Att vara (skäggig) eller inte vara (skäggig).

Tvinnar muschen.
 
Jag vill avhandla vad jag har på hakan, det hära skägghelvetet. Se bild ovan. Och ignorera min sneställda synthfrilla och de två påsiga ögonen. Det har varit ena tuffa veckor på jobbet, ursäkta att jag försöker få stålarna att rulla in och samtidigt vara aktiv på nätet. 
 
Skägg alltså. Douchebusken. Ansiktets könshår. Jag började spara i slutet av december. Eller nej - jag slutade raka mig i december. Jag känner faktiskt att det är skillnad på dessa val. Jag slutade raka mig för att testa hur det skulle se ut, inte för att jag prompt ville eller vill ha skägg. Och jag kan inte riktigt spå hur länge jag pallar ha kvar skiten. 
 
Mest av allt väntar jag ut min stache, den är det enda jag har lite intresse av i den här hårresande historien. Jag fick jag ju kapa skiten inför operationen tidigare i år så den ligger ett par månader efter och DET SUGER! Jag vill helst ha en sådan här.
 
Dåliga saker med skägg:
- Har man inte kammat håret och/eller klätt upp sig hyfsat så ser man jävla sunkig ut.
- Kliar
- Svårt att äta ordentligt.
- Alla som vill prata om ens skägg hela tiden. Det finns få samtalsämnen som jag spyr på. Ni vet, som att snacka väder, alla sjukdomar som folk drar på sig på jobbet och min femårsplan för skägget. Så djävulskt ointressant.
- Folk som har både skägg och sociala medier = besatta av sitt skägg. En bekant visade mig en skägg-hashtags på Instagram. Det är perverst.
 
Bra saker med skägg:
- Det är jävligt snyggt till rätt kläder. När jag har en skjorta med button-down-knäppning är enda gången jag inte funderar på att slita av skiten med mina bara händer.
 
 
.... det var det. En bra sak med skägg finns det. Skjut mig om jag börjar hashtaga bilder med #beard eller #beardporn eller #beardedboy. Lova.
Publicerat i: Okategoriserbart
Taggar: bearded bitch

Tio filmer som är "fett overrated".

Jag fick följande kommentar från Isabelle här om sistens:
 
"Önskeinlägg från Pelle: Blockbuster movies/Kultförklarade filmer etc som fått praise men enligt Pelle är fett overrated!"
 
Kul idé, challenge accepted och så vidare. Oftast (i nio fall av tio) så håller jag med pöbeln och kritkerna om film. Men så ibland så unnar man sig ett par timmar framför pure dynga och nedan har ni mina val.
 
Jag känner att det här kan komma att bli liiiiite av ett kontroversiellt blogginlägg, många kan inte riktigt hantera att man inte delar deras tycke för populärkulturella ting. Men jag är en stor förespråkare för att man ska få säga sitt i alla popkultur-lägen. Och - låt oss vara ärliga - så är det en rätt onödig grej att brusa sig upp för, att någon inte gillar samma låt/artist/serie/film som en själv. Men det är bara en ensam mans åsikt. Vet du med dig att du kan bli stött av sådant här: vi hörs i nästa inlägg! Eller bland kommentarerna där du spyr galla, inte mig emot.
 
Kommentera gärna om vilka filmer du finner överskattade. Kan bli kul!
 
BEAST OF THE SOUTHERN WILD - Oscarsnominerad rulle från 2012. Jag vet inte vad det här var, men inte var det sevärt i alla fall. Jag kan sträcka mig till att Quvenzhané Wallis är den mest talangfulla ungen där ute just nu. Men det är det enda bra med den där filmen.
 
 
GRAVITY - Sandra B och George C i yttre rymden, kan det verkligen bli dåligt? Ja och nej. Den är fint gjord rent visuellt, men längre än så håller den inte. Den här filmen känns som en klassisk vattendelare. Ena halvan hyllar skiten, andra halvan ratar den.
 
 
THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS - Den här såg jag för första gången någonsin nu i julas. Den... var ju inte alls bra? Jag är nog en av de få människor på denna planet som inte ser storheten i Tim Burton. Jag gillar Beetle Juice och kan hantera Edward Scissorhands (jag såg den filmen 3347 gånger som liten), men annars har mannen mest gjort filmer där det prat-sjungs hela tiden. Och det är det värsta jag vet. Men jag kan uppskatta hantverket i den här filmen, för visst är det stop motion?
 
 
THOR - Den här såg jag med ett par vänner för inte allt för länge sedan. Vilket skämt till filmen, för att uttrycka det rättframt. Dålig plot, manus och allt-annat-i-filmväg. Men sen är jag inte ett fan av Marvel-, DC Comics- och andra superhjälte-filmer. X-Men går väl an i nödfall, men annars har jag inte sett mycket sevärt.
 
 
TAXI DRIVER - Är DeNior galen? Är han inte galen? Är han galen? Är han inte galen? Konstig film och rätt överjävligt seg många gånger. Men Jodie Foster är klockren!
 
 
NYCKELN TILL FRIHET - IMDb:s ständiga etta och det största frågetecknet för den här mannen. Lejonkungen kom samma år jag tycker nog den förtjänar den här filmens topplacering istället.
 
 
BIRDMAN - Förra årets succéfilm och totalt värdelös. Vär-de-lös. När eftertexterna började rulla så satt vi alla tysta en lång stund tills en av oss till slut bräkte ur sig ett "ja, den hör sög ju". Sen går den dessutom och vinner en Oscar för "bäst film". Kan tycka att det priset skulle ha gått till The Imitation Game - den filmen var svinbra!
 
 
THE DEPARTED - Den andra Scorsese-filmen på min lista och ja - han är kanske inte min favoritregissör. Men han har gjort några sevärda filmer. Faktiskt. The Departed såg jag efter ett lång Scorsese-diskussion med en kollega från donken. Jag blev lovad "ett mästerverk som kommer lämna en berörd" och jag dukade således för en fin filmkväll. Kände mest "meeeeh" efteråt. Funderar dock på att se om skiten och ge den en andra chans.
 
 
THE MATRIX - Här var jag sexton år sen på bollen och jag tror att det kan vara orsaken till att jag inte blev så hänförd av den här filmen som jag trodde att jag skulle bli. Men ålder ska väl inte vara ett hinder för ett klassiker känner jag. För ja, The Matrix känns rätt daterad idag.
 
 
INTERSTELLAR - Det är den här listans wild card. För nu när jag tänker på det så vet jag inte om jag kanske tyckte att Interstellar var rätt bra. Jag menar, scenen på havsplanten är rätt epic (tittar på den i skrivande stund). Okej den här rullen förtjänar en andra chans! Tills vidare får den vara med på den här listan, för jag minns den ändå med lite bitter eftersmak i truten.
 
Nu är det er tur!
Publicerat i: Film och tv
Taggar: hur många blir arga? :D

Se på luffarn som far där på havet.

Ni vet Ellen, hon den där blonda som jag spelar in YouTube-klipp med mellan varven? Hon och jag bokade en sådan jäkla härlig grej i fredags. I januari ska vi båtluffa runt i Thailand i tre veckor. Waaaaaat! Det blir tre veckor av vyer likt den ovan. Fy fa-an vad jag blir avis på mig själv! Och det var billigt också att boka ungefär en miljard år i förväg! Tips!
 
Så här ser reseplanen ut än så länge: vi tar flyget från Arlanda till Bangkok och sover där en natt, för att sedan ta inrikesflyger ned till Krabi där båtäventyret börjar. På vägen hem tänkte vi eventuellt köra nattåget tillbaka till Bangkok och köra två-tre nätter i storstan, vi får se.
 
Har ni några tips? Vad som helst! Just nu, utöver att känna extrem längtan, så funderar jag mycket på eventuell sjösjuka och vilka pocketböcker som kan vara värda att släpa på, hehe! Prioriteringar vad fan.
 
Vilka öar ska man satsa på? Jag vill ogärna åka till überturistiga ställen när alla är svenskar och dricker Gevalia. Eller... jag vill nog testa både och, men mest vill jag känna av Thailand och inte Drottninggatan i Skövde. Jag vill gärna gå på ett full moon party och vara vidrig och ett drägg. Då kanske man ska åka till mer turistiga stråk?

Ja, men tipsa gärna! Jag vill veta allt ni kan! Gärna ett par guldkorn om ni har.
Publicerat i: Resa
Taggar: thailand och luffarna

#spoilerfritt

Unnade mig ett GoT-test via Spotify. Jag är nöjd med resultatet.
 
Det är dags igen för den bästa tiden på året - Game of Thrones-dvalan som lägger sig över hela västvärlden. Jag tycker alltid att den kommer som ett lägligt plåster på såret efter månader av vidervärdigt Melodifestivalen-snack. Nu så börjar folk äntligen återigen bry om sådant som räknas på riktigt. Som drakar, mordiska kungar och familjen Stark.
 
Det har varit ovanligt mycket hets och lovord inför den här säsongen. Mer än tidigare år. Inför säsong fem sas det inte många rader. Troligen att den sög fram till de sista två avsnitten. Var redo att ge upp allt där ett faktiskt, så jävla segt var det. Verkar kanske som om skaparna av serien också kände det och därför hetsar röven av sig nu och lovar lite action. 
 
Jag har läst att det här ska bli Sansa Starks säsong och jag hoppas fan att det blir så, mitt hjärta dunkar extra hårt för henne och för Arya. Familjen Stark all the way! Jag hoppas också att Danderyd* rör sig bort från all skit och möter sin skapare. Visst? VISST?! Men jag har också spått/velat det de tre senaste åren, så det lär väl inte ske den här gången heller. Och Jon Snow - ja han kommer ju ni-vet-vad med hjälp ni-vet-vem. Så jävla förutsägbart! Jag hoppas faktiskt på ett sätt att han förblir ni-vet-vad.
 
#spoilerfritt
 
Ja, men det blir spännande det här. Jag och Grannen 2.0 ska glutta ikväll.
 
*hon med drakarna
Publicerat i: Film och tv, På tapeten
Taggar: GoT, måndag är game of thrones-dag

Mitt livs chans och jag sumpade den.

Mycket har hänt sedan vi sist hördes av. Ta bara det faktum att teamet för Historieätarna var här på orten och spelade in för kommande säsong. Visste jag om detta? Nej. Hur skulle jag kunnat veta? Ingen aning. Att döma av artiklar och bilder så var de precis utanför mitt hus. Precis utanför. Jag ser alla byggnader från min port (ja, jag har dubbelkollat).
 
Är pyttelite ledsen för att jag missade detta. Fast å andra sidan... vad jag skulle jag gjort om jag vetat? Antagligen ingenting mer än att betrakta på håll. Fö att se Lotta och Erik göra sitt live in action. Kanske skulle jag ha vågat "råka springa in" i paret och häva ur mig ett "hej, jag gillar er". Ish. Jävligt lamt måhända.
 
Jag är dålig på kändisar pga bryr mig sällan om folk. Jag minns när vi knatade runt i SoHo, New York, och gick förbi en restaurang där så jävla mycket folk hängde utanför. Tydligen ska familjen Beckham varit därinne och lunchat. Vad är det folk väntar på exakt, jag har aldrig fattat det här med kändishets?
 
Kanske att förstår den dagen jag springer på Historieätarna här ute på gatan.
 
Nä just. Försent för det nu.
 
FML.
Publicerat i: Film och tv, På tapeten
Taggar: erik haags skägg, lotta lundgren ögon går inte heller av för hackor, återanvänder gamla taggar

Lär mig Snapchat någon.

Det finns en app som jag, vid olika tidpunkter i livet, nu laddat ned fem gånger och raderat fyra gånger. Jag är alltså inne på femte rundan av Snapchat efter att ha fått en live-genomgång i helgen. Och jag vill så gärna förstå vad alla menar när de praisear skiten, varför någons "story är så jävla bra", fördelarna med att bara få se någons meddelande en gång och varför alla filter "är det bästa som hänt världen".
 
Men jag fattar inte. Något alls. Inte ens layouten blir jag klok på med sina obegripliga tvärtom-swipes.
 
Jag tänker att Snapchat antagligen är lite som de första säsongerna av Game of Thrones. Man måste hänga kvar tillräckligt länge för att förstå släktträden, forna fiender och för att inse att det "nakna" bara håller intresset uppe en kort stund. Precis som med Snapchat alltså. Och jag ska hänga i och försöka se om det bli min grej.
 
FRÅGOR!
 
Du som har Snapchat:
Tog det lång tid för dig också innan du förstod tjusningen med SC?
Finns det någon tjusning med SC?
Var finns alla filter? Har letat överallt.
Vilka ska man följa och hur hittar man folk man känner?
Vad tycker du om att man inte kan spara meddelanden/bilder?
 
Du som har haft Snapchat, men plockat bort appen (alt. du som är inaktiv):
Varför gav du upp?
Är du jag?
Vad använder du istället?
Kände du också att Snapchat är för kids?
 
Tack på förhud!
 
Mvh
Farbror
 
Publicerat i: Okategoriserbart
Taggar: gamle man speaks

Sponsrad video: Gillette Fusion Proshield - Razor Blades down a Chalkboard

Som både skäggbärare och fanbärare för att "fel strå ska bort" så vet man ett och annat om vikten av att äga en riktigt bra rakhyvel. Gilettes nya rakhyvel, Gilette Proshield, kombinerar allt som man behöver för en lyckad rakning. Den har sitt Fusion ProGlide-blad, sitt handtag med Flex Ball-tekonologi och en behändig precisionstrimmer på bladet baksida. Allt för verka för maximal hudkontakt och färre missade hårstrån.
 
Vad som också är nytt med Gilette Proshield är att den återfuktande effekten nu sitter både före och efter rakbladen. Allt för att man ska få slippa irritation och sveda. Kan det bli bättre?
 
Spana in det nervkittlande testet ovan om du vågar. Varning! Klippet det är inte för den känslige! Klicka sig sedan vidare för att införskaffa dig en egen Gilette Proshield-hyvel!
 
SPONSRAT INLÄGG
Publicerat i: Pelles vardag

Istället för ringa viktiga samtal? Honey Boo Boo.

Offrade en träig banan för den här bilden.
 
Jag sitter här och försöker ta mig an bloggandet. Med betoning på "försöker". Vanligtvis så brukar jag ha några blogginlägg i verktygets "utkast"-mapp som jag kan pubba vid dagar som dessa (sorry för förstöra eventuell skribent-magi hos några av er). Och har jag inte färdigskrivna blogginlägg, så finns alltid skrivbordslådorna fulla av idéer och saker att skriva om. Men idag blir det inget med inget och det är inte att jag börjar känna sig lite stressad. För utöver det här inlägget så ska också ett sponsrat inlägg upp ikväll, som också det ska skrivas från skratch.
 
Men vem är jag ens? Har Sveriges minst kravlösa hemsida och sitter likt fan här och klagar.
 
Svaret på att det skiter sig: prokrastinering. Något som är vanligt förekommande här. Och det märkliga är att jag nästa alltid ägnar mig nästa samma "fasta bisyssla" när det finns något annat jag borde göra. Behöver jag göra X så hamnar jag alltid med Y. Jag ska förklara vad jag menar.
 
"Jag måste dammsuga" - Jag kokar kaffe.
"Jag måste skriva [inlägg Z]" - Jag hamnar på "mediaprofilers" Twitter-konton, irriterad över den dryga tonen.
"Jag måste fixa matlådor" - Jag faller i en tre timmar lång podcastkoma mitt på sofflocket.
"Jag måste gå och lägga mig" - Spenderar halva natten framför YouTube.
"Jag måste ringa om [ärende Å]" - Googlar "Vad gör Honey Boo Boos idag".
"Idag måste jag duscha" - Detaljstuderar egen kroppsbehåring.
"Jag måste handla mat" - Skapar flådiga kalkyler för hushållsbudgeten som aldrig efterföljs.
 
Jag tror att det här beteendet är en motreaktion till hur jag är på jobbet, där mina dagar är utstakade i detalj. Jag ska förresten byta avdelning om ett par veckor, har jag nämnt det? Antaligen inte, FÖR VARJE GÅNG JAG FÖRSÖKT BERÄTTA DET SÅ HAR JAG VÄL BÖRJAT KNYPLA ELLER NÅGOT!
 
[harkeeeeel]
 
Hepp!
Taggar: alla tips mot prokrastinering mottages gäran

Den stora spökjakten // Tack & Förlåt

Det har blivit dags för ännu ett klipp ur YouTube-sensationen som är Tack & Förlåt. I det här avsnittet så besöker vi den här kåkens vind i jakt på paranormal aktivitet, precis som vi nämnde i vårt förra klipp. Och jag ska inte ljuga, många gånger var det riktigt jävla läskigt. Tänk att jag stup i ett, innan jag flyttade ned till ett källarförråd, faktiskt besökte den där våningen på egen hand.
 
Jag hoppas ni gillar det! Vi har förjävla kul när när vi planerar och filmar och redigerar och visar klippen för alla vi känner! Det är ingen skitstor kanal alls, de flesta av er härinne klickar inte ens på play på klippet ovan. Vilket är okej, det gör inte att det gör så mycket. Alls. För det handlar inte prompt om det. Det är kul att bara revive:a nätet och igen blir intresserad av att... exploatera sig själv?
 
Och också - tänkte börja ha som stående inslag att dra lite bakom kulisserna-snack, känslor, tankar osv om aktuellt klipp.
 
KURIOSA
- Bortklippt: en sekvens där Ellen plötsligt är borta och jag hittar henne gråtande på dass i total mörker. Det blev för ologiskt till och med för oss.
- Bortklippt: när jag frågar Ellen "känner du vad det luktar" så hade vi en idé om att hon skulle ta upp en luftrenarspray och gå loss. Att hon istället svarade "nej" var en rolig tabbe. Entering Freaks & Geeks-soundtracket.
- Ljudet vi hörde uppifrån vinden, när Ellen ser så skräckslagen ut, var en granne som flyttade in. När vi upptäckte att hen klev ut ur vindsdörren när vi som bäst höll på att filma så kutade vi ner till mitt place och väntade ut faran.
- Jag var extremt jävla bakis den här dagen. Och när jag är bakis så orkar jag tydligen inte inte "Närke-gnälla". Ingeeeenjööööör. Söker plats hos talpedagog i skrivande stund.
- Dagen efter var jag sjuk i en riktig "man cold". Traumatiskt. Denna förkylning innebar att vi blev tvungna att klippa bort ungefär 2278 harklingar från dagens video.
- Fakta: Ernst var där.
 
+ berätta för alla ni känner! Vi vill bli stora!
Publicerat i: Okategoriserbart, Youtube
Taggar: den stora spökjakten, ellen och pelle dricker sangria, spögsnor, tack och förlåt!

10 finfina saker med livet just nu.

HEJ! Har lite fantasi idag. Så varför inte bara låta mig radda upp tio finfina saker med livet just nu. Ok? Vi kör.
 
1. All musik av och med Fleetwood Mac. Det var när jag var på bio häromdagen och en reklamsnutt med Everywhere spelades upp. Har inte slutat lyssnat sedan dess.
 
2. Jordnötssmör, version lättsaltat med bitar av grovhackad jordnöt.
 
3. Det här:
 
4. Tjorvens klättringsskills.
 
5. Mular i skrivande stund majs-ris-kakor med hampa och svartpeppar. Förjävla goda!
 
6. Bornebusch i tevefabriken. Det bästa SVT skapat på mycket länge!
 
7. Lidl's grönsaksavdelning. WTF? Vem visste?
 
8. Hanna Hellquist i Morgonpasset rädda varje seg morgon.
 
9. Creepypodden
 
10. Snorpapper
 
FYLL PÅ NI!
Taggar: 10 saker, listor

Glasögonormen.

Vi hade personalfest i fredags där vi lekte och umgicks med varandra folket på min avdelning. Det var jäkla trevligt hela kvällen ända fram till den stund jag fick för mig att testa kollegans glasögon.
 
Nu hade ju jag gissat att jag börjat se sämre på senare tid, men chocken som med det extra-ögon-lånandet var något extra. Jag hade aldrig i hela mitt jävla liv gissat hur suddigt jag börjat se. Med brillor på såg jag till exempel att vi satt i ett rum med stormönstrad tapet (medaljongtapet?) och jag kunde se att det stod prydnadsböcker i hyllorna runtomkring oss.
 
Vet inte riktigt varför jag inte tagit det här på allvar innan? Eller... jag har ju inte haft ont i huvudet eller haft problem att läsa text. Ergo "inget synfel". Det är mönster på håll, det är där det blir blurrigt. Har också tagit skiten som "tröttma" efter långa jobbdagar framför datorn.
 
Jag kan inget om... "ögonfel"....? Inte ens termologin. Är jag närsynt? Är jag långsynt? Är jag långsint? Kan jag ha inbillat mig allt? Hur bokar man en synundersökning? Allt jag vet är att jag vill ha brillor. Jag tycker det är rätt tufft. Sitter och googlar snygga bågar i skrivande stund. Vilka skulle ni rösta på?
 
 
Publicerat i: Pelles vardag
Taggar: FML, har ej råd med glasögon

Sponsrad video: Eriksberg - En God Historia

Erikberg är ölen som fått sitt namn från Eriksbergs Bryggeri som låg i Göteborg, i nära anslutning till Lisebergs södra entré. Bryggeriet grundades 1864 av Olof A Andersson och så länge grundare Andersson var i livet så lät man brygga mestadels svagdricka, för att senare fokusera enbart på det fulländade ölet. Idag är Eriksberg mest känd som en "klassisk öl till  svensk husmanskost" och till och med blivit utsedd till "bästa surströmmingsölen" av svenska surströmmingsakademin. Kanske har det göra med sina örtiga toner av nyslaget hö, tallskog och rosmarin att göra, vem vet?
 
Ja, man kan verkligen förstå varför man valt att skriva "en god historia" på Eriksbergs-ölens etikett, en slogan som fått pryda flaskan under en lång tid nu. Det är verkligen en fin historia det har bakom sig.
 
Och nu vill Eriksberg och Carlsberg Sverige lyfta andra goda historier från hela landet i sin nya kampanj. Först ut är den fina historien om Berit Wahlgren och hennes järnvägsrestaurang på Östra Station i Stockholm. Sedan hon var tolv år gammal har Berit slitit på sin restaurang och tvingats utstå flera både fina och svåra stunder. Men en dag blev hennes restaurang titulerad som Europas femte bästa järnvägsresturang av The Guardian.
 
Se det starka och mycket fina klippet ovan! Klicka dig sedan vidare för att läsa mer om Berit, Eriksberg och andra goda historier.
 
SPONSRAT INLÄGG
Publicerat i: Pelles vardag

“Absolutely, 100 percent not guilty”

Har ni sett The People vs OJ Simpons - American Crime Story som visas på SVT just nu? Jag har precis betat av avsnitt fyra av elva och slogs precis av hur lite jag faktiskt vet om den här rättegången. Nu var ju en annan förvisso bara sex bast när allt begav sig och dessutom bosatt i Sverige. Men denna rättegång har visst kallats "århundrandets rättegång" och är en av de hårdast bevakade i historien.
 
Gjorde misstaget och googla Nicole Brown Simpson (OJ SImpsons ex-fru som mördades tillsammans med vänner Ronald Goldman). Alltså fy fan - gör inte det. Bilder från brottsplatsen, obduktioner och allt vet det fan kommer fram. Där, mitt framför nyllet!
 
Jag vet inte var jag vill komma här riktigt. Det är en intressant serie även för en som inte är vidare bekant i fallet. Favoritkaraktären är Marcia Clark, som fick hela världens vrede mot sig för tjugo år sedan och som först nu börjar få lite välbehövd upprättelse. Hon är cool som fan! Hårdkokt och härlig.
 
Återkommer om huruvida Simpson är skyldig eller ej efter seriens slut. Jag har svaret i mig, jag känner det på mig.
Publicerat i: Film och tv
Taggar: Från skaparen av Glee - MORDHÄRVOR INC, Marcia Clark = power woman, OJ Simpson

Smörmästarn.

Hej! Kristian Luuk i linne här. Var är vi på väg? Jo, till jordnötsträsket. Noll poäng.
 
Fan kolla vad jag hittade i min återvinningspåse. Inte en. Inte två. Nej, jag hittade tre tomma burkar med (utan) jordnötssmör. Och eftersom det inte var allt för länge sedan som jag tömde sagda påse, så kunde jag snabbt räkna ut att jag snittat 1,5 burk i veckan den senaste tiden. + har en burk i kylen i skrivande stund.
 
Mina topp tre recept med jordnötssmör:
1) kall gröt som sväller i kylen över natten (innehåller två matskeder jordnötssmör).
2) jordnötssmör på kardemummaskorpa
3) en sked direkt från j-burk och in i käft.
 
Det här är ju ett annalkande problem, ett missbruk about to happen. Det är tur att jag fick upp ögonen i tid. Har nu bestämt mig för att trappa ner och nu endast köra 1,25 burk i veckan i ett par år. Snart är jag tillbaka till normal smörkonsumtion.
Publicerat i: Okategoriserbart
Taggar: Om Kung Markatta vill sponsra - jag är på!

Rumpnissar, finns dom? // Tack & Förlåt

Det är ny måndag och dags för ett nytt klipp! Vet ej om vi hamnat off från schemat nu i och med påskens memma-bonus-klipp, men här har ni i alla falll ett nytt Tack & Förlåt-klipp. Och jag vågar nog påstå att det här är vårt bästa så här långt. Så här kul är jag och Ellen privat. Jämt! I veckans klipp kör vi inga challenges, tävlingar eller annat mojs. Vi bara tjötar, bärsar och äter pizza. Härliga tider!

(Och ja, jag gör mitt yttersta för att ignorera det störiga solljuset som sabbar allt vad vitbalansinställningar är..................... vi planerar att köpa fin, elektrisk belysning om det här YouTube-intresset håller i sig).
 
Vad tycker ni, duger det? Vad ska vi göra i framtida klipp? Vi behöver tips!
 
+ berätta för alla ni känner! Vi vill bli stora!
Publicerat i: Youtube
Taggar: bråka inte, drick öl ihop istället!, ellen och pelle gör grisljud, rumpnissar, tack och förlåt!

Så jag var på bio!

Vet ni att jag gick på bio i fredags tack vare mitt egna sponsrade inlägg? Sant. Jävlar att man tar vara på brödfödan. HIGH FIVE SELF! De var jag och Ellen som gick på den nya Cloverfield-filmen, 10 Cloverfield Lane.
 
Min snabbaste recension: jag gillade den! Jättemycket! Det är den mest intressanta prequel/uppföljare på en franchise som jag sett på länge.
 
Handling: tjej är med i bilolycka. Vaknar upp i underjordisk bunker. Läskig man säger att världen har gått under. Tjej misstänker att man är pervo och/eller galen. Mannen visar sig ha rätt - världen har gått under. Men är han att lita på? Tjej listar ut lite i taget. Till sin hjälp har hon har sin kompanjon, man 2. Kanske spårar det? Kanske händer mest ingenting?
 
....hehe.
 
Det är skitsvårt att inte spoila en "slutet rum"-film, Men det här var i alla fall skitbra! Lit' på mä! Ta skiten för vad den är, gå på bio och njut av lite domedagsaliens.
 
10 CLOVERFIELD LAND FÅR FYRA SUSHIBITAR FRÅN YTTRE RYMDEN
Publicerat i: Film och tv, På tapeten
Taggar: bra film!, sushibitar från yttre rymden