Jag hatar internet.

När alla like-kåta medier på Facebook akutrapporterar skitnyheter på en och samma gång... fy fan! Har de någon jävla djungeltrumma där det beslutas om idiotiska saker att parallellterrorisera miljoner människor med?
 
Minns ni tiden då alla like-sidor skrev "han gör så här med sina ostbågar - resultatet kommer få dig att häpna".   Och så var det något random som visade hur han gjorde "sega ostbågar" utan att låta de ligga framme över natten. ALLTSÅ FY FAN! Blev så provocerad.
 
Sen också, jag har aldrig blivit varken 1) häpen, 2) chockad och/eller 3) upplyst av någon av dessa "artiklar" (läs inbäddade YouTube-klipp). Någonsin. Det kanske säger mer om mig? Har ni brutalt tappat fattningen av något ni sett på Omtalat.nu? Va? Va? Nä.
 
Blev faktiskt headhuntad, via någon av er bloggläsare (tack!), till att bli skribent för en sådan där gilla-sajt för något år sedan. Rätt oglammigt uppdrag. Och obetalt. Men med "en chans att synas". Svarade på mailet så här:

"Jag får en förfrågan om att jobba gratis. Mitt svar kommer få er att häpna [länk till YouTube-klipp]"
 
(Jag svarade inte så)
OMG! - chockas - häpna
Helena

Det här har inte så överdrivet mycket med inlägget att göra, men jag vill minnas att du skrev för ett tag sedan att du ska till New York och eftersom jag var där för första gången alldeles nu i helgen som var tänkte jag att du kanske är intresserad av att läsa inlägget jag skrev om vår resa igår. Så här från en NY-novis till en annan :-)

Eller förresten, jag kanske borde sälja in det så här:

Bloggare åkte till New York – det hon såg kommer få dig att tappa hakan!

https://etttigerliv.wordpress.com/2015/05/12/new-york-weekend/

Svar: TACK FÖR TIPSEN! Skitbra!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Ellet

Jag bojkottar allt det där rakt av. Räcker det inte med “Smart tips för joggingskorna” eller “Titta vilken söt valp!”, då klickar jag. Jag TÅL INTE “DU KOMMER HÄPNA”. Blir orimligt arg. Fyfan!