Men Michis för fa-an då!

Jag googlade mig själv igår (ja, det händer) och hamnade på inlägg av Bloggkommentatorerna där Mia ber läsarna om tips på män som bloggar. Bland kommentarerna hittar jag Michis ord:

"Pelles PErsonliga läste jag tills han gjorde om bloggen och headern blev för stor för att kunna läsas normalt i bloglovin.."
 
....
 
Men Michis för fa-an då! Det är ju bara att säga till så kirrar jag vettu! Jag lovar! Den här bloggen blir ju inte större med åren, så jag måste desperat hålla fast vid varenda kotte av er som fortfarande bringar lust till att läsa den här dyngan. Jag är inte den som är den som är den. Faktum är att jag redan har ändrat headern och nu är den lika stor som förut (+ att jag ändå hade planer på att göra det eftersom hela bloggen var skitseg).
 
Så snälla kom tillbaka? Saknar ju dig? Kram.... osv. Ser du ens det här? Hallå, Michis?
 
Fast en sak till, Michis. Du skriver att du läser Transfrans. Som bloggar på Nöjesguiden. DÄR om någonstans kan vi ju snacka uppfuckade hemsidor (inte Frans blogg, utan NG i stort). Surfa runt där på iPaden är ju en mental prövning varje gång.
 
Och till andra därute: ser ni något ni är missnöjda över eller ser konstigt ut här på pellespersonliga.se - säg till så ska vi se vad vi kan göra! Eller fuck it, skriv allt i livet som gör er missnöjda så lovar jag att fixa rubbet.
Michis come baaaack!
Marie

Jag vill ha tillbaka Marabou Cocos. Tack.

Svar: Pelle fixar!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Ida L

Jag är missnöjd med mig själv för att jag ännu inte listat ut meningen med mitt liv. Hjälp?

Svar: Pelle hjälper!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson