Pelle på slottet.

Öööööööjjjjjjj.... Long time no see och så vidare. Hur är det fatt? Jag mår fint, jag mår fint. Blir inte så mycket tid framför skärmarna så här års (som sig bör), så inläggen blir väl mindre frekventa nu ett tag. Säger världens redan slappaste bloggare.
 
Tänkte berätta lite om helgen som var. Då drog jag, syrran och kusin-Sandrew till Gripsholm slott. Målet? Att få se Lejonet på Gripsholms Slott irl, det uppstoppade mästerverket från 1700-talet. Det liknar inget annat i uppstoppningsväg och har både Hollywood-smile och tunga i trä. För att inte tala om ögonen som är stora som tefat och... ja, lite väl tät placerade varandra? Skiten är awesome i alla fall. Jag köpte både fanbild, kylskåpsmagnet och godisask i presentshopen.
 
Om förresten vi hade med oss selfiepinnen för bästa vinkeln? Kanske. Och om vi laddade ned night vision-appar för leka Karsten Torebjer? Kanske.
 
Slottet i övrigt? Skitläskigt. Coolt, men skiiiiiitläskigt. Älskar att gå runt i gamla hus och deklarera högt att "här skulle jag inte kunna tänka mig att bo". Det fanns stora sovsalar med sängar mitt i rummen och väggar full av hemsökta porträtt. Överallt fanns det också lönngångar, vilket är mest häftigt men också uppgjort för en spökparad.
 
Pelle: skeptiker by alltid annars, troende by slottsvandringar.
 
Efteråt tog vi öl i Mariefreds hamn och gluttade på folk som sprang i något lopp. Förjävla trevlig ort, det där Mariefred. Passade också på att åka till Taxinge slott på hemvägen. Här spelar man visst Hela Sverige bakar (tror jag, har aldrig sett). Så alltså vi gick vi runt och ropade på Tilde De Paula.
 
Tilde result: negative.
Taggar: bra helg, spökhelg, tilde de paula-helg, ölhelg

Sponsrad video: UIP - Terminator

I den femte delen av Terminator-serien, Terminator: Genisys, får vi följa Kyle Reese som skickas tillbaka i tiden, till år 1984, av John Connor. Hans uppdrag: att skydda Sarah Connor och säkra mänsklighetens framtid. Men en rad oförutsedda händelser leder till att tidslinjen som de flesta av oss känner till i Terminator-sammanhang bryts upp. Plötsligt befinner sig Reese i en främmande och ny version av dåtidens Amerika. Full av nya, otippade allierande och tidigare okända fiender. Uppdraget blir nu att överleva och att återställa framtiden.
 
I rollerna ser vi bland andra: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jason Clarke och Jai Courtney.
 
Spana in den spännande trailern ovan och klicka dig sedan vidare för att säkra dina biobiljetter!
 
SPONSRAT INLÄGG
 
Publicerat i: Pelles vardag

Saker som jag gör när jag är skittrött.

Här sitter jag med synthlugg och försöker hålla i. Är så jävla trött, ni anar inte hur illa jag sovit hela veckan. Ligger sömnlös fram till småtimmarna tills jag däckar eller, som i natt, så vaknar jag mitt i natten. Fattar inte varför jag har så här ibland, sömnlösa veckor? Lagom tills man tror att hoppet är ute så sover man som ett spädis igen i femtio veckor på rad.
 
Saker jag gärna gör whilest trött:
- Sortera, strukturerar och snygga till mailen. Det är Martha Stewart-klass på min inkorg just nu. Full av uppmärkta mappar och skattefusk.
- Söka på årtionden på Spotify. Just nu: 60's > Connie Francis > Everybody's Somebody's Fool. Är också ett stort fan av Emma Knyckares "Mitt 90-tal".
- Sukta efter alkohol. Tänker inte ens bädda in det i bomull. Ge mig en öl!
- Sukta generellt efter allt som kan inmundigas oralt.
- Sitta framför en fläkt och gå igenom Vine-flödet.
- Checka in lägenheter som är till salu. Hittade en vindsvåning i Öret för två mille. La en intresseanmälan under min spammail.
 
Lite sådant. Allt som inte inkluderar att huvudet får bekvämt stöd. Då är det kört, då är det den här idioten som får vakna vid klockan halv fyra igen.
 
Vad gör ni då? Några lägenhetstips som jag kan fejkbuda på?
 
Taggar: Pelle är trött

Vem vill köpa mina kalsonger?

Blev precis länkad till the dark side of Etsy. Här ser ni PURVshop, internets egna dealer av begagnade väskor som säljs med hjälp av päls, rot och hud.
 
Jag är redo att erkänna - det här rätt genialt! Så lätt att bara köpa en väska på Myrorna för ett par tior, fota den framför sitt skrev, bumpa upp priset några hundra procent och kapitalisera på fetischismen.
 
Jag minns gången då jag, något berusad, la upp mina kalsonger på Blocket. idén kom från en gammal Donken-kollega som berättat att hon försökt sälja av skor på sajten och hur någon fotsniffare då hade kommit med specifika önskemål/frågor om tidigare användning. Ish. Jag är inte helt säker på hur det var.
 
Men jag tog upp detta under en blöt kväll med några vänner och innan jag somnade samma kväll så låg annonsen ute. Den nekades. Kan vara så att jag till och med fick en varning från Blocket...?
 
Lite coolt att jag ändå försökte göra en Orange Is The New Black innan Orange Is The New Black. Pelle Chapman, de ä jag de.
Publicerat i: Okategoriserbart
Taggar: blocket, skrev, snusk, säljer mina kalsonger till den som är intresserad, väskor

You created a monster!

Vi slog på stort under gårdagen och gick på två biofilmer. Jajemen, det blev en helkväll som uppstod under dusterna kring valet av film och vilken rullen faktiskt som var värd att spendera cashen på. FA-AN vad det är dyrt att gå på bio! Fy fan! Och ändå gick vi på två filmer, jag, syrran och kompis-Steven... Den logiken.
 
Tanken var från början att vi skulle se remaken av Poltergeist. Men den visas visst inte i Örebro, så då körde vi på dinosaurieaction och demonskräck.

JURASSIC WORLD - Hade absolut inga förväntningar på den fjärde Jurassic Park-rullen innan jag gick in i salongen. Inga. Nada. Jag vet bara att jag gillar de tre första. Och kanske var det därför som jag njöt något så kopiöst av denna filmupplevelse?! Sant! Här hade man tagit turistattraktionen som var Jurassic Park och maxat den för att fungera år 2015. Visst - filmen har både en och sju smöriga Hollywood-stunder. Som hångel mitt i dinoinvasioner (spoiler!) eller barn aldrig tar minsta skada (spoiler!). Men ändå, en riktigt spännande film! Jag gillade den!
 
FYRA SUSHIBITAR RULLADE MED T-REX-ARMAR
 
INSIDIOUS CHAPTER 3 - Jag vet egentligen inte varför vi valde att kasta pengar på filmvärldens rörigaste skräckfranchise? I brist på annat rysligt är det mest troliga. Det är lite det vi tre gör tillsammans, får varandra sömnlösa av rysare. Men den här höll inte måttet. För precis som när jag såg första rullen i installationen, så tyckte jag denna var okej fram till ögonblicket då de börjar tjafsa i det där "mörka spöklandet". Men, en är ju inte den som tackar nej till nittio minuter "jumpscares".
 
TVÅ SUSHIBITAR MED TEATERDRÖMMAR
Taggar: försökta skriva en massa dinosaurie-puns. kommer inte på någon??? finns det ens några? dunno!

Sponsrad video: Dricker du kontinentalt?

Vi dricker mer och mer på vardagar visar färska undersökningar som IQ genomfört. Tre av fyra personer svarar att det har blivit vanligare att de dricker alkohol på vardagar. Ett drickande som speglas mer och mer på Instagram, Facebook och andra sociala medier. Dessutom anser åtta av tio personer att det är normalt att dricka sig berusad på helgen.
 
Kanske har vi en tanke om att det är världsvant att dricka på vardagarna? Precis som man gör nere "på kontinenten", tar en eller eller två öl efter jobbet. "I Frankrike dricker man vin till varje måltid" är ett vanligt resonemang som du säkert för från din bekantskapskrets. Vad säger dina vänner? Vad säger du själv?
 
Och att kombinera detta kontinentala drickande med det svenska "allt eller inget"-manéret på helgerna kan ge förödande konsekvenser och innebära stora risker. Det är inte ovanligt att folk blir beroende av att dricka lite, men ofta. Men det är det få personer som är medvetna om.
 
Hur dricker du? Titta på filmen och klicka dig vidare till alkoholprofilen.se för att få svar.
 
SPONSRAT INLÄGG
 
 
Publicerat i: Pelles vardag

Svetten.

Glömde smeta på mig deo i morse. Var så jävla virrig hela morgonen och gjorde inget av de vanliga rutinerna enligt tidsplan (25 min frukost, morgondass, 10 min styla frippa, 5 minuter hygien, 10 minuter påklädning etc.). Drog ut på allt. Satt till exempel på mig bältet mitt i kontorslandskapet i morse så jävla virrig hade en varit.
 
Så, det var jag och ingen deodorant en hel dag. Eftersom det är den mer ljummare tiden på året så innebär ju detta att jag har konstanta flöden från höger armhåla. Alltså min höger, er vänster. Mardrömmen är ju då att glömma att antiperspiranta ned flödet en aning.
 
Nödlösning: tvål och vatten. Stod över handfatet och baddade hålan varannan timme. Jag vet att "nytt svett inte luktar" och så vidare. Men det handlar om psyiskt välmående också. När jag slipper tänka på eventuella svettstanker, så är det en mindre sak att oroa sig för.
 
Ja, se livet i I-landet - vem har någonstin hävdat att det är en lätt match?
Vilken är förresten er värsta svetthistoria?
Taggar: TMI?, svetto

Nakensvensken: "Jag kunde inte säga nej".

Om exakt tretton arbetsdagar så går jag på semester. Det känns så jävla bra! Speciellt med tanke på att jag inte haft ordentligt ledigt sedan sommaren 2013. Vi minns alla förra årets powersommar. Jobbade då. Alla dagar i veckan.
 
Men i år: andra bullarz. Onsdag till söndag under semestervecka 1 så hänger jag i Köpenhamn. Vad har vi för planer? Inga alls egentligen. Inga mer än att vi ska köra en "yes evening". Har ni sett Netflix nya serie Grace & Frankie? Oväntat rolig faktiskt! Kul att de ägnar en hel serie åt/med/för folk i sjuttioårsåldern.
 
Hur som helst, i Grace & Frankie så kör tanterna en "yes evening". Som kort sagt innebär att det är förbjudet att svara "nej" på frågor. Vi har tillämpat idén på oss (i form av veton, straff och en eller två förhållningsregler) och alla känns jävligt på att leka. Exempel på frågor: "vill du prata med den lyktstoplen som om det vore en hundvalp?" eller "vill du leka att du fryser till i fem sekunder varje gång du hör en främling prata svenska?".
 
Låter som ett ypperligt tillfälle att komma undan en barnota också. Hääääääähä.
 
Och-
 
Bli inte förvånade om följande löpsedel dyker upp här hemma under tiden:

SVENSKAR GRIPNA I NYHAVN.
BLOTTADE SKINKORNA I VATTNET.
BARN SVIMMADE.
Nakensvensken: "Jag kunde inte säga nej".
Läs mer på sidan 1,2,3,6,7,8,9,10 och 28.
Taggar: jag är ariel, så är du erik, köpenhamn, nakensvenskar

"Här, visst sätter oss här inne och låtsas att vi är i en Mitt så kallade liv-scen".

Den här helgen, det blev en fin en. Det var restaurangbesök, det var cykling, det var drickspel framför nya säsongen av Orange Is The New Black, det var husesyn av nötternas nya hus, det var brott mot traffiklagar och en rätt jobbig lördagsmorgon. 
 
Men framför allt var helgen mest av allt ett spontanhäng i ett stort jävla cementrör. "Här, visst sätter oss här inne och låtsas att vi är i en Mitt så kallade liv-scen" sa jag och där blev vi. I timmar. Drack tjut och gluttade på soluppgången.
 
Jag var Clarie Danes. Paxade.
 
Ville egentligen inget annat. Mest poängerat att det är kul att en kan ha så trevligt omsluten av 360 grader betong. Det är sommaren som fuckar med en. Och bristen på balkong.
Publicerat i: Fest och fylla, Film och tv
Taggar: dansade som en tupp också. fastnade på film. önskar aldrig att se det klippet igen.

Komplotten på jobbet.

AAAAARGH! Har påbörjat det här inlägget fyra gånger nu. Försöker göra mig lustigt över alla mina underkläder som är fulla i extra hål, men kan inte hitta någon annan vinkel än det är jävligt sorgligt. Jag försöker också tala om extrem snålhet i kombination att det är för få människor som ser mig i kallingar, och att det därför är onödigt att unna mig nya plagg.
 
Någonstans där i textgröten finns en smart kvickhet. Hitta'n.
 
Vad annars? Fick skäll på jobbet idag! JA! Jag fick skäll fan! Är inte van att få skäll och reagerar därför alltid med att först be om ursäkt...? Jag har tagit på mig städtjänst av kontorets kyl tillsammans med ett par kollegor. Varför? För att vi hittade en atombomb övergiven matlåda som förvandlade hela det gemensamma pentryt till sanitär olägenheten. Folk tar med sig halva skafferiet och lämnar kvar all möjlig skit. Vi slängde kaviartuber som gick ut i november 2011 om man säger så. Nog sagt.
 
I alla fall, blev anklagad för att "ha slängt ett ägg och en helt ny mjukost" osv osv osv osv!!!!!! Men då la jag och bordsgrannen ihop ett och ett och kom fram till att det rör sig om en KOMPLOTT. Kylen städades i fredags och ägg/ost kom dit först i måndags och försvann även den dagen! I call sabotage. Någon vill sabba våra städrutiner genom att slänga oskyldiga människors kräftost och ge oss skulden. Plus att vi inte slängde något som inte inte var ruttet.
 
Tydligen hade också en räksmörgås kastats, jag vet inte. Det var en riktigt hård dag på bygget, det är ett som är säkert.
 
Jag fick detta med mig efter dagens utskällning: "fan jag är rätt bekymmerslös ändå, jag skulle aldrig brusa upp hur som helst". Och det känns rätt bra, då har man eyes on the väsentliga. Sen är förvisso matslöseri en annan kär fråga.
 
Minns ni, på tal om uppbrusningar, när jag råkade ta grannens tvättid och hon avslutade sin arga lapp på tvättstugedörren med ett "gör inte om det, för annars..."? Med rena hot med andra ord. Jeez. Om jag fortfarande känner agg mot den hotar'n? Kanske.
 
Mvh
"bekymmerslös"
Taggar: skall, skägg, skäll, ägg

Sponsrad video: NordicBet presenterar: Bojan & Sladjans Sverige - EP3 - Malmö

Sveriges bästa fotbollsstad är utan tvekan Malmö med sina regerande dam- och herrlag. Men det är inte det tredje delen av podserien Bojan och Sladjans Sverige ska handla om denna gång. Istället tar duon pulsen på division 2-kämparna IFK Malmö och supportergruppen Forza Rosengård.
 
Hur påverkas IFK Malmö av Malmö FF:s framgångar? Kommer vi att få se ett stadsderby på elitnivå inom en snar framtid och hur ser egentligen supporterkulturen ut på damsidan? Detta, tillsammans med mycket annat försöker Bojan och Sladjan att reda ut i tredje avsnittet sin fotbollspod som presenteras av NordicBet.
 
Kika in podden här ovan och klicka dig sedan vidare till NordicBet för att läsa mer!
 
SPONSRAT INLÄGG
Publicerat i: Pelles vardag

Uppföljning: "somna utan bästa vännen".

Så jag gjorde det, på Facebook ligger nu följande post (se gårdagens blogginlägg för förklaring) Känner mig lite nervös? Känns som att det kan bli en del sura miner när jag gör narr av folks like-fiskande god gärningar.
 
Skulle det inte vara så jäkla kul om det här gick viralt, inlägget om personen som söker efter ägaren till en upphittad dildo? "Internet rasar". Kan ni inte gå in på min Facebook och dela bilden? Schysstaaaaa? Jag ber ju sällan så sällan om saker. *host*
 
Vi säger så här, för att göra det mer till en win-win-situation: om inlägget når ut till 5000 pers* så skänker jag en tusenlapp till välgörande ändamål. Skulle jag sen bli intervjuad av Nyheter24 (känns som ett rimligt media-mål) så slänger jag in ännu en tusenlapp. Lägger upp betalningskvittens här på bloggen om fallet blir så.
 
Share for charity! Och för det goda asgarvets skull!
 
*statistik syns om man har en företagssida på Facebook.
Publicerat i: Okategoriserbart
Taggar: bortsprungna dildos

Ikväll somnar någon utan sin bästa vän.

Jag hatar ju som bekant Facebook, det har jag sagt förr. Men kan ändå inte leva utan skiten. Det är lite som... ett enzym...? Det går så jävla märkliga trender på skiten, håller ni inte med? På Facebook alltså, inte bland enzymfloran. Är det inte uppmaningar om att hundar som ska räddas från varma bilar, så är det alla triljarders resultat från diverse tester som ska publiceras.
 
(Hundgrejen är ändå okej på sätt och vis, jag hajar den)
 
Senaste trenden: lägga upp efterlysningar på ägare till random sunkigt gosedjur som folk hittat på trottoaren. Kombinerat med Sveriges ostigaste text.
 
"Ikväll somnar någon utan sin bästa vän. Den här nallen saknar sin ägare och vi hittade hen på Ica-parkeringen i Borås. Dela den här bilden så att två ensamma själar åter kan bli ett <3<3<3".
 
Urf!
 
Ponera att jag skulle skriva ett inlägg på min Facebook som parodierar på detta fenomen, skulle ni vara villiga att dela det då? It is for the greater good.
Publicerat i: Okategoriserbart, På tapeten
Taggar: tänker alltid på "rädda joppe" när jag läser sådana här delningar på facebook

Musikkonnässören som blev infekterad.

Så höll som bäst på att slänga ihop en spellista på Spotify i förra veckan. Har tröttnat på all musik i mina listor. Varenda jävla låt går mig på nerverna. Så jag tänkte att jag skulle ta "b-sidor" från artister jag gillar och göra en helt ny lista, fast med samma skit. Ni fattar.
 
Robyn rullar i bakgrunden och hon svänger tillsammans med Röyksopp. Plötsligt shufflar spottan till Do you really want me, en nittitalsdänga som aldrig (tidigare) gått hem hos den här musikkonnässör.
 
Låthelvetet har så klart infekterat hela min vardag, annars skulle jag aldrig skriva det här inlägget. Får den inte ur huvudet. Alls. Nynnande den genom att helt dassbesök på jobbet igår. Vilket nu har lett till att jag tagit till taktiken "lyssna på en låt konstant tills din hjärna inte längre pallar mer". Också ett välprövat knep vid tortyr.
 
Än ser vi inga förbättringar.
 
"Boooooy, listen to me careful now...." [insert wailing]
Publicerat i: Musik, Okategoriserbart
Taggar: IS, al-qaida, robyn, talibaner, tortyr

"Nej, det här är ett alkoholfritt evenemang".

Så, helgen. Den var jävligt bra! Vi såg äntligen fenomentet Miranda Sings live in action på Chinateatern. Vem hade kunnat ana att en "YouTube-person" kunde sätta upp en sådan skitrolig och proffsig föreställning, samt lyckas med bedriften att sälja ut en deluxeaula två kvällar i rad. Så jävla tufft!
 
Men det fanns två saker som var "mindre bra" (läs: sög röv).
1) "Nej, det här är ett alkoholfritt evenemang". Vi råkade höra flera "vuxna" få samma förklaring när vi själva stod i, vad vi trodde var, kön till baren.
2) Medelåldern var ungefär... tretton bast? Typ. Det var en helt del äldre där, ja, men mestadels yngre. Och fy fa-an vad de kan skrika. Mitt snart-medelålders-öra sprack nästan.
 
Roligast var när en skitnervös kille fick gå upp på scenen och råkar tappa sitt tuggummi på scenen. Miranda plockar upp det och stoppar det i sin egen mun och fortsätter som inget. Jag har ju lite av en fobi för tuggade tuggummin, men det där var skitkul.
 
Efteråt körde vi en spontan pubrunda i brist på Chinateater-öl. Började lite lätt i en gränd bredvid något tacoställe. Efter lite mod ("mod") i kroppen så gick vi till en bar som låg i anslutning till en korsning mot Strandvägen Och inte helt oväntat så var personalen inte skitroade när vi bad om "en rolig shot, hähäh". För ospecfikt antagligen. Slutade upp med avloppsvatten i syltburk.
 
Men dä gick la ner.
 
Mot elva-ish så var vi hemma hos Steven. Drack rödtjut framför Jurassic Park 2. Taggar fjärde filmen som faaaaaaaannnnnn.
Publicerat i: Pelles vardag

Sponsrad video: Gumball 3000 Supercar Convoy korsar Öresundsbron - Team Betsafe

Åka i supercoola bilar, festa med kändisar och uppäcka nya spännande städer är bara några av de få saker som gör Gumball 3000 till något extra speciellt. Det är verkligen så mycket mer än bara ett vanligt rallylopp. Och nu ger Betsafe dig och en vän chansen att vinna ett exklusivt VIP-paket som inkluderar resa och boende för att du ska kunna en Gumball 300-etapp i verkligheten. Det kommer också lottas ut fina merchandisepaket värda tusentals kronor styck.
 
Kolla på klippet ovan för se Dolph Lundgren i sitt snabbvrål och klicka dig sedan vidare för tävla!
 
SPONSRAD VIDEO
 
Publicerat i: Pelles vardag

In i dimman.

Försökte ta en selfie när jag låtsades putsa fönster. Tre fails i ett. Rolig kuriosa: hade ej byxor på mig under scenen.
 
Har så jäkla skitiga fönster just nu att det i vissa vinklar ser ut som om det är dimma utomhus. Tvättade skiten senast... ja, 2013? Då började grannen (min gamla musiklärare) härja och skicka städattiraljer mellan hennes och mitt fönster. Hon gav mig skrapa, fönsterputs, förlängningsskaft och gratis råd. Hon såg lättad ut, som om hon stört sig länge på att inte kunna se in i mitt vardagsrum fullt ut.
 
Bäst att ordna upp livet för tanta. Har ju till och med köpt en sådan där elektrisk fönsterskrapa. Snart ägt den i ett år och fortfarande inte gjort livet dimmfritt. Imorgon blir det rent. Kanske.
 
Antingen det eller öl.
Taggar: skitiga fönster, sämsta hushållssysslan

Köttet är våt.

Gissa vem som ska spendera nationaldagen  på Chinateatern med Miranda Sings? Heeeheeeehehe.... Det är jag. Det var min julklapp från Grannen 2.0 och nu är det äntligen dags.
 
Det är rätt svårt att beskriva Miranda kom jag på nu. Det är en karaktär, spelad av Colleen Ballinger, om en självsäker wannabe-coverartist på YouTube. Mycket minspel, feluttalade ord och falsksång. Smart och underfundigt jävlar. Miranda har bland annat jobbat ihop med Jerry Seinfeld och synts på Jimmy Fallon.
 
Jag gillar det, jag tror det blir kul. Funderar på att gå "klädd i" (?) rött läppstift.
Publicerat i: Pelles vardag, På tapeten
Taggar: köttet är våt, ska vi keeela?

1+1=fylleslag.

Det är inte dörren på bilden som skrivit inlägget.
 
I lördags tog vi hissen upp till en polares våning efter en kväll på stan. Vi kliver ur och möts av att en av grannarnas dörr står på vid gavel. Inne i lägenheten är det kolsvart och inte ett ljud hörs.
 
Det var så jävla märkligt hur vi reagerade. Jag tänkte direkt att mord låg i luften och att mördaren, i blodstänkt panik, glömt att dra igen dörren efter sig. En första-reaktion som jag är säker på beror på timmar framför Netflix och gisslanthrillers. Men inget blod syntes. Blev fortfarande nervig.
 
Jag ropade "hallå" en gång. Sen valde jag att backa undan och låta någon annan ropa, så att en inte var först vid stridslinjen om mördaren fortfarande var kvar inne i lägenheten (igen, Netflix). Inget ljud kom tillbaka. Sen såg vi, långt inne i mörkret, ett bord fyllt av ölburkar och en vodkaflaska. 1+1=fylleslag.
 
Har aldrig blivit så tagen av ingenting förut.
Publicerat i: Pelles vardag

Senaste Game Of Thrones dårå...

Den femte och stundande säsongen av Game Of Thrones har varit så jävla ljummen, det har jag sagt förr. Satt till och med och sa till Grannen 2.0 att jag planerade att lägga ner skiten om det skulle fortsätta slentrianmumlas och snigla sig fram i resterande avsnitt. Fortsatt seghet and I'm out från säsong sex.
 
Och sen, som en blixt från klarblå himmel;
 
BOOM! ALLT FUCKING HÄNDER!??!+1+............
 
Ska.
Inte.
Spoila.
 
Kan vi diskutera ohämmat bland kommentarerna? Ja? Alla som inte vill veta, inte har sett eller inte bryr sig kan ju hålla sig borta från kommentarsfältet. Deal?
Publicerat i: Film och tv, På tapeten
Taggar: GoT, You know nothing Jon Snow-Jon, vitingar bland oss, winter has come