#1 Maginlägg.

Fyrtio spänn väl spenderade.
 
TJABAAAA! Hur är det då? Jag mår fint. Eller just nu mår jag fint, för jag fick grava magproblem i lördags kväll när en slängde runt med folket på stan. Och skiten höll i sig till idag. Jag tror mig ha listat ut att det berodde på att buken reagerade på överflödet av kolhydrater som bäst kan beskriva förra veckan. För - man oh man - det blev en del kolhydrater. Googlade vad som kan orsaka "uppblåst" mage och nailade vartenda oralt felintag som fanns med i den där hälsoartikeln.
 
Jag har ju till viss del lagt om kosten det senaste året. OBS! Har inte gått ape shit och helhjärtat svurit av mig allt onyttigt (läs: gott). Helgerna är min tid för reflektion alkohol, pizza och glass, så jag har fortfarande "unnat mig" om än så begränsat. Men så i förra veckan så blev det fika med folket på jobbet i flera dagar, bärs, friterad mat, födelsedagsfika osv osv. Det slutade så med att jag fick bukras. Är det ett vanligt resultat av att minska på kolhydraterna, att man inte längre pallar trycket för svullarveckor? Känns som en rätt värdelös belöning för att man hanterar kroppen väl.
 
Sen också, på tal om ämnet, så är jag så jävla glad att jag så sällan har ont i eller har andra problem med magen (peppar, peppar). Jag kan ta en dag med en stel nacke (sker rätt ofta här) eller huvudvärk, men att ha magvärk ligger fan i en klass för sig. Allt med magen är så... centralt? Man kan inte sitta hur man vill, det gör ont att resa sig/gå på dass/sova och det är svårt att äta. Vidrigt jävla jobbigt! Tycker synd om alla som lider magvärk mer frekvent än undertecknad.
 
Och det här blev ju visst ett maginlägg? Låt mig berätta lite om lördagen, vilket egentligen var hela tanken med det här blogginlägget. Så ja, i lördags firade jag och tvillingen vår födelsedag med att häva ut våra crew på krogen för käk och skoj. Vi var tretton glada pers (skulle ha varit femton, men två valde att akut föda barn............................ snällt) och jag åt fish 'n' chips. = bukras. Vi var på ett sådant där ställe där man kan underhålla sig med olika spelmaskiner, spelbord och bira. Spelade shuffelboard i drygt två timmar och det var fan skitkul! Det enda dryga var att det kom fram en snubbe till mig och muckade gräl?! Haha! Jag, som är noll macho och ointresserad av bråk (+ medveten om att jag skulle förlora alla eventuella fighter), blev så jävla snopen och skrattade bara. Sen sa han något om mitt skägg som jag ignorerade och tillslut ville han bara veta var bowlingbanorna låg. Som låg två meter bort. Ja, han sög röv och började störa andra satar istället.
 
Bra kväll! Förutom drygot och magvärken som kom där mot slutet
dryga jävlar och sura magar - pelle fyller - shuffleboard
Chrissie P

Bukras, aldrig hört det ordet. Låter sjukt onice dock. Även han som sög röv. Annars lät de riktigt nice. Kul me bra födelsedag 👌