Sommarplanerz för 2016!

Jag har ju glömt mitt sedvanliga humblebragande över sommarplanerna. Hur gick det till? HUR!? Men bättre sent än aldrig och allt det där - nu kör vi!
 
Och då kan jag ju börja med att säga att jag faktiskt inte har värst mycket ledigt nu i sommar. Av den anledningen att jag i vinter drar iväg på långsemester och till Thailand. Jag och Youtube-Ellen ska båtluffa runt och leva loppan, det kommer bli ett äventyr värt namnet! Så på grund av denna planerade vintersemester så hoppas jag så klart att vädret den här sommaren blir skit. Inte för andras skull (inte missunnsam), utan för att jag "tvingas" häcka på ett kontor hela sommaren (egoist, ja). Men det finns några datum då solen gärna får skina på utav bara fa-an.
 
MIDSOMMAR
Av någon anledning så beslöt sig min familj att fira midsommar på High Chaparall (wild wild Småland) och av någon anledning så beslöt jag mig att följa med. Men det blir kul, har inte varit där på säkert 15-20 år? Vill bli rånad på tåget och se Lucky Luke rädda dagen. Kanske dra en tequila på mexikanska restaurangen.
 
BRUCE SPRINGSTEEN, 25 JUNI
Direkt från vildaste Småland så drar jag, Stefan och syrran direkt till Götet för att se bossen själv, herr Bruce Springsteen. Det är lite av en tradition vi har faktiskt och det blir väl kanske.... sjätte gången som vi ser han live nu? Jag gillar't! Alltid en fin folkfest och svinbra! Det finns en låt som jag aldrig hört live och det är I'm On Fire. Antagligen blir det inte så den här gången heller, men jag slutar inte hoppas.  Någon av er som ska dit?
 
RÄKFROSSA
Det här blev jag bjuden till häromdagen! Så jävla kul! Har aldrig varit på räkfrossa, men hoppas det är lika kul och gött som det låter vad fan! Det är hawaiitema och jag rekar för fullt efter den perfekta munderingen. Funderar febrilt på om det är en god idé att klä in moobsen med kokosnötter eller inte....... Återkommer.
 
WAY OUT WEST
Way Out West/Fest/Bäst/Häst/Präst. Åker åter till Gbg för att hänga med folk och gå på världens bästa festival. Det här året åker jag som ensam korv tillsammans med tre bruds. Men det gör inget alls, ville bara säga det. Ser fram emot Seinabo Sey, PJ Harvey, Sia, Little Jinder och James Bay. + att hänga med mina västkustvänner! Hoppas på fint väder och billig öl!
 
Tror inte jag har mer planerat. Det kanske inte är så lite ändå, nu när jag tänder efter? Är jag... är jag en äcklig person? Svara inte på det.
 
Vad gör ni i sommar då? Berätta på riktigt! Kanske får idéer till någon ledig helg fo fän!
BRUUUUUCE PÅ UUUUUUULEVI! - humblebraggarn - sia? jag spår!
Helena

Som varande moder i en barnfamilj blir det inget så röjigt som festivaler och sånt, men planerna inför sommaren känns ändå helt ok. Vi börjar med att dra till Grekland en vecka. Dock vet jag inte vart vi ska än, då sambon har planerat rubbet och det ska bli en överraskning när vi är på Arlanda. Kul, men väldigt utmanande för kontrollbehovet.

Sedan blir det Kolmården och en sväng till Boda Borg (borde gå hem hos ett Fångarna på fortet-älskande barn). I övrigt bor vi ju i en verklig sommarstad, så det är inte helt fel att semestra lite på hemmaplan. Ta en sväng på slottet och hälsa på världens fulaste lejon, äta glass i hamnen och fika på lokala bageriet som precis utsetts av White Guide till Sveriges bästa kafé. Sämre kan man ha det.

Rosse

Wiiie då kanske vi springer in i varandra på wow igen, jag ska ju också dit!!

Svar: KUL! :D Vi ses i vimlet!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Marie

Jag ska jooobbaaaaa. Och kanske åka en helg till Bålsta. Nu blev du inspirerad va?

Svar: Bålstad - ja! Vad göra där? Om man får fråga.
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Days by Johanna

Blev du rånad nu? :)

Räkfrossa är så gott, det skall vi med försöka ta oss iväg på. Annars blir det lugnt förutom Sjöbo Marknad!

Svar: Jag blev rånad! Och livrädd på kuppen, haha! Kul med marknad - hoppas du fyndar ärslet av dig :)
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Marie

Man får fråga! Sambons pappa med familj bor där. Annars finns där nog inte så mycket.. jo ett Lasse Åberg-museum, men jag vet inte hur bra det är.