Säg "ungkarl" fem gånger fort.

Min... cell?
 
Slänger ett öga på det vita som skymtar i periferin. Där står den bredvid bingen - toarullen. Det är något med att vara penisbärare och ha en toarulle strategiskt placerad sängen. Det ser lite pervigt ut. Ja rent av orent.
 
Men det är jag som håller på och återvänder från en förkylning. Natten till fredag förra veckan så vaknade jag mitt i natten av att jag låg och nös. Det är helt sant, jag svär på ädelstenarna. Trodde i ett par yrvakna ögonblick att jag utsatt för någon besvärjelse. Att någon (oklart vem) tagit sig in lägenheten och Harry Pottat my ass så att jag började akutnysa i sömnen.
 
Men det var bara jag som blev förkyld. Trodde förresten att det var en myt att man nös och hade sig när man var förkyld. Något som hade fått fäste i hemmen på grund av Disney-kortfilmer. Ni vet, när Kalle Anka är sjuk så nyser han röva av sig? Det trodde jag var en myt. 
 
Men Disney ljög inte.


KATEGORI: Okategoriserbart
TAGGAR: runkpapper? nope, bara pelle som slemmar

Redigerarn' talar.

Mnnnnnnh! Tar i så jävla hårt varje gång jag ska påbörja ett nytt inlägg för att inte skriva "ohoj" som hälsningsfras. Jag vet inte vad för piratreferens som fastnat i huvudet som gör att jag vänder mig till sjöfartslingo det första jag gör. Har ju aktivt undvikit Pirates of the Caribbean i tolv års tid, så det är inte Johnny D som spökar.
 
Nå väl. Jag mår bra, tackar som frågar! Igår spelade jag och Ellen (aka vapendragaren/fellow Youtube-entusiast/puman) in vår allra första video som vi ska ladda upp på vår kanal. Just nu är vi i processen att redigera allt och vi har i skrivande stund färdigställt en minuts material. Det tar bra med tid fan. BRA med tid. Jag har ju också en färdig mall i huvudet om hur jag önskar att allt ska vara. Detaljnivån ökar redigeringstiden väsentligt. Det + total okunskap i redigering.
 
Men det är jävla kul!

Mindre jävla kul: att behöva se sitt eget fula nylle in action och tvingas genomlida sin egen stämma (min röst kan bäst beskrivas som nasalt närkemål som skriks in i tom konservburk. Dessutom är jag täppt för tillfället). Men vad fan ska man gö' å' dä? Inget. Jag väljer att se det som styrkande av självbild.
 
Vi (jag och Ellen) kom fram till att jag kanske inte kommer pubba de första klippen här på bloggen. Det är jävla awkward tittande så här i början och vi vill bli lite varmare i kläderna innan vi fläker ut oss för den stora massan. Ett drygt uttalande med tanke på hela det här blogginlägget. Men alla med lite hjärnkapacitet kommer kunna förstå var man kan hitta oss när det lider videopremiär (ta hjälp av Instagram-klippet nedan, ey!)
 
Men vi kanske ångrar oss. Allt beror på hur slutresultatet blir.
 
 
 

Det här med videoredigering... Det kommer ta mig timmar eftersom jag bara leker att jag spyr upp käk.

Ett filmklipp publicerat av Pelle Nilsson (@personligapelle) Nov 28, 2015 kl. 11:52 PST

 
 

HAHHAHHAH! Ja men det blir kul! @tackochforlat

Ett filmklipp publicerat av Pelle Nilsson (@personligapelle) Nov 28, 2015 kl. 2:17 PSTKATEGORI: Youtube
TAGGAR: https://www.youtube.com/channel/UC2JC-xQ737iT4gZJdB-gE0Q / tack och förlåt!

Årets julkalender: Pelle ger klappar till kändisar.

På tisdag är det dags, det är då vi öppnar första luckan av Pellespersonliga.se's traditionsenliga julkalender. Efter många goda idéer från er och övervägande hit och dit, så kom trots allt min egna idé flygande till mig en natt för att par veckor sedan. Årets kalender ska dedikeras kändisvärlden och vad jag, Pelle Nilsson, skulle köpa till dessa välbekanta trynen. I teorin då. OBS!
 
Det blir kul och jag är riktigt nöjd! Inspirationen fick jag av Instagram-kontot Gunde Svan som indian. Bara att den här julkalendern har betydligt sämre Photoshop-konstverk. Men mer (och bättre) rim. Vad tror ni förresten att Cissi Wallin och Edward Blom får av mig i julklapp? Gissa gärna.
 
VEM ÄR TAGGAD?! Jag är!
 
Nu ska jag gå och redigera min och vapendragarens första Youtube-video. Peace!


TAGGAR: julkalendern är här

Peeeeeeeeeeta!

I söndags gick jag och Grannen 2.0 på den senaste och sista rullen i Hungerspelen-eran. Ett rätt spontant besök, jag har inte orkat engagerat mig så värst mycket i den här delen. Kan rent av tycka att det var ett onödigt drag av Hollywood att splitta sista boken i två filmer, speciellt med tanke på att tredje delen är den minst händelserika.
 
Och filmen var rätt seg till en början. Men jag gillade den mycket! Jag gillade framför allt (liten spoiler!) när det utspelade sig i huvudstaden. Hade rent av önskat att man valt att ha med mer från det i filmen. Jag tycker personligen att den biten är den bästa av alla tre böcker. När de befinner sig i kloakerna.... OOOOOOH jävlar!
 
Saker som sög:
Småtjejerna som satt och pratade konstant bakom mig genom hela filmen. Jag hyschade till en gång, men tjatet började rätt snart igen.
 
Saker som dög:
Jennifer Lawrence är ju för jävla cool ändå. Och på tal om henne så såg jag den här intervjun häromdagen. Så jävla rolig brud!
 
BETYGET BLIR FYRA SUSHIBITAR SOM SPRINGER I KLOAKERNA


KATEGORI: Film och tv / Sushibetyg
TAGGAR: hungerspelen / jennifer lawrence mellan två brödskivor