet:
 
Skokräm - Speciellt om man köper skokräm till syntetmaterial.
 
Balsam - Har cirka fem (5) cm långt hår.

Balsamvinäger - "Välkommen till orten Pelle, här får du ett knippe Ica-varor". Tre år senare är den öppnad, men oanvänd.
 
Hårt liv. Undrar vad en skugginneboende gör med denna ansenliga mängd skurmedel?
Taggar: hittar på ursäkter till hederlig gammal överkonsumtion

Man möts över inspelad komjölkning och grisslakt, drickandes ett stort glas opastöriserad mjölk.

Farmen drog igång igår. Och är det något som vi här i grannskapet göttar oss i, så är det Farmen. Det är väl den effekten som uppstår så här på småorter. Man möts över inspelad komjölkning och grisslakt, drickandes ett stort glas opastöriserad mjölk.
 
Men jag vet det fan om jag pallar glutta på skiten. Lider ju fortfarande sviterna av Big Brother och 101 dagar av loserbevakning, ska man behöva odla energi till att bli involverad i ännu en omgång av skräp-tv? Ja antaligen. Jag känner mig själv. Det är också gött att sitta i soffan och se på folk som bråkar över småsaker i tv. Det får ens egen vardag att inte verkar helt genompissig.
 
Och förresten, på tal om inget - jag håller på med en ny bloggdesign. Det blir helt nytt från grunden, med nya coola  grejer. Har satt deadline senast 17 mars, samma dag som den har sajtdjävulen firar sju bast. Förhoppningsvis blir den färdigare fortare.
 
Så att ni vet vad fan jag spenderar all ledig tid på.
Publicerat i: Film och tv, Okategoriserbart
Taggar: den där suggan alltså (syftar inte på svinet i ladan), farmen

Ikväll kommer jag.

Här står en annan med tjurnacken, blött hår och frustsväljer framför det öppna kylskåpet. Ikväll smäller det. Ikväll blir jag ett med det jag håller kärt mest på jorden. Ikväll är det dags för semla.
 
[avgrundsvrål]
 
Har gymmat med Grannen 2.0 i en och en halv timma nu på eftermiddagen för att vi ska svulla utav bara fan hela kvällen.
 
......................................... har inte utvecklat någon ätstörning på sistone. Lovar. Försöker bara vara (semi-)sund genom att käka mer äpplen och nötter och mindre chokladboll doppad i öl.
Taggar: semla, semlor

Önskelista (a.k.a vad du köper till en snart 27-årig man).

Jag brukar oftast, till vänner och familjs förtret, inte önska mig något speciellt till födelsedagar och julaftnar. Mest ur miljösynpunkt faktiskt. Men ibland så händer det att jag kommer på något och säger det till päronen. Som blir glada för att de (äntligen) får något konkret att köpa.
 
Och ibland slår änglarna helt slint och Pelle kommer på en drös med saker han önskar sig (introducing kollaget ovan). Till sin tjugosjuårsdag. När han nästan är för gammal för att önska sig skit, med andra ord. Se på fa-an.
 
 
ÖNSKELISTA 2015; version Pelle är egentligen gammal för att skriva önskelista:
 
1. Böcker av och med YouTubare. Alla finns inte på marknaden än, men jag tar gärna ett löfte om en gåva vid release.
 
2. Stekgryta. Morhor tänkte köpa en i julklapp för att hon fått för mig att jag ville ha en. "Nä, men en sådan behöver jag inte" sa jag och ångrade mig redan på juldagen. Måste kunna göra expertlångkok nu när en närmar sig trettio.
 
3. Minecraft-prylar. Gärna presentpåsen från BR Leksaker med okänt innehåll, den är rolig. #tönt
 
4. Pengar. Pengar till mat, spetsunderkläder, alkohol - ni vet, allt livets viktiga.
 
5. Donation till WWF.  Min bästa jul var när jag önskade mig donationer till att bevara regnskogen, motverka tigerskytte och hålla drunknande isbjörnar flytande. Klådde allt. Mer sådant.
 
6. New York-reseguide. En sådan där liten blå jävel som jag kan addera till samlingen.
 
7. Presentkort. Vi har en oskriven regel i min familj att inte ge bort presentkort. Av någon idiotisk anledning. Tar mer än gärna ett p-kort på till exempel Ticnet, Ica, Ikea, Systembolaget, Akademibokhandeln, Martins Sexoutlet och så vidare.
 
8. Biljett till Kodjo Akolors föreställning med tillhörande sushimiddag. <-- HINT! HINT!
 
9. Standardmjölk-postern av Mikeal Reuter. Finns här. Tänk att dricka morgonkaffet framför den härliga synen.
 
10. Semla. Ge mig en enkel semeljävel!
 
 
Materialisten har talat tillräckligt för en livstid. PEACE!
Publicerat i: Pelles vardag, På tapeten
Taggar: You deserve a drink!, minecraft är för barn och sorgliga vuxna, pelle 27 år, stekgryta att pulla porken i

Semla Lagerblad.

SEMLOR!
 
Seeeeeeemla.
 
Sem-lah-lah.
 
Kroppen kräver semlor och har gjort så sedan i morse. Det är inte enbart för att en är lat eller för att det är en bit att gå till affären som jag inte fettar till kranskärl och vener (bor också bokstavligen precis över ett fik). Har kommit till insikten att det kanske får vara nog med att stoppa i sig exakt allt som uppenbaras framför en.
 
Försöker kompensera semelsuget med att annat. Det blir det gamla vanliga, ett äpple, lite nötter och en skål naturell yoghurt. Om det lättade suget efter florsockrad gräddbulle fylld med en liter mandelmaaa.... [dreglar]? Nä. Höll vid ett tillfälle pekfingret redo över den öppnade pestoburken. Tänkte köra Vänner-Joeys metod med kroppslem ned i jordnötssmöret och sedan oralsexa bort det man skopat upp. Lät bli. På grund av pesto.
 
Har också köpt en bok om hur man maxar muskelbyggnad och äter rätt. Tänkte att jag kunde behöva lite handfasta tips utöver den taktik man kör med idag: "gymma och unna dig sedan något gött, Pelle-lille". Det har blivit mestadels semlor.
 
Allt är som en enda ond cirkel. En päronformad cirkel. Med bilringar.
Taggar: gör en hashtag av det vettja, pelles osunda relation till mat

Sponsrad video: En skrattfest utöver det vanliga - En clown till kaffet

 
 
Den 22 januari drar tv-programmet "En clown till kaffet" igång sin andra säsong på Kanal 5. I det här programmet får vi gå in på skinnet på sju av Sveriges främsta komiker, som alla representerar olika grenar inom den svenska humorvärlden. Under seriens gång kommer man skämta, skoja och bena ur vad som egentligen är humor och inte. Och vem blir egentligen först ut att bli clown till kaffet? Min gissning: Petra Mede.
 
Kolla på klippet och klicka dig sedan vidare för att läsa mer om årets deltagare!
 
SPONSRAT INLÄGG
Publicerat i: Pelles vardag

Året av selfies?

Var ute i hundraåttio minusgrader och knallade. Fick för mig att det skulle vara härligare med en promenad istället för bena iväg till gymmet. Misstag. Kom hem med blå lår och öm som en porrskådis. 
 
Passade på att ta en selfie (se ovan) under den här promenaden. Det var ingen i närheten (på grund av epic snöstorm), så jag passade på att föreviga min ömmande-porrskådis-look på bild. Och fan alltså - selfies kommer inte naturligt för mig. Även fast jag är helt själv i ett öde jävla snökaos, så känner jag mig så jävla fånig som vippar fram kameran och trycker av bilder med mitt eget nylle i centrum. Det är en nivå av narcissism jag inte nått än.
 
Men studier (?) visar att internetpopularitet byggs upp på mycket selfies. Utan grimser (fan). Så... ja, en får väl kanske joina en studiecirkel eller något?

Mvh
stort behov av bekräftelse.
Taggar: filosoferar i snöstorm, selfies

Favoritlåtarna från 2014.

Nyårsafton var ju för en vecka sedan idag. 2014 är med andra ord old news. In the past. Gårdagens nyheter. Men jag har äntligen fått tummen ur och listat mina favoritlåtar från 2014. Så nu får ni fan stå ut.
 
Det är lustigt med de här listorna förresten, ju äldre en blir desto bredare är hitsen jag gillat mest från det gångna året. När jag var i senare tonåren så raddade jag upp prettolåt efter prettolåt från något indieband "du säkert inte hört talas om". Nu räcker det att jag hör en random dussinlåt i en reklamsnutt innan ett YouTube-klipp ett par gånger och sedan är jag är fast.
 
Här kommer mina tio bästa 2014-hits (kanske att någon släpptes redan 2013, men vad fan):
 
 
10. Milky Chance - Stolen Dance.  Ett jädra schwung du. Galet hår på den ene dessutom.
 
 
9. Familjen - Regn hos mig. Orup på skånska, det fick vi lära oss att det går fan i mig svinfint.
 
 
8. Echosmith - Cool Kids. Tvångsmatades denna låt först på Vine och sedan på P3 innan jag till slut la till den den egna Spottan-listan.
 
 
7. Lily Allen - Air Balloon. Låter som en barnvisa, men handlar om knark. Lily i sitt esse.
 
 
6. Clean Bandits feat. Jess Glynne - Rather Be. Missade ju den här låtchansen live på årets Way Out West. Hade hört låten, men hade helt missat vad bandhelvetet hette. Ergo blev utfallet "nä, det där skiter vi i, det är ju inget vi kan".
 
 
5. Amanda Jenssen - När planeterna stannat. Amanda som gör Familjen. På svenska. I folkkärt tv-program... ja, jag gillade det som fan. Faktiskt den bästa artist de castat till programmet på länge i min mening. Hon är grym.
 
 
4. Lily Allen - Out Time. Människan är klädd som en varmkorv i videon. Det är en självklar fjärdeplats bara där. Härlig låt också.
 
 
3. Jamie T - Zombie. Inte bara Lily gjorde comeback, vi såg också ljuset för Jamie T's nya platta. Faktiskt ett riktigt, riktigt bra album.
 
 
2. Taylor Swift - Out Of The Woods. Jag skäms inte ens. Skitbra skit. Lovar.
 
 
1. Kiesza - Hideaway. Ooh. Aah. Aah. Ooh. En stönig refräng är den bästa av refränger. Hittade den här låten av en ren slump tidigare i somras när jag surfade runt på YouTube. Lika cool video som låt.
 
 
Bubblare: Jamie T - Don't You Find, Taylor Swift - Blank Space, Veronica Maggio - Hädanefter, Mark Ronson & Bruno Mars -  Uptown Funk och Damien Rice - The Greatest Bastad.
 
Årets skämslåtar: Becky G - Shower och G.R.L - Ugly Heart.
 
Hatlåtar: Hoizer - Take Me To Church och Avicii - The Days.
 
 
Vilka är era låtar som ni tar med från 2014, bra skit som skitskit?
Publicerat i: Musik, Sushibetyg
Taggar: 2014, bra musik, dålig musik, jag och mina musikorgasmer, låt oss prata musik

Trettondagsmisären.

Här sitter jag i otvättade raggsockor och shorts. För att vädret är vad det är......?
 
Vad är det för dag att vara ledig på, kan vi tala om det? Jag jobbade igår, är ledig idag och ska jobba imorgon igen. Orkar. Inte. Ta. Mig. För. Ett. Skit! Det är som en oplanerad studiedag för vuxna. Och vem är egentligen jag som sitter och blir provocerad av trettondagen?
 
#Misären. Vill förlösas in i vardagsrutinen igen.
Publicerat i: Pelles vardag
Taggar: röd dag är slö dag

Halv drink hos Pelle.

Öj, vet ni vad jag och mina peers gjorde i helgen? Vi lekte Halv åtta hos mig fast med drinkar - Halv drink hos Pelle. Det var skittrevligt och riktigt förjävla kul! Alla skulle ha med sig en drink att slänga ihop (en till vardera deltagare eller en att dela på) och så skulle man ha valt en passande låt, ett "anthem", till sin drink så att den lättare skulle glida ned genom strupen. Deltagarna skulle sedan lämna en kommentar om vad de tyckte var bra med drinken och vad som kanske kunde ha varit bättre. Dessutom så betygsatte man i "tysthet" de andras drinkar med ett poäng från en skala mellan 1-10 (som i slutet räknades ihop av mig). Vinnaren fick sen presentpåse med awesome skit.
 
Genom tärningskast så utsåg man vem som stod på tur och sen så gick jag och drinkmästaren ut i köket för att  skapa alkokonst. Kände mig som en bartender. På en vägkrog. Seg och jävlig, men grym på att diska mellan drinkarna.
 
HÄR ÄR ALLA KVÄLLENS DRINKAR:
 
Drink ett - Tip Of The Iceberg
Skapare: yours truly
Låt: My Heart Will Go On (ville egentligen ha Let It Go, men skiten blev upptagen).
Innehåll: karamellfärgad is, Cointreau, fruktsoda, snö- och iströssel.
Placering: delad fjärdeplats.
Pelles betyg:
 
 
Drink två - Blueberry Hill
Skapare: syrran
Låt: Blueberry Hill
Innehåll: sprit, färska blåbär, blåbärssoda (frys allt till slush).
Placering: andraplats
Pelles betyg:
 
 
Drink tre - Into The Jungle
Skapare: Grannen 1.0
Låt: Hakuna Matata
Innehåll: Baja Päron, fruktsoda, limeskiva och purjolöksblad (haha).
Placering: sjundeplats.
Pelles betyg:
 
 
Drink fyra - Kosackens Längtan
Skapare: sambo-Frida
Låt: Goodbye Yellow Brick Road
Innehåll: ingen aning då den anlände ihopslängd, men den var garnerad med rivet citronskal och en citronskiva.
Placering: Förstaplats (genom utslagsfråga)
Pelles betyg:
 
 
Drink fem - Ice Bitte!
Skapare: Grannen 1.0's sambo
Låt: Let It Go
Innehåll: Bacardi Razz, Smirnoff Ice, isbitar med färskhallon.
Placering: andraplats (efter utslagsfråga).
Pelles betyg:
 
 
 
Drink sex - Untitled
Skapare: Holma
Låt: Vogue
Innehåll: Midori, Absolut Vanilia, Sprite, färsk jordgubb och limeklyfta.
Placering: sjätteplats.
Pelles betyg
 
 
 
Drink sju - Ganja
Skapare: Grannen 2.0
Låt: Rasta Should Be Deeper
Innehåll: Midori, Bols Banana, grenadin, fejkjoint.
Placering: delad fjärdeplats.
Pelles betyg:
 
 
Jag är så jävla påhittig!
PEACE!
Publicerat i: Fest och fylla, Pelles vardag
Taggar: drinkar, halv drink hos pelle, helge skoog, jointen är fylld med mossa från julljusstaken