3 random bilder i min lur.

Såg en rolig grej på Snapchat (följ mig - @personligapelle) där den som filmade scrollade i sin telefons kamerarulle, satte fingret på random bild och beskrev den kortfattat. "Kul idé" tänkte jag och snodde den så alltså rakt av till ett blogginlägg. 
 
Jag har en jävla massa bilder i min telefon. De flesta tagna i samband med blogginlägg, men också en hel del selfies. För att vara en som hatar att ta selfies så har jag ovanligt många i min telefon? Lös den ekvationen. Jag har nog heller inget hemligt.... alls. Någonstans. Jag brukar tänka att mitt dödsbo måste bli det törraste eventet någon skådat. Inga sexleksaker, inget knark, ingen porr, ingen samling med erövringars underkläder.... nada. Bara sorgsna, dammig dvd:er och äckliga lakan.

Alltså: inga hinder för den här utmaningen. Nu kör vi!
 
BILD ETT - Tagen för någon månad sedan. Jag tror jag var på väg att sova och fick lite selfiefeeling. Ser förjävlig ut. Rent av psykotisk.
 
BILD TVÅ - Syrrans unge fatshamear.
 
BILD TRE - Åh fy fan.... okej, den här sved litegrann. Det var jag, det var en lördagmorgon och det var dags att uppdatera portfolion Tinder-bilderna. Här står jag i min H&M-hoodie och Tintin-lugg. SEX! Är jag också inte lite väl blank i pannan?
 
KUL IDÉ ELLER HUR?!! Kan inte alla som har en blogg (någon därute?) också göra det här? Hojta till om ni godtar utmaningen - jag vill se!
kul utmaning eller hur? JOINA! Men inga dickpics tack!
Isabelle

Ingen blogg #sorrynotsorry så hakar inte på utmaningen :( Dock vet jag vad jag ska köra för ölspel för de mer våghalsade ikväll.... Perfekt ;) *en glimt av ondska syns i ögonen när hon smider sina planer*