Tre roliga YouTube-klipp.

Jag spenderar ju en hel del på YouTube, det är ingen hemlighet. Jag är idag inne på år tio av att prenumerera på olika kanaler och se på folk göra bort sig i sina vardagsrum. Och det är fortfarande skitkul - jag önskar att fler svenska kunde se storheten i att se på YouTube-klipp.
 
Kanske att folk förstår om ytterligare tio år...?
 
Och eftersom jag har så pass lång erfarenhet av att glutta på internetfolk på tuben, så tänkte jag dela med mig av tre favoritklipp som jag återvänder till om och om igen. Se det som en tisdagsgåva från Pellzor. Nu kör vi.
 
På sin gamla YouTube-kanal brukade Grace Helbig recensera random saker. Här min favorit: Helbig, med sin väninna Mamrie Hart, ger sina fem cent om den då superpopulära 50 Shades of Grey. Så jävla kul! Speciellt när de "act out" handlingen när den andra läser. Så fort jag och Ellen får feeling (aka är fulla) så hamnar vi på det här klippet. Lika kul varje gång!
 
Det här mitt go to-klipp när jag vill minnas den gamla goa' tiden, återigen med Helbig. Så det var ju ett par månader där under 2013 som det blev på tapeten att mixa in skrikande getter i kända låtar. Genigalt? Ja! Här synas Grace internet på olika remixer. Roligast är den med Whitney Houston och hennes garv som följer.
 
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAH! Såg det här precis nu - lika kul idag som för tre år sedan! Tänk dig att du sitter på en uppblåsbar banan i livesändning och ska sjunga. Bara det är pinsamt nog. Tänk sen att du, på samma banan, glider iväg och studsar ned för några trappsteg. Episkt!
Hoppas ni hade det kult på restaurangen! HEJ DÅÅÅ!
grace helbig - kul klipp! - läskig tysk med läskigt öga
Annelie

HAHAHA goat-filmen var asrolig! Fan vad roligt det är med folk som garvar alltså :) :) :)

Nina

Åh åh åh! Älskar att titta på YouTube, följer en salig blandning av youtubers. Hannah Hart är min absoluta favorit. Och här är den bästa videon: https://www.youtube.com/watch?v=aCmCJPlxCTI

I övrigt gillar jag Good Mythical Morning och en del gaming såklart (Cry <3). Kan du inte typ ge oss en lista på favorit-YouTubers och kanaler du tycker en ska prenumerera på? Vill prenumerera på fler!

Ebblöbebblö

Mer tips! Jag är skitdålig på Youtube och har inte alls fattat grejen. Ge oss en lista på saker man ska youtuba när man har folk hemma som är lite smålulliga. Tack! Schysst! PS gillar inte när folk gör bort sig DS.