Sponsrad Video: Helt nya Mazda2 - Designed with a little more attitude

 Mazda2 är inte någon vanlig bil, det ser man redan vid första ögonkastet. Det är en bil som är fylld av energi och karaktär, samt är ett forden med enastående design som lätt drar ögon till sig. Denna sportiga småbil är lika kul att köra i stan som på någon av landets alla motorvägar. Kombinerat med låg bränsleförbrukning, god prestanda och uppkopplingsmöjligheter, så gör detta nya Mazda2 till den mest spännande bilen just nu som inte kommer lämna någon oberörd!
 
Titta på videon ovan och klicka dig sedan vidare för att läsa mer!
 
SPONSRAT INLÄGG
Publicerat i: Pelles vardag

Kierkegaard 2.0 har talat.

När man frågar morsan vad hon önskar sig i födelsedagspresent och hon ba "allt" ;PPppPPPPpppP
 
Tycker alltid att det är svårast att handla gåvor åt päronen. Inte för att de är kräsna på något vis. Tvärtom faktiskt. Men vad ger man till någon som gett en gåvan som är livet?
 
Djupt. Kalla mig Kierkegaard 2.0.
 
Men tänker ändå att ett par grytvantar skulle funka? Såg också att Konsum sålde tvåpack med trosor till rea-pris. Inget, i min mening, visar på så mycket uppskattning som när man erhålls ett par nya och fräscha undies.
 
Dagens fråga: spets på mor, ja eller nej?
Publicerat i: Okategoriserbart
Taggar: Såg också att kilopriset på gurka var extremt billigt. men känns lite väl att ge gurka till mor. #fallossymboler

Jag, springa ett lopp?

Vet ni vad jag har gjort? Jag har anmält mig till Color Me Rad. Det är sant - det här lardasset ska springa ett lopp. Har aldrig hänt förut. Kommer antaligen inte att hända igen eftersom jag kommer falla ned och stendö före, under eller efter loppet.
 
Jag är rätt ny till konceptet Color Me Rad, men av det jag sett så verkar det vara ett flerkönat Vårruset med dj:s, färgbomber och löpning. Och så champagne efter loppet (vårt intiativ). Verkar så jävla awesome! Hoppas en stöter på något gamalt strul som man kan sula en färgbomb i nyllet på.
 
Men det är dock några frågetecken som oroar mig:
1) Hur tar man sig runt fem kilometer utan att dö?
2) Hur ska JAG ta mig runt fem kilometer utan att dö?
3) Kan man, i egenskap av "man" och rädd för samhällsnormer, ha ett neonfärgat pannband?
4) Kan ni berätta för min familj att... ja, "de är helt okej". Ni vet, ifall jag får kroniskt håll och förlorar talförmågan på köpet?
 
Taggad som fan! Ska springa med alla grannar, grannsambos och allt vad deras titlar är. Har som mål att spöa skiten ur hela den ligan i alla fall. Och det kommer gå, de är rätt sämst hela högen.
 
Mvh
trashtalkarn'
Publicerat i: Pelles vardag, På tapeten
Taggar: color me rad, pelle me död

"Vad ska det bli av mig?" // Spotify-söndag, del 1.

Ännu ett projekt ser dagens ljus. Har filat länge på udda och roliga spelllistor som jag skulle kunna dela med mig av till er och nu är det dags för premiären. Och med "udda" och "roliga" spellistor så syftar jag på allt som går emot som "90-tals"-, "grillfest"- och "Joppe 40 år"-listorna som härjar fritt inne på Spotify.
 
(är skyldig till den typen av listor också = lever ej som en lär)
 
Alltså: när det kommer till Spotify-söndag så kan allt bli till en spellista. En känslan kan bli en spellista (rädsla, kåtslag, värk efter en använd spikpistol mot foten). En händelse kan bli en spellista (dammtorkar badrummet, Berlinmurens fall, när man väljer att prova sin flygkonstruktion genom att hoppa från Eiffeltornet och slutar upp som död). Ett substantiv kan bli en spellista (boll, ring, nakenbild). Ja, allt. Och så klär man in dessa ord/känslor/händelser/annat med passande musik.
 
Spotify-söndag, del 1: "Vad ska det bli av mig?"
Inspiration till lista: när man kommer hem på eftermiddagen och hamnar sittande på hallgolvet 100% labil, stirrandes in i väggen och undrar var fan allt gick fel med en själv. Också känt som tisdagar.
 
Positiv start. Kom med förslag på spellistor ni behöver och/eller länka era egna randomlistor nedan.
Publicerat i: Musik, Spotify-söndag
Taggar: musik för dagar då man rannsakar sig själv och skulle behöva lite Sam Smith

"Konsentrera dig gjärna på mer än rövare...."

Det är dags för del 2 i Hoarder-Pelle. Det blev ett par veckors paus på grund av livet och allt som kan komma emellan (superspontana fyllor). Men nu har jag bunkrat upp med material för veckor framöver. Passade till och med på att skapa en ny kategori, Hoarder-Pelle-kategorin, så att vi lättare kan samla allt som heter maniskt samlande på ett och samma ställe.
 
Idag rotade jag fram en tjock lunta bestående av samtalsunderlag från lärararna i högstadiet. Om jag inte minns fel så användes dessa under kvartssamtalen som ens föräldrar var med på. Lärare fick chansen att säga sitt och "betygsätta" ens prestationer, arbetsvillighet och om debehagade - lämna en kommentar.......................
 
Den skräcken.
 
Nej, men jag var ju då ett rätt lugnt och skötsamt barn, så det flesta utlåtanden var positiva. Med några få undrantag. Låt oss beta av skiten, aight.
 
Pelle Nilsson, 7D, bild:
"Det fungerar bra, konsentrera dig gjärna på mer än rövare.... Mvh Anna".
Kommentar: Härlig stavning, LÄRARE. Undra vad för "rövare" hon syftar på? Mvh Pelle
 
Pelle Nilsson, 7D, samhällskunskap:
"Störande prat: ibland".
Kommentar: Minns så jävla väl när jag läste det här. Alla andra lärare hade svarat "aldrig" på punkten om jag bidrog till störande prat eller ej. Sen kommer den här motherfuckern och påstod att jag snackade. Blev mordisk just då (mest troligt på grund av puberteten).
 
Pelle Nilsson, 7D, SO-ämnen:
"Pelle, du kommer bli dujtig i SO, fortsätt så".
Kommentar: Återigen, härlig stavning.
 
Pelle Nilsson, 8D, musik:
"Arb.insats lekt: växlande
Muntl. resultat: växlande
Prakt.resultat: växlande"
Kommentar: Härligt utlåtande från kvinnan som lät oss spendera två års lektioner med att "spela gitarr" och nynna Tom Dooley... Avskydde henne då, hon kunde ingens namn. Men idag, ska ni få höra, så är vi grannar. Hennes kök är vägg-i-vägg med mitt vardagsrum. Ibland hör jag henne sjunga opera. Svincool tant! Lånade mig fönstertvätt när hon tyckte mina fönster var smutsiga.
 
Pelle Nilsson, 8D, bild:
"Jätte fint rum, du jobbar på bättre nu lägger ner med tidd".
Kommentar: Särskrivningar..... ännu en anledning till att avsky bild som det obligatoriska ämne det är.
 
Pelle Nilsson, 8D, matematik:
"Det går fint för dig även om du suckar mycket över ekvationerna. Karin".
Kommentar: Y x 2 / X = suck my ass.
 
Pelle Nilsson, 9D, språkval:
"En av de skötsammare killarna. Är det typsikt för Nilsson-klanen?"
Kommentar: Ja, bitte sehr! Vielen dank! Oliver wird nass. Eine grosse pimmel und so weiter.
 
Sen är resten bara fjäsk och hyllningar. Standard i mitt liv, inget nytt och så vidare. Hoarder-Pelle fortsätter nästa lördag!
Publicerat i: Hoarder-Pelle
Taggar: I'll cut a bitch! aka musiklärare, gympaläraren gav mig högsta betyg, trots att jag spendade tre år med att undvika fotbollslektionerna som han blev övertalad att ha.

Sponsrad video: Vårnyheter hos Stayhard

 
Våren är runt hörnet och kanske känner du att du behöver utvidga garderoben till de mer soliga månaderna? På Stayhard hittar du allt för en perfekt vår- och sommargarderob, så som t-shirts, shorts eller varför inte ett par schyssta boots? Utöver riktigt snygga kläder från 150 utvalda märken, så hittar du också träningskläder, stylingprodukter, väskor och klockor.
 
Kika in klippet ovan och klicka dig sedan vidare för att se alla vårnyheter på Stayhard.se!
 
SPONSRAT INLÄGG
Publicerat i: Pelles vardag

Jag, nästa Jeremy Clarkson?

 Vad faaaaaaan.... Vet inte vad jag ska skriva. Har påbörjat den här skiten fem, kanske sex, gånger nu och det blir inget med inget. Vet inte ens vad jag ville med bilden ovan? Påvisa fredagssunket kanske? Dunno.
 
Annars? Någon har på något vis kommit över mitt Facebook-konto och klickat i "skicka vänförfrågan" på random personer. Vissa accepterar, andra frågar vem en är. Fan så pinsamt! Blev vän med en bekants ex tidigare idag. Har aldrig träffat personen! Men trevligt att denne ändå ville bli cyberpals.
 
.......
 
Kan jag ha blivit hackad? Måste jag byta lösen? Ids inteeeeeee. Har rätt så otacksamt konto att hacka i och för sig. Inga nudez, inga hemlighter eller planer på terrorbrott. Det mest hemliga är väl min och mina polers Minecraft-chat. Tänk om mina rödstensplaner blir offentliga?! Vad ska folk tycka? Kommer... kommer samhället överge den här mannen?
 
Precis som samhället just nu överger Jeremy Clarkson, professionell producentmisshandlare.
Taggar: I'll punch a producent, Pelle Clarkson, rödstensplaner som inte får röjas

Ett stycke argt 1D-fan.

Så nyheten om att One Direction förlorar en medlem kom igår. Jag hade väldigt kul åt detta och skrev till att directioner jag kände (en stycken, kvinna, 30+) och hånskrattade. Ännu en gång ser vi början på slutet av ett boyband. Och så vill jag passa på att spå följande: om tio-femton år kommer reunionturnén med samtliga medlemmar. Ni hörde det här först.
 
Hur som helst. På jobbet har jag haft en liten bild uppsatt av One Direction. Resterna av den chokladkalender jag avnjöt i julas. De andra bilderna från kalenderns baksida delade jag ut till kollegor på kontoret. Hela köpet var en ren plojgrej. Faktiskt. Folk kommer hävda annat, men faktum är att jag tycker One Direction alltid varit ganska... mediokra? Jag menar, en har ju lärt sig låtarna på grund av svensk radio.... Nog sagt.
 
MEN JAG VILL INTE BRÅKA FAN! Speciellt inte med hardcore 1D-fans. Se bara vad som hände när jag publicerade ovanstående bild på Instagram (@personligapelle) tidigare idag med bildtexten "Städar kontoret. #byezayn";
 
 
#inzayn
 
Ja, vad är min deal? Jag vill svara något. Mucka med fjortisen och "powna n00ben" så jävla hårt. Men vad ska man skriva? Vill ju kunna relatera till dagens glin och allt det där. Vad är ens inne bland de yngre? Kvarg? Spela kula? Oskyddat sex?
 
 
Kom ihåg att gilla det här inlägget!
Publicerat i: Musik, På tapeten, Tävlingar
Taggar: #inzayn

Google, storebror, spioner och skobranschen.

Fick ett svagt ögonblick där jag googlade på Adidas-pjucks. Och nu: vart jag mig i cybervärlden vänder, står dessa skor där och lyser med sina ränder.
 
HAH... tänk om det stått så i bibeln?
 
"I faderns och sonens och den heliga Nike-plösens namn".
 
"Varde Reebok".
 
"Gud skapar solen, månen och Ecco-sandalen".
 
Försökte och få till något kul med Buffalo-skor, helvetet och evig smärta. Men har ju inte läst bibeln sedan 2002 och har därför bristande kunskaper.
 
Och på tal om skiten, Google och deras spionannonser som förföljer en på alla hemsidor? Freaky vad fan. Och visst, det går ju an så länge man googlat på film eller kanske skor. Men tänk dagen då man behöver förklarar för någon varför en Facebook-flöde är fylld med annonser för geishakulor, smaksatt glidmedel eller nätbrynjor.
 
Skräcken.
Taggar: google och deras spionage

Varför är den här kommentaren provocerande?

Jag ska vara ärlig, jag blir provocerad av den här kommentaren. Utan att riktigt fatta varför? Den skrevs på det här inlägget, där jag skriver om att jag bokat resa till New York i september.
 
Är den provocerande för att den började med "OjojojojojojojOJ!" och bygger upp en falsk förväntat om att "här kommer det något positivt"?
 
Är den provocerande för den fördömer en hel stad som tråkig? Likt en dövblind gammal tax.
 
Är den provocerande för att kommentatören är tillsynes skitsäker på sin sak, utan att vidare utveckal varför hen tycker som hen tycker?
 
Är den provocerande på grund av sin caps lock- och smileyavrundning?
 
Vad säger ni, varför är den här kommentaren provocerande? Är den ens provocerande? Var det kanske bara en av mina ömma tår som skrek?
 
Och till Isa; ledsen att just din kommentar hamnade under lupp. Men den var sååå provocerande. Sorry. Men det var den. TACK FÖR DIN KOMMENTAR! :D
Publicerat i: Okategoriserbart, Resa
Taggar: inget illa men't, isa kommenterar, provocerad pelle

Måndag, return of the winter och livet med kaffe-mage.

Igår: frammanade powerstyrka i röven och spräckte byxan.
Idag: såg på en ugnsform och delade den mitt itu.
Imorgon: avslägsna någons huvud med en ögonfrans?
 
Utöver oanade superstyrka, undrar ni vad som händer med mig? Gjorde ingenting igår. Ing. En. Ting. Försökte få tummen ur och göra någonting. Vad som helst. Satt framför YouTube och såg på Leonard Nimoy-intervjuer. Gick förvisso över till grannarna och spelade Alfapet i någon timma. Men som förväntat.... jag sög. Fick inte ens ett jävla "U" att skriva random könsord med.
 
Vad skulle ni göra med ett "X", med ett "R", med ett "Z" och en högervriden pil? Hhn? Sa ju det.
 
Och så idag - måndag, return of the winter och livet med kaffe-mage. Någon som har tips på mullrig javabuk? Finns det något lavemangs-kit att slå upp på duschstången? Ge mig svar.
Taggar: lavemang hemma, är det en grej?, mullrig javabuk

Sponsrad video: Comedy Central - Workaholics

 
Snart smäller det! Söndagen den 23 mars 20:30 drar den femte säsongen av Workaholics äntligen igång på Comedy Central. Serien som tar sig an livet hos tre slacker-vänner som precis tagit collegeexamen och som nu jobbar som telefonförsäljare. Med mottot att "gör så lite som möjligt medan du har så roligt som möjligt" så får vi följa hur killarna tar till diverse knep för att inte behöva slita för brödfödan.
 
Det här humormästerverket är regiserat av Kyle Newacheck och producerat Kevin Etten. Bland huvudrollern hittar vi Blake Anderson, Anders Holm och Adam DeVine. En och en annan superkändis gör mellan varven gästskådespel, så som Jack Black och Dolph Lundgren.
 
Missa inte säsongspremiären på söndag den 23 mars 20:30 på Comedy Central! Klicka på videon ovan för ett smakprov och klicka dig sedan vidare för att se fler klipp från serien.
 
SPONSRAT INLÄGG
Publicerat i: Pelles vardag

Saker man kan köpa för 371 kronor.

Rik kille med mittbena framför Kinderägg.
 
Ropen skallade på Facebook igår. Tydligen kunde man, "REDAN NU", se sin skatteåterbäring inne på Skatteverkets hemsida. Jag, som hoppades på storslam, kutade in på hemsidan och fick beskedet att jag ska få tillbaka 371 SEK.
 
3.
7.
1?
 
... 371 spänn?!
 
Amen vad fan! Visst att det är "positivt" för att jag "betalat rätt skatt det senaste året" och så vidare. Men så jävla lökigt. Skatteåterbäringen brukar ju komma som en fint oplanerat sparkonto och förgylla livet. Och nu, nu får jag ynka 371 spänn.
 
Började spåna över vad exakt man kan köpa med 371 spänn i dagens Sverige.
 
1) en halv fika på Espresso House.
2) 4,12 engångsbesök på gymmet.
3) ett halvt fyramånadersmedlemskap på gymmet.
4) 14,84 paket av mitt favorit toalettpapper.
5) 33,72 Kinderägg.
6) ett tredjedels nöjt syskonbarn.
 
Det hårt. Livet, det är tufft.
 
 
 
Meanwhile på Afrikas horn.
Publicerat i: Pelles vardag, På tapeten
Taggar: i-landsproblem, roten till allt ont ligger hos Pelles osunda relation till sin ekonomi?

Hört på Skandias kontor idag.

Den stora nyheten idag tycks vara den om hur hundra anställda på Skandia fått akut kräksjuka och att hela personalstyrkan skickades hem på rådan av smittskyddsinstitutet. En säker källa på Skandias kontor låter meddela till Pelle Personliga-redaktionen att tecknen på denna "vomeringapokalyps" var tydliga hela förmiddagen.*
 
Hört runt kaffeautomaten på Skandia:**
 
"Det här försäkringsärendet ger mig en dålig magkänsla".
 
"Till lunch? Ja, jag skulle kunna lägga mig för pizza".
 
"Tänkte köra karaoke på AW:n ikväll. Är ju en jävel på Ugglas 'Jag mår illa'".
 
"Amen du skulla ha smakat på min mat jag gjorde igår! Slängde ihop en så jättemumsig morotspytt".
 
"Du, vad finns det för ord som rimmar på 'käk'? Jag kommer inte på något alls".
 
"Jag... jag tror precis jag såg en makaron i toaletthandfatet".
 
"Alltså är det bara onsdaaaaag? Jag spyyyyyyr på den här jävla veckan".
 
 
Skjutjärnjournalistiken i det här inlägget - den smeker en i ansiktet.
#pulitzer
 
*lögn
**också lögn
Publicerat i: Okategoriserbart, På tapeten
Taggar: kräks i mungipa, spyor är roligt

"Alla har en fotfetisch" // Pelles personliga firar sju år.

Idag, den sjuttonde mars, för sju år sedan så skrev jag det första inlägget på den här bloggen. Försökte räkna ut hur stor del av livet dessa sju bloggår är, men kunde inte komma på "formeln" som krävdes... På riktigt fan - har black out i matteloben. Men det bör ju vara lite mer än en fjärdedel om en hållit på i sju år och man är tjugosju år gammal? 
 
Universitetstid väl spenderad.
 
Men så sju år alltså. Fan vad det hinner hända saker på så lång tid. Har till exempel upplevt hur jambalaya först kan avnjutas och sedan akut slungas upp igen i en bajamaja på Popaganda. För att inte tala om den gången då den här jäveln blev nominerad till ett bloggpris och lantisen fick åka på gala. Och inte att glömma: psychogrannen från helvetet. Samtliga upplevelser finns att läsa om här. Onödigt detaljerade.
 
7 saker som bloggandet lärt mig:
- Att min sanning inte alltid är den yttersta och enda.
- Att man inte, för sin egen hälsas skull, bör blogga om huruvida spöken finns eller inte.
- Har du brist på idéer - skriv listor.
- Att folk kan bli arga för det mest oväntade. Skriv till exempel inte att du ogillar barnprogram som "Syster Yster och Lill-Strumpa".
- Stavfel kan bli ditt fall.
- Alla har en fotfetisch. Alla!
- Inga bloggämnen får föräldrar att slutat läsa om ens upptåg.
 
7 minnesvärda blogginlägg:
 
Har ni några speciella PP-minnen? Är det ens okej att fråga det fan? Ni fattar. Skål för de här sju åren och skål för de nästakommande sju! PÖZZ!
 
Glöm inte att kommentera, dela och trycka på gilla-knappen!
Publicerat i: Pelles vardag, På tapeten
Taggar: Börjar bli gammal, Pelle i vikingahjälm

Pelles personliga version 27.0

Nu är skiten äntligen här - den nya jävla bloggdesignen. Som jag slitit i veckor med den här jävla grejen. Jag började med ett blankt papper och har byggt upp allt bit för bit. Är så nöjd som man kan bli med det här bloggverktyget. Förutom med headern, som blev för blå. Hade en vision om att fixa en "pixlig effekt" och slutade med en åttabitarsspya. Den kommer ändras inom kort, men den får duga tills vidare.
 
Nyheter med Pelle personliga version 27.0:
- Infite scroll. Läs hela bloggen i svep om ni vill - det är bara att scrolla neråt.
- Flytande meny.
- Uppstyrt kommentarsfält.
- "Om Pelle"-flik (kommer snart).
- Allt är bredare.
- Allt är blåare.
- Allt är mer lättläst.
- Gilla-knapp. Till alla som inte orkar kommentara finns en ny Gilla-knapp! Och passa på att gilla, det boostar en på Blogg.se's startsida. Gilla hela tiden, gilla allt ni ser.
osv. Palla dra en massa detaljer.
 
Vad tycker ni? Headern ska ju ändrar som sagt. Säg till också om ni ser några buggar. Har försökt titta i olika webbläsare, i olika versioner och  på olika datorer och då har det sett bra ut än så länge. Men hojta till vettja!
Publicerat i: På tapeten
Taggar: Vad tycker ni om det här, det nya taggfältet? Flott va?

Jag, tjuren från Bronx?

Ohoj, gissa vem som äntligen fått rätt telefon. Den här snubben. "Jag är en cool kille med iPhone-dille och liten pille. Leh. Leh".
 
Mvh Snook
 
Alltså fan, har ägnat varje kväll de senaste veckorna med att koda ny bloggen. Nu är skiten färdigt som på så när den nya header-bilden. Och för er som inte vet, det är bilden högst upp på ens hemsida. Den som ska representera ens "varumärke". Jag har ju till exempel en "tjur" för att jag ser mig själv som en "ungtjur". Som Robert De Niro i Tjuren från Bronx.
 
Minns också varför jag hatar det här med bloggdesigning/kodande. Är för petig och slösar för mycket tid på millimeteravstånd. Borde man inte ha landat ett kontrakt med något nätverk vid det här laget? Typ "Mama" eller "Coola farsor"? Ni vet, ett schysst blogg-gig där någon utomstående fixar med ens layout.
 
Minnesanteckning: inom en snar framtid ska jag 1) skaffa barn och 2) landa slött bloggsamarabete.
 
Blir nog färdig imorgon. Ryktet säger att ungtjuren eventuellt blir kvar i headern. Håll i hatten!
Taggar: La detta inlägg i film-kategorin. Varför? På grund av tjurdjuret i headern., Robert De Niro och hans mun

Världens sämsta skolarbete // Hoarder-Pelle, del 1

(Det gick inte att publicera detta igår, lördag, så här får ni det idag istället)
 
Så häromdagen nämnde jag hur jag släpat hem kilovis med gammalt dret från föräldrarna. Säkert trettio kilo totalt. Om "kilogram" nu är en bra enhet att väga skräp i, jag vet inte. Detta dret skulle komma och bli delar i en ny serie här på bloggen. En serie som jag nu döpt till "Pelle samlar". Kom gärna med bättre namnförslag.
 
Först ut är hur som helst ett "arbete" som jag gjorde i sjuan eller åttan under ett par svensklektioner. Om man nu kan kalla ett niosidigt dåligt klipp-och-klistra-skit för "arbete". Till och med för en åttondeklassare så skulle jag klassa detta handskrivna helvete för en riktig underprestation.
 
Uppgiften var, gissar jag, att beskriva vem man är och hur man var som "ung", samt att berätta om sin familj. Kan tänka att den här uppgiften måste ha varit svinjobbig för alla kids som kom från "svåra hem". Själv kom jag från en lycklig barndom och agerade därefter - genom att ljuga. Nedan följer saxade stycken ur Pelle Nilssons arbete "Jag då, jag nu".
 
"Drömnamn: Henrik eller Steven *Ler*".
Kommentar: Lögn ett. Kan inte komma på en enda gång då jag önskat att jag skulle ha heta något annat. "Pelle" är rätt fult, men har aldrig stört mig. Pluspoäng för internetspråk i ett skolarbete dock *nöjd*.
 
"Smeknamn: 'Pärlan' när jag hjälper mamma och städar. 'Piller-Pelle' när jag handlar med pappa. 'Sigismund' på tyskan av Draken".
Kommentar: Jag var ett rätt ensamt barn. Det märks extremt mycket här. Draken var tyskläraren som satte smeknamn på alla sina elever. Att jag tog med honom i arbetet är ju också att levela upp i sorglighetsnivå.
 
"Kapitel 2 - favorit bakverk + recept" följt av ett recept på scones.
Kommentar: Rätt säker på att jag kopierade detta rakt av från hemkunskapsboken. Härlig särskrivning också, läraren måste ha varit nöjd.
 
"Kapitel 3 - jag". Här punktar jag upp fakta om mig själv.
"Vikt: 62 kg".
Kommentar: Lögn nummer två.
 
"Temprament: Bättre än min syster Axxx i alla fall".
Kommentar: Haha! Sant.
 
"Gillar inte: Bin Ladin, rökare och matte".
Kommentar: lögn nummer tre. Har alltid gillat matte.
 
"Skåpnummer: B73".
Kommentar: Oerhört viktigt.
 
"Händelse jag aldrig glömmer: När Bin Ladins självmordsbombare flög in i 'World Trade Center' så att de rasade. Datum 11 sep. 2001".
Kommentar: Har inte glömt det än, så ett rätt.
 
"Kapitel 5 - Jag och Transten skolan". Utvärdering av favoritämnen och lärare.
"Det ämne jag tycker är tråkigast är SO för att våran lärare, Claes Oxxxxxx, är så trög när han pratar och så blandar han stora och små bokstäver. Så att man inte gillar det är inte så konstigt".
Kommentar: HAHAHAHA! BUUUUUURN! Fuck you trög-Claes och dina små och stora bokstäver - I ain't havin' it! Haha, snygg sits man satte svenskläraren i då, genom att ditcha kollegan. Stackars sate.
 
"Kapitel 6 - Min familj, personfakta".
"Pappa Kxxxx: Hårfärg: svart, kommer lite grått. Kläder: moderna".
Kommentar: Ja, men okej fan, då vet vi.
 
"Mamma Axxxxxx: Hårfärg: kommer inte ihåg, hon färgar. Gillar inte: sin vikt, vilken inte är så farlig".
Kommentar: Haha, ja... Morsgrisen har talat.
 
"Storebror Dxxxx: Humör: muttrig och 'folkskygg'".
Kommentar: Men fan vad jag smädar hela tiden.
 
"Storasyster Axxx: Gillar: sin lägenhet och att få främmande. Festar: ofta".
Kommentar: Ho' är sig lik än idag, haha!
 
"Tvillingbror Oxxx: Gillar: Att prata på lektionerna".
Kommentar: Som sagt, super-smädarn är jag det.
 
"Jag, Pelle. Somnar: tio, halv elva".
Kommentar: ....
 
Sedan följer "kapitel 7 - bilder" som alla kom med sarkatiska bildkommentarer. Se några ovan och ett par på Instagram (@personligapelle).
 
Vad tycker ni? Jag har kvar lärarens betyg som jag fick på denna skamfläckens skolarbete. "G+" och lovord om god styckindelning, utförliga texter (lögn) och trevliga bildkommentarer. Tycker nog hon tog i lite.
Publicerat i: Hoarder-Pelle, Skola och jobb
Taggar: pelle samlar, störigt barn being störigt

Pelle shoppar iPhone och blir besviken.

Hamnade i ett riktigt I-landsdilemma igår. Kanske det mest I-landiga dilemmat jag någonsin råkat ut för, nu när jag tänker efter.
 
Så jag fick tummen ur och köpte äntligen en ny telefon i förra veckan. Det hela började med att jag ringde till Halebop för att fråga hur länge jag hade kvar på mitt abonnemang och slutade med att var ägare till en ny iPhone 6 när jag la på luren. Snubben jag pratade med var skittrevlig, löste bort min slutfaktura gratis, la order på min nya lur och så vidare och så vidare. Skulle kunna ligga med Halebop, tycker det är den bästa operatören jag någonsin haft (<---obetald reklam).
 
Drömde om min nya tele. Tänkte på den ständigt. Låtsades att jag hade den i fickan min. Ni förstår, jag tog en med 128 GB minne. Alltså fan - det är nästan oändligt med plats för nudes, Spotify-listor och ljudböcker. Slurp.
 
Paket kom igår. Gick med raska steg hem, öppnar paketet och får se att jag fått... fel färg. WTF?
 
*Entering I-landsdilemma* Å ena sidan tänker jag 1) palla krångla med byte på grund av färgens skull. Men så tänker jag också å andra sidan att 2) jag vill ju fan vill ha rätt när jag pröjsat svinmånga tusenlappar för skiten.
 
Dividerade fram och tillbaka i en halvtimma, innan jag bestämde mig för att ringa och höra med Halebop. Upptäcker då att mitt gamla SIM-kort slutat fungera i och med att jag hämtat ut min nya lur, som också kom med ett nytt SIM-kort. Det var kaoz. Pratade med något blåbär som bara sa att jag skulle skicka tillbaka telefonen. Och inget mer. Provade chatta till mig svar också i deras chat. Men samma där - inga svar. En hade ju kunnat tro att jag gjort något fel.........
 
Men, skiten är tillbakaskickat och SIM-kortet måste nollställas innan jag kan lägga en ny beställning. Läste det finstilta att Halebop kan komma att inte ersätta en fullt ut om de anser att jag skadat varan på något vis.
 
KÄNNER PÅ MIG att det kommer bli så. Lovar. Och det är då jag tar till den här plattformen för lite smädning av Halebop.
 
Ja, det här inläget var väl mest om ni var intresserade...........
 
Mvh
för fin för fel färg.
Taggar: Pelle shoppar iPhone och blir besviken

Den där gången när Pelle var dum i huvudet och sparade på löpsedlar

Så jag fick med mig tre gigant ass lådor hem från päronen i helgen. Far fyllde år och jag firade med att befria gamlingarna från lite av mitt skit som stod på vinden.
 
Alltså fan - om jag inte hade lite hoarder-tendenser som ung, då vet jag inte hur jag ska klassa fenomenet. Jag sparade allt som KANSKE kunde komma att ha något typ av "affektionsvärde" senare i livet. Som till exempel ett tjugotal utttorkade tuschpennor, en förpackning till ett resevariant av "fyra-i-rad" och brännskivor med alla googlade bilder som jag hade på datorn skrivbord....
 
Vill inget hellre än att spöa upp mitt unga jag. Knäckt näsben. No mercy.
 
I alla fall, nu när jag har dessa lådor av utter shit i mina ägor igen så tänkte jag presentera dess innehåll för er. Exploatera lill-Pelle (OBS! ej penis) och skratta åt hans/mitt maniska samlande.
Jag tänker bloggserie.
Jag tänker lördagar.
Jag tänker att det kan heta "look back lördag"?* Eller kanske "samlar-saturday"?* Eller "den där gången när Pelle var dum i huvudet och sparade på löpsedlar"?*
 
*arbetsnamn
 
Jag tror det blir kul! Del ett på lördag!
 
(Och nya bloggdesignen går fint! Färdig vilken dag som helst!)
Taggar: åh jösses....