Skrev det här inlägget speedad på kaffe.

Har jag sagt att jag har en stående lottorad? Jomenvisst, är inne på vecka elva nu och har vunnit exakt noll kronor på dessa tio dragningar som varit. Kommer jag någonsin vinna? Antaligen inte. Men chansen lär ju öka något när man har en lottorad till skillnad från när man inte har någon. Basic matte ju.
 
Vi är tre pers (jag, YouTube-Ellen och schlagerbög-Stefan) som har varsin rad och som vi alla köper in oss på. Med andra ord så byter vi pengar med varandra för på så sätt "säkra sin plats på varje rad". Ingen vill ju att den tredje ska vinna. Nu = ingen chans att komma undan med cashen. Fast ärligt så gör vi så här mest för att bumpa upp våra vinstchanser ytterligare. Basic matte ju.
 
PELLEL LISTA PÅ VAD HAN SKULLE SPENDERA SINA PENGAR PÅ:
 
Vet inte ens varför jag vill vinna pengar egentligen, jag har ett mer än drägligt liv. 1) Det skulle i och för sig vara gött att få investera i ett boende utan problem, men det vore väl det.
 
2) Betala av CSN vore ju inga fel heller - detta djävulens pisslån.
 
3) Kanske skulle köpa en riktigt fin katt också. Typ något utställnings-ex som jag skulle låta förfalla (eftersom jag inte vet hur man underhåller utställningsfina katter)?
 
4) Jag skulle resa. Helst tågluffa genom Europa och unna mig flådiga hotellnätter. Jag har samma plan just nu, men den inkluderar skabbiga vandrarhem med sovsalar fulla av stenade nederländare.
 
5) Investera i en app. Något som ingen visste att de behövde. Kanske starta ett alternativt Twitter där det är okej att vara rolig och att skämta?
 
6) Ni vet doktor Frankensteins maskin som han använder för att vfå liv i liket? En sådan maskin.
 
 
............måste ta en kalldusch nu och lugna ner mig lite.
så jävla speedad just nu, ni anar inte
Helena

Min sambo har haft en stående lottorad tillsammans med en kompis i flera år nu och har väl som mest vunnit någon hundring eller så. Problemet är ju att nu kan de inte sluta, för tänk om just deras rad skulle komma då?!? Nä, men så lycka till med ert spel, det kommer nog gå... eh... bra.

Vi har ju för övrigt två fina raskatter och hade väl från början någon slags idé om att åka på utställningar, tills vi insåg hur mycket jobb det är. De blir borstade när vi råkar komma ihåg det (dvs i princip aldrig) och är knappast i utställningsskick, men fina är de ändå.