Pelles personliga version 27.0

Nu är skiten äntligen här - den nya jävla bloggdesignen. Som jag slitit i veckor med den här jävla grejen. Jag började med ett blankt papper och har byggt upp allt bit för bit. Är så nöjd som man kan bli med det här bloggverktyget. Förutom med headern, som blev för blå. Hade en vision om att fixa en "pixlig effekt" och slutade med en åttabitarsspya. Den kommer ändras inom kort, men den får duga tills vidare.
 
Nyheter med Pelle personliga version 27.0:
- Infite scroll. Läs hela bloggen i svep om ni vill - det är bara att scrolla neråt.
- Flytande meny.
- Uppstyrt kommentarsfält.
- "Om Pelle"-flik (kommer snart).
- Allt är bredare.
- Allt är blåare.
- Allt är mer lättläst.
- Gilla-knapp. Till alla som inte orkar kommentara finns en ny Gilla-knapp! Och passa på att gilla, det boostar en på Blogg.se's startsida. Gilla hela tiden, gilla allt ni ser.
osv. Palla dra en massa detaljer.
 
Vad tycker ni? Headern ska ju ändrar som sagt. Säg till också om ni ser några buggar. Har försökt titta i olika webbläsare, i olika versioner och  på olika datorer och då har det sett bra ut än så länge. Men hojta till vettja!
Vad tycker ni om det här, det nya taggfältet? Flott va?
Pelle

Så här ser det ut när du kommenterar med ett Blogg.se-konto. Har du laddat upp en avatar så syns den så här, som en fin liten kvadrat. Jag gillar't, jag gillar't!

Anonym

Vill du lämna en anonym hatkommentar, och inte vill lämna några kontaktuppgifter, så hamnar din kommentar som "anonym".

Svar: Och för att du lätt ska se om jag svarar på en kommentar (ska bättra mig), så ser det ut så här. En härlig snorgrön ruta visar att "öj, Pelle har svarat på en kommentar för en gångs skull". Vad tycks?
Pelle

Pelle

Så här ser det ut när du kommenterar med ett Blogg.se-konto. Har du laddat upp en avatar så syns den så här, som en fin liten kvadrat. Jag gillar't, jag gillar't!

Hondjuret

Oooh. Jag gillar´t!! Skarpt!

Svar: Thanx, dude!
Pelle

Linda | ellerbaralinda.blogspot.com

Woah, that's different. Men skitsnyggt! I like!

Svar: Tack! 😸
Pelle

Marie

1. Headern var väl det enda jag inte riktigt gillade men jag gillar tanken med något i pixelstil!
2. Hur relevant är det med Google+ egentligen? Borde du inte ha en instagram-länk istället/också kanske?
3. Mobilvänligare kommentarsfält vore nice. Rutan blir alldeles för lång för kortsidan på mobilen.
4. Verkar som att två element fastnar nu när jag scrollat en massa (iphone i safari). Din flytande meny blev mysko likaså "upp till toppen"-pilen.

Hade lite bråttom nu så förlåt för dåliga beskrivning på buggen, kanske tittar närmare på designen sen.

Snyggt i alla fall!

Svar: WOHO! Feedback! 1) headern SUGER. Hatar den mer och mer för varje gång jag ser skiten. 2) kan man dela på Instagram, menar du? 3) kommer aktivera mobilvy i veckan. Tyvärr. Google kommer ranka sajter som inte ha mobilvy lägre, så det är bara att bita i det sura äpplet. 4) försökte köra bloggen genom HTML-validator. Tror du det gick med goda resultat? NÄ! Fucking blogg.se. Men säg till om du hittar. :)
Pelle

Maria - Ett norrsken i Linköping

Det skulle väl vara headern som jag inte heller är överförtjust i från nått slags feedbackläge från en migränmänniskas point of wiew.Det fungerar iaf awesome i chrome i övrigt. ;)

Förutom att jag fick logga in på blogg.se vanligt och sen uppdatera den här sidan för att ha min avatar (asjobbigt, men antagligen inte ditt fel. ;) )

Svar: Jo, den var inte lyckad. Men nu gillar jag den! Jävligt.... spacead. Cool.
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

therese

Tycker det ser jättebra ut! Blir spännande att se vad du byter till för header. Önskar jag var hälften så duktig som du :D

Svar: Haha, unna dig några år av lite jävlaremamma och du kan bli lika "duktig" som jag ;)
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Sabina

Riktigt snyggt! :)

Christian

Fan vad du har slitit! Bra jobbat Pelle!

Svar: Tack Chrille!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Marie

Nu är jag tillbaks!

1. Sååå mycket bättre header nu. Snyggt!
2. AHA, fattade inte att det var dela-knappar. Trodde det var länkar till dina medier liksom, men jag tänkte inte så noga då.
3. Åh, jag som har dåliga erfarenheter av den där mobilvyn. Tycker nog ännu sämre om dens kommentarsfunktion, men den funkar.
4. I och med mobilvyn så är pilen borta och menyn har fått en flytande knapp som fungerar bra. Din riktiga "datorvy"-meny var ändå för liten på mobilen, så då var ju det fixat.
5. Apropå pilen så tycker jag att du har skillz nog att rita en egen pil väl? Så blir du unik osv. (Bara byta ut länken i
till din egen bild.)


Svar: Ja men tack, jag tycker jag fick till en schysst och stilren header. Och mobilvyn ÄR lite knepig. Förhoppningsvis så förbättras den med tiden. Schysst mot läsarna också, att aktivera en mindre krävande funktion som inte slukar all mobilsurf. :) Tack för alla tipz, Marez! Säg bara till om du hittar mer! Uppskattar't osv!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Marie

Ojdå. Alla kommentarer säger samma datum såg jag nu. "15 MAR 2015, KL 21:10".

Men ja, SNYGG DESIGN. :)

Svar: HAHA! Oops! Hade råkat lägga in fel kod på fel ställe. Men ordnat - tack! :D
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Marie

Nu känner jag mig spammig, men insåg att datumet kanske bara ska säga blogginläggets datum? Men ska det inte vara kommentarens datum som syns eller har jag fel?