BRUUUUUUUUUCE!

Igår sparade jag pengar genom att köpa mig en biljett till Bruce Springsteens konsert på Ullevi. Woop! Fy fan vilket jäkla meckande det är att köpa biljetter till större event, hörni! Är det inte hemsidan som brakar ihop, så är det arenor som fylls ut på två röda. Det tog fan två timmar innan vi landat varsin biljett! Två timmar! Där kan vi snacka två jobbtimmar helt åt helve.... nä, jag jobbade faktiskt samtdigt. Jag lovar, chefen!

[host]
 
Det slutade dessutom med att mitt sällskap kammade hem biljetter till den första ("slutsålda") spelningen, samtidigt som jag norpade ett gäng för den andra spelningen som blev ett par dagar senare + hann boka vandrarhem. Då beslöt vi oss för att inte gå på den sista. Sååååå nu sitter jag här med tre biljetter till över. Någon som vill tjacka?
 
Har också beslutat mig för att sluta skämta om min taskiga ekonomi. Det är inte ett dugg synd om mig. Jag vältrar kanske inte i cash, men svälter gör jag då inte heller. Sorry om någon tagit illa vid sig. Det var bilskatten som drog det ur mig.
BRUUUUUCE PÅ UUUUUUULEVI!
anna

tycker det där känns lite som traumat jag gick igenom när håkanbiljetterna släpptes + att det tog ännu längre tid att ens få biljetter. Hatar ticnet och hur oförberedda de är för sånt här! Men ey kul att ni fick iaf! :)