Pelle på bank.

Kolla in 1: mitt lazy eye!
Kolla in 2: jättenäven
 
Vad fan, nu har jag försökt skriva det här inlägget i två timmar. Men datorn kukar ur och jag har haft problem med att att få in den här skeva selfien på hårddisken. Att maila funkade inte, synkning mellan lur och dator funkade inte, dropbox suger.... Det tog onekligen udden av den känsla jag kände i eftermiddags och som låg grund till det här blogginlägget. Ska försöka gå in i mig själv och finna det igen.
 
[OOOOOOOOOOOOOOOUMMMMM]
 
Idag var jag på banken! Japp! Fick änt-li-gen tummen ur och gick för att prata och se över mitt sparande. Det var för kanske ett halvår sedan som jag blev uppmanad, via post, att göra det i och med att nya lagar för pensionssparande trädit i kraft. Jag tänkte göra det på en gång då, men första veckan blev till andra veckan och andra veckan blev till 16 juni. Vilket var dumt, för det "kostade" mig visst onödig skatt. ... .... Nå.... Väl.
 
Nu är det fixat och från och med den 25:e den här månaden så kommer mitt sparande att se helt annorlunda ut. Uppstyrt liksom. Älskar för övrigt att få professionell hjälp från riktigt kunniga personer som bara "om du sätter in X antal kronor här varje månad, så kan du ta Y antal kronor till denna fond och samtidigt köra den här lösningen för att få avkastning Y på ditt pensionssparande". Så jävla SEXIGT!
 
Tucking in mah boner.
 
Nu ska jag bara sätta mig in i tjänstepensionen och se vad som blirZZZzzzzZZZzZZZzzzzzz...... Fan så trist.
#kåtpåbank