Men Michis för fa-an då!

Jag googlade mig själv igår (ja, det händer) och hamnade på inlägg av Bloggkommentatorerna där Mia ber läsarna om tips på män som bloggar. Bland kommentarerna hittar jag Michis ord:

"Pelles PErsonliga läste jag tills han gjorde om bloggen och headern blev för stor för att kunna läsas normalt i bloglovin.."
 
....
 
Men Michis för fa-an då! Det är ju bara att säga till så kirrar jag vettu! Jag lovar! Den här bloggen blir ju inte större med åren, så jag måste desperat hålla fast vid varenda kotte av er som fortfarande bringar lust till att läsa den här dyngan. Jag är inte den som är den som är den. Faktum är att jag redan har ändrat headern och nu är den lika stor som förut (+ att jag ändå hade planer på att göra det eftersom hela bloggen var skitseg).
 
Så snälla kom tillbaka? Saknar ju dig? Kram.... osv. Ser du ens det här? Hallå, Michis?
 
Fast en sak till, Michis. Du skriver att du läser Transfrans. Som bloggar på Nöjesguiden. DÄR om någonstans kan vi ju snacka uppfuckade hemsidor (inte Frans blogg, utan NG i stort). Surfa runt där på iPaden är ju en mental prövning varje gång.
 
Och till andra därute: ser ni något ni är missnöjda över eller ser konstigt ut här på pellespersonliga.se - säg till så ska vi se vad vi kan göra! Eller fuck it, skriv allt i livet som gör er missnöjda så lovar jag att fixa rubbet.


TAGGAR: Michis come baaaack!

Blodmån-vadå för något?

Vaknade upp i morse till ett Facebook-flöde som var smetfullt av rapporteringar om nattens "månfenomen". Vad var det ens om - "blodmåne"? Jag vet inte, jag pallar inte längre att hålla koll på alla himlakropps-happenings som sker stup i ett. Vi sa det på jobbet idag, hur ofta det rapporteras det inte om "rymdfenomen X som syns nu i natt och inte kommer uppstå igen på 38 år".
 
Ta bara solförmörkelser. Skiten sker jämt och kommer alltid med sin sedvanliga Aftonbladet-artikel om hur det här är enda chansen på si och så många år. Sen typ två år senare så är det solförmörkelse igen och folk hetsar åter om svärtat glas och ögonskador......
 
Så rymden: nä, jag låter mig inte imponeras i onödan. När alla klev upp i ottan för att instagramma var jag mest:
Bilden är en rekonstruktion. Sover inte med tröja, men vill inte (i onödan) skrämma er med min hårlösa fosterbringa.


TAGGAR: Käft månjävel, jag sover!

Sponsrad video: Bussiga bullar på 7-Eleven.

Enligt Friends-rapporten 2015 så utsätts nästan 60 000 barn för mobbning i Sverige. Och 20 av alla elever berättar att de någon gång blivit kränkta i skolan. Detta vill 7-Eleven ändra på!
 
Så för andra året i rad tar 7-Eleven upp kampen mot mobbning och för en tryggare skolgång för alla. För varje bulle som säljs i butik, så skänks en krona till Friends och organisations viktiga jobb. Förra året skänkte 7-Eleven en halv miljon kronor och i år vill man skänka ännu mera pengar! Fram till kanelbullens dag den 4:e oktober så kan du hjälpa till och stödja kampen mot mobbning genom att köpa din egen bulle!
 
Titta på klippet ovan och klicka dig sedan vidare för att läsa mer!
 
SPONSRAD VIDEO


KATEGORI: Pelles vardag

Alla kan äta julbord!!!111ett

Vet ni vad jag och två vänner bokade precis? Platser till Erik och Lottas julbordsshow, Alla kan äta julbord, på Värmdö nu inför jul. Känsla: oförsvarligt mycket pepp. Äntligen, äntligen, äntligen ska Erik och Lotta få äran att befinna sig i samma lokal som Pelle Nilsson! Som de som liven väntat på detta ögonblick. Det är tur för de att jag inte är sen att ställa upp selfies med mina fanz.
 
Aaaah.... önskedrömmar, hörni!
 
Hur bra blir inte min decembermånad sett med Historieätar-brillorna på? Först har vi vad som verkar bli århundrandets bästa julkalender och sen, som köttbullen i gröten, får en äran beskåda duon live på självaste kvällningen till lucia (dvs 12 december, lussevaka etc). LIVETS JUL! Är så lycklig.
 
Erik och Lotta så sen, där har vi en dubbelmacka-situation jag inte skulle tacka nej till. Gh-raow! Om nu någon mot förmodan undrade hur jag ställde mig i frågan.
 
God jul!


TAGGAR: alla kan äta julbord / allt med lotta lundgren / dubbelmacka / erik haags skägg / historieätarna