Mina tre mest spelade låtar just nu.

Spotify - en rolig grej det där! Jag kan fastna i alla möjliga träsk och spela låtar på repeat hela dagar. Om min bordsgranne på kontoret höra ljudet läcka ur från mina hörlurar, så skulle han undra var fan det gick snett. Som tur är så har han också snäckor som pluggar igen hörselgångarna.
 
Alltså lyssnar jag som mest på dessa tre random melodier:
 
Du måste finnas ur Kristina från Duvemåla [LÄNK]
För det första: kan inget om Kristina från Duvemåla. Vet inget om handling (men gissar att det handlar om Karl-Oskar och Kristina?), hur den uppstått, om musiken eller något alls. Men så hade vi en musikfråga på jobbkickoffen med musik från musikalen. Slungades tillbaka till barndomsköket och P4 som alltid stod på bakgrunden. Svensktoppen ftw osv. Faktiskt en väldigt frän (?) låt det här!
 
Orpheus in the Underworld av Jacques Offenbach [LÄNK]
Denna klassiker (bokstavligen) shufflades in helt oväntat i mina öron. Cancan-låten ju! Har lyssnat non-stop och vill nu alltså åka till Wien och se deras symfoniorkester framför denna live. Någon som vill joina?
 
Kingdom Come av Sabina Ddumba [LÄNK]
Tur att man har en låt som räddar upp imagen lite. Kan Sabina Ddumba släppa sitt album någon j-la gång?
 
Hepp! Hepp!
Har någon sett Kristina från Duvemåla? Är inte den musikalen egentligen 20 år gammal? Var är filmen?
Isabelle

Kul idé! Mina tre mest lyssnade just nu: 1. Boombox - Jetfire. Pga blir svintaggad av musiken, har nån skön betingning förmodligen då den är med på favvo-passet på gymmet och är favvodelen. Oh well. 2. Your body is a wonderland - John Mayer. Pga behövs alltid en skön lugn låt som passar i alla lägen. Halvt sovandes på g till jobbet, varva ner på rasten/efter jobbet/på väg till kompis etc etc. 3. 747 - Kent. Nyheten om splittringen slog mig så hårt när de släppte videon. Usch. Alla Kent låtar körs mer eller mindre alltid fast i olika perioder liksom. Så att eh så var det! Vore rätt skoj om du körde en "mina 3 mest lyssnade låtar denna månad!" Eller liknande :) Har en spellista, "guilty friday" med en kompis. Varje fredag lägger både han och jag in den låt som vi lyssnar på mest just nu oavsett pinsamhetsfaktor. Tips! Roligt att kolla tillbaka och skratta och minnas om inte annat :) Ha en hyvelens dag nu du!

Svar: Men kul idé! Det ska jag ha med någon jag med! :D
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson