Sponsrad Video: Helt nya Mazda2 - Designed with a little more attitude

 Mazda2 är inte någon vanlig bil, det ser man redan vid första ögonkastet. Det är en bil som är fylld av energi och karaktär, samt är ett forden med enastående design som lätt drar ögon till sig. Denna sportiga småbil är lika kul att köra i stan som på någon av landets alla motorvägar. Kombinerat med låg bränsleförbrukning, god prestanda och uppkopplingsmöjligheter, så gör detta nya Mazda2 till den mest spännande bilen just nu som inte kommer lämna någon oberörd!
 
Titta på videon ovan och klicka dig sedan vidare för att läsa mer!
 
SPONSRAT INLÄGG


KATEGORI: Pelles vardag

Kierkegaard 2.0 har talat.

När man frågar morsan vad hon önskar sig i födelsedagspresent och hon ba "allt" ;PPppPPPPpppP
 
Tycker alltid att det är svårast att handla gåvor åt päronen. Inte för att de är kräsna på något vis. Tvärtom faktiskt. Men vad ger man till någon som gett en gåvan som är livet?
 
Djupt. Kalla mig Kierkegaard 2.0.
 
Men tänker ändå att ett par grytvantar skulle funka? Såg också att Konsum sålde tvåpack med trosor till rea-pris. Inget, i min mening, visar på så mycket uppskattning som när man erhålls ett par nya och fräscha undies.
 
Dagens fråga: spets på mor, ja eller nej?


KATEGORI: Okategoriserbart
TAGGAR: Såg också att kilopriset på gurka var extremt billigt. men känns lite väl att ge gurka till mor. #fallossymboler

Jag, springa ett lopp?

Vet ni vad jag har gjort? Jag har anmält mig till Color Me Rad. Det är sant - det här lardasset ska springa ett lopp. Har aldrig hänt förut. Kommer antaligen inte att hända igen eftersom jag kommer falla ned och stendö före, under eller efter loppet.
 
Jag är rätt ny till konceptet Color Me Rad, men av det jag sett så verkar det vara ett flerkönat Vårruset med dj:s, färgbomber och löpning. Och så champagne efter loppet (vårt intiativ). Verkar så jävla awesome! Hoppas en stöter på något gamalt strul som man kan sula en färgbomb i nyllet på.
 
Men det är dock några frågetecken som oroar mig:
1) Hur tar man sig runt fem kilometer utan att dö?
2) Hur ska JAG ta mig runt fem kilometer utan att dö?
3) Kan man, i egenskap av "man" och rädd för samhällsnormer, ha ett neonfärgat pannband?
4) Kan ni berätta för min familj att... ja, "de är helt okej". Ni vet, ifall jag får kroniskt håll och förlorar talförmågan på köpet?
 
Taggad som fan! Ska springa med alla grannar, grannsambos och allt vad deras titlar är. Har som mål att spöa skiten ur hela den ligan i alla fall. Och det kommer gå, de är rätt sämst hela högen.
 
Mvh
trashtalkarn'


TAGGAR: color me rad / pelle me död

"Vad ska det bli av mig?" // Spotify-söndag, del 1.

Ännu ett projekt ser dagens ljus. Har filat länge på udda och roliga spelllistor som jag skulle kunna dela med mig av till er och nu är det dags för premiären. Och med "udda" och "roliga" spellistor så syftar jag på allt som går emot som "90-tals"-, "grillfest"- och "Joppe 40 år"-listorna som härjar fritt inne på Spotify.
 
(är skyldig till den typen av listor också = lever ej som en lär)
 
Alltså: när det kommer till Spotify-söndag så kan allt bli till en spellista. En känslan kan bli en spellista (rädsla, kåtslag, värk efter en använd spikpistol mot foten). En händelse kan bli en spellista (dammtorkar badrummet, Berlinmurens fall, när man väljer att prova sin flygkonstruktion genom att hoppa från Eiffeltornet och slutar upp som död). Ett substantiv kan bli en spellista (boll, ring, nakenbild). Ja, allt. Och så klär man in dessa ord/känslor/händelser/annat med passande musik.
 
Spotify-söndag, del 1: "Vad ska det bli av mig?"
Inspiration till lista: när man kommer hem på eftermiddagen och hamnar sittande på hallgolvet 100% labil, stirrandes in i väggen och undrar var fan allt gick fel med en själv. Också känt som tisdagar.
 
Positiv start. Kom med förslag på spellistor ni behöver och/eller länka era egna randomlistor nedan.


KATEGORI: Musik / Spotify-söndag
TAGGAR: musik för dagar då man rannsakar sig själv och skulle behöva lite Sam Smith