Carola fläkt, deux points // Tack & Förlåt

WOOOP! Det är lördag och dags för ett nytt Tack & Förlåt-klipp. Idag kör vi en schlagertävling för att en gång för alla utse vem som är den här duons schlagerdrottning. Musiktävlingen är ihopslängd av vår vän och tillika schalgerbög, Stefan, som sitter bakom rodret i det här klippet. Men mot slutet så kan det hända att vi tvingar fram den lille kotten, den som lever får se.
 
Och oavsett vad man nu kan få för uppfattning av det här klippet, så är melodifestivalen och dess musik inte min starkaste gren i musikbusken. Tvärtom så är "den musiken", tillsammans med dansbandsmusik, min värsta genre.
 
Men - det blev en rolig tävling och ett kul klipp! Titta!
 
+ berätta för alla ni känner! Vi vill bli stora!


KATEGORI: Youtube
TAGGAR: bögar och inga visor / kalvar hon? / profylax / schlagerhandskar / tack och förlåt! / youtube

BRUUUUUUUUUCE!

Igår sparade jag pengar genom att köpa mig en biljett till Bruce Springsteens konsert på Ullevi. Woop! Fy fan vilket jäkla meckande det är att köpa biljetter till större event, hörni! Är det inte hemsidan som brakar ihop, så är det arenor som fylls ut på två röda. Det tog fan två timmar innan vi landat varsin biljett! Två timmar! Där kan vi snacka två jobbtimmar helt åt helve.... nä, jag jobbade faktiskt samtdigt. Jag lovar, chefen!

[host]
 
Det slutade dessutom med att mitt sällskap kammade hem biljetter till den första ("slutsålda") spelningen, samtidigt som jag norpade ett gäng för den andra spelningen som blev ett par dagar senare + hann boka vandrarhem. Då beslöt vi oss för att inte gå på den sista. Sååååå nu sitter jag här med tre biljetter till över. Någon som vill tjacka?
 
Har också beslutat mig för att sluta skämta om min taskiga ekonomi. Det är inte ett dugg synd om mig. Jag vältrar kanske inte i cash, men svälter gör jag då inte heller. Sorry om någon tagit illa vid sig. Det var bilskatten som drog det ur mig.


KATEGORI: Fest och fylla / Musik
TAGGAR: BRUUUUUCE PÅ UUUUUUULEVI!

Så jävla ärtig!

Var en sväng på bokrean förut. Och med "bokrea" så syftar jag på det lokala Ica-huset som travat upp högar med böcker på lastpallar precis vid ingången. Jag unnade mig faktiskt två böcker, trots jävla skral ekonomi den kommande månaden.
 
BOK 1: Träna med core-träning
Vet ej vad coreträninge är? Men det verkade bra för rygg, hållning och muskler. Jag köpte. 39 kronor!
 
BOK 2: Vegetariskt, från gröda till föda
Jag äter ett par veggomål i veckan och då oftast samma sak (varvar mellan linsbiffar, falafel eller indisk linsdal). Och nu hittade jag denna guldgruva. Vet ni hur många kikärtsrecept this motherfucker innehåller? Minst tre i alla fall! Sen slutade jag att räkna. Och vägen till samlag med den här mannen går via en god måltid med kikärter. <--TIPS! 39 kronor fick jag ge för också denna!
 
Någon annan som fyndat på rean då? Såg att det fanns mycket av Per Morberg, Leif Mannerström och den där ligan. Glömde kolla om det fanns andra böcker....? Så går det när man är konstant hungrig fan.


TAGGAR: bokrean

Hornhinnemannen to the rescue.

Triggervarning på denna bild?
 
Jag måste bara visa vad fan mitt öga höll på med igår. Så det kliade till lite lätt i en av hålorna och jag gnuggade (likt en femåring) med ena knogen. Mitt i gnuggen lät det som om någon rev itu ett papper. Lite så här [rrrrrgghhvvv]. Rivandet kom alltså från mitt öga.

Kutar till badrummet och ser efter. Mitt öga är fan fucked up och jag ser ut lite som om ett crack head om ögonvitan. Bilden ovan gör inte verkligheten rättvisa och mot läggdags såg det jävla mycket värre ut. Idag syns ingenting igen.
 
Så - jag är ju logisk och inser att det kanske vara två eller fler ögonfransar som orsakade det raspiga ljudet. Men från och med idag så är jag mannen som kliade sin egen hornhinna på sned och fick pinkeye. Låter lite som en superhjälte.
 
Hornhinnemannen. Med sin sidekick, Gula fläcken. Tillsammans flygandes de fram på en överdimensionerad lins och räddar astigmatiker i fara.


KATEGORI: Okategoriserbart
TAGGAR: hornhinnemannen alltså.... jag börjar teckna på serien på en gång / triggervarning