Peeeeeeeeeeta!

I söndags gick jag och Grannen 2.0 på den senaste och sista rullen i Hungerspelen-eran. Ett rätt spontant besök, jag har inte orkat engagerat mig så värst mycket i den här delen. Kan rent av tycka att det var ett onödigt drag av Hollywood att splitta sista boken i två filmer, speciellt med tanke på att tredje delen är den minst händelserika.
 
Och filmen var rätt seg till en början. Men jag gillade den mycket! Jag gillade framför allt (liten spoiler!) när det utspelade sig i huvudstaden. Hade rent av önskat att man valt att ha med mer från det i filmen. Jag tycker personligen att den biten är den bästa av alla tre böcker. När de befinner sig i kloakerna.... OOOOOOH jävlar!
 
Saker som sög:
Småtjejerna som satt och pratade konstant bakom mig genom hela filmen. Jag hyschade till en gång, men tjatet började rätt snart igen.
 
Saker som dög:
Jennifer Lawrence är ju för jävla cool ändå. Och på tal om henne så såg jag den här intervjun häromdagen. Så jävla rolig brud!
 
BETYGET BLIR FYRA SUSHIBITAR SOM SPRINGER I KLOAKERNA
hungerspelen - jennifer lawrence mellan två brödskivor
Renate

Jennifer Lawrence är ju bara så grym! Din heading fick mig att tänka på den här videon: https://www.youtube.com/watch?v=bZ3pU-saMLQ

Helena

Åh, Jennifer Lawrence är underbar! Jag är inte den som blir alldeles till mig av kändisar, men hon är amaaazzziiinngg.

Lollo mcD

Kollade också filmen, älskar jennifer ! Meeen mycket småsaker ja störde mig på 😛 bland annat två gånger fick man se just den bilden du valt, när hon spänner upp bågen mot näsan och man inser att "släpper hon nu så skrapar hon sönder hela näsan" haha

A

Älskade böckerna och älskar filmerna. Men jag har inte sett sista delen än.
En av orsakerna är att just slippa pratande småtjejer! Fy fan vad störigt det är med folk som babblar och håller på med telefonerna under filmen.
Väntar man ett par veckor så brukar det faktiskt vara mycket bättre. Smart drag! Hahaha!

anna

Jag blev faktiskt besviken på filmen, alldeles för mkt som inte kom fram som är i boken och kloakerna var inte alls som jag föreställt mig. Sen så är ju tredje boken typ 10 ggr sämre än de andra två :P

Kajsa

Ska se den idag! Tror inte att jag har sett del 1 men tänker att eftersom jag har läst böckerna borde det gå bra ändå, eller?