Alla bara klagar på WOW utom lilla Pelle.

I veckan är dags för Göteborg och årets Way Out West - Sveriges mest utskällda festival....? Fakta: det här ju en rätt skitnödig festival med lika skitnödiga besökare. Ni vet, tyckande hipsters som tar rätten att klaga på fan i mig allt. Maten, spelschemet, bokningarna och Luger. Måste vara rätt otacksamt att slänga ihop en festival i Facebook-tider.
 
Nåväl.
 
Jag är nog rätt själv i att vara aspeppad på så jävla många akter. Och utöver akterna - här finns ju öl! Öl och livemusik = perfekta dagar i Slottsskogen vad fan! Det är ju därför som WOW är den bästa festivalen.
 
Mest pepp på: Little Jinder, Sia, Seinabo Sey, Elliphant (mest av allt Elliphant tror jag), James Bay, Morrissey, Zara Larsson, The Last Shadow Puppets, M83, Daniel Adams-Ray osv osv osv osv osv.
 
Ska någon gå? Mötas för öl? It's on me!
Way Out West 2016 - Zara Larsson blir nog skitcoolt. Men får man säga det högt i det här landet?
Isabelle

Åh va kul! Ska inte gå då jag har känt att WOW folket ofta är lite.. eh speciella. Pretto, bittra och klankar på allt. Själv var man på Big Slap i Malmö i helgen precis! Rekommenderas starkt om man gillar den typen av musik. + Stod aldrig i kö till toalett mer än 2-4min. + Stod aldrig i kö för att köpa öl/alkoglass/vin/sprit längre än 5-7min. + Inte fullständigt jävla smockat så var inga problem att glida fram till de främsta raderna om så önskades eller heller att backa för att få se ljus- fyrverkerier eldshow etc mer i helheten. Hade alltid yta runt en så man kunde dansa hoppa skrika vara glad utan att oroa sig över att spilla ölen. - Som vegetarian fanns det inget jag åt på festivalen.. Visserligen hade de veg hamburgare men äter tyvärr ej det efter en släng matförgiftning i december av just vegburgare (på fin restaurang dessutom!!) Allt som allt 9/10, drar garanterat nästa år igen!

Svar: Nice! Vilka var på Big Slap då?
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson