Vem vill köpa mina kalsonger?

Blev precis länkad till the dark side of Etsy. Här ser ni PURVshop, internets egna dealer av begagnade väskor som säljs med hjälp av päls, rot och hud.
 
Jag är redo att erkänna - det här rätt genialt! Så lätt att bara köpa en väska på Myrorna för ett par tior, fota den framför sitt skrev, bumpa upp priset några hundra procent och kapitalisera på fetischismen.
 
Jag minns gången då jag, något berusad, la upp mina kalsonger på Blocket. idén kom från en gammal Donken-kollega som berättat att hon försökt sälja av skor på sajten och hur någon fotsniffare då hade kommit med specifika önskemål/frågor om tidigare användning. Ish. Jag är inte helt säker på hur det var.
 
Men jag tog upp detta under en blöt kväll med några vänner och innan jag somnade samma kväll så låg annonsen ute. Den nekades. Kan vara så att jag till och med fick en varning från Blocket...?
 
Lite coolt att jag ändå försökte göra en Orange Is The New Black innan Orange Is The New Black. Pelle Chapman, de ä jag de.
blocket - skrev - snusk - säljer mina kalsonger till den som är intresserad - väskor
Ida L

Hahaha vad skrev du i annonsen? La du in bild? Pris? Så många frågor, så lite svar...

Svar: Jomen.... en skrev ju om det redan när det begav sig. Läs här: http://pellespersonliga.se/2012/june/nu-saljer-jag-mina-kalsonger.html :D
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Ida L

Ah, tack, vackert :'D

Men du kanske kan nisha in dig på något som inte är fullt så erotiskt? Typ Carl Von Linne-byxorna, jag lägger ett bud hahaha ;)

Johanna

Du, filmälskare! Jag såg precis Lars von Triers nyaste; Nymphomaniac del ett och två. SE SE SE! Tipsade ju om Antichrist förut. Behöver veta om jag är konstig som gillar hans filmer eller om andra är konstiga som inte gör det. Rekommenderar att du är ensam när den första filmen ses, NSFW.

Svar: OH! Spanks! SPANKS!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Emma

Jo, så var det. Han sökte även använda strumpbyxor och trosor :-S