Sömnigt inlägg.

Jag drunknar?
 
Fan ni skulle bara veta vilken dadjfndjfndvkjndsjkndsjfndgjnxc,xnv aoskaöd skad 111111111-----------
 
zzzzzZzzZz
 
24 h senare - Så det här inlägget påbörjade jag igår, tisdag. Jag var så trött att ni anar fan inte hur det stod till med den här mannen. Och ja, det här "Pelles sömn" del 334 jag vet - MEN det här var något extra ordinärt i sömnbrist-väg. För jag sov dåligt hela påsken och lyckades bara klocka en och en halv timmas sömn natten innan gårdagens jobb.
 
Ett sömnhaveri som ledde till att jag somnade med huvudet i handflatan här framför datorn. I några minuter dårå, inte under hela kvällen. När jag vaknade upp så hade jag tryckt fram hieroglyftexten ovan. Tolka någon!
 
Var är den mest random plats ni törnat in på? Jag slocknade en gång med huvudet mot axeln på en främling. Du arma man på bussen till Linköping - förlåt mig!


KATEGORI: Pelles vardag
TAGGAR: ni hatar mig för detta? / pelles sömn del 334 / sluta tjata om att du inte kan sova

Sponsrad video: 10 Cloverfield Lane

Nu i dagarna så går uppföljaren till Cloverfield upp på de svenska biograferna. Och i 10 Cloverfield Lane får vi följa historien om Michelle som vaknar upp i ett skjul från sviterna av en bilolycka. I detta skjul befinner sig också två män som hävdar att de räddat henne från en kemisk attack som gjort världen utanför obeboelig. Michelle, som tror att hon blivit bortrövad av två sjuka personer, ser till slut sin chans och sprintar mot vad hon tror är friheten. Vad som väntar utanför dörrarna hade hon aldrig räknat med.
 
10 Cloverfield Lane är den andra filmen ur Cloverfield-franchisen. Den första filmen kom 2008 och delade så väl kritiker som filmnördar i två läger. Själv älskade jag Cloverfield när det begav sig och jag har sett den många gånger sedan dess. Det är något speciellt med filmens sätt att ta sig an "handhold camera"-hantverket som jag är svag för.
 
I denna av film ser vi bland andra Mary Elizabeth Winstead (Scott Pilgrim vs. the World) och John Goodman (The Big Lebowski) i rollerna. Dan Tranchtenberg gör sin regidebut och har fått hjälp av stjärnproducenten J.J. Abrams.
 
Missa inte premiären för 10 Cloverfield Lane onsdagen den 30 mars! Kika på den spännande trailerna här ovan och klicka dig sedan vidare för att säkra dina biljetter!
 
SPONSRAT INLÄGG


KATEGORI: Pelles vardag

Mor Nilsson 60 bast.

Igår agerade vi goda barn och firade mor som i dagarna går och blir semi-pensionär. Syrran hade styrt upp en påsklunch och champagnefika (båda utan morsans vetskap) för de närmst sörjande asen. Och utöver finfina gåvor och svindyr lunch, så fick hon ett par (i min mening) extra tänkvärda gåvor.
 
1) Ett foto på alla oss kids taget på Liseberg i höstas. Det är ett sådant där "old timey looking"-kort där man klär upp sig och poserar stelt. Jävla hett på 90-talet. Gangstertema blev det.
2) Kvinnan har ju en febläss för servetter. Av någon oklar anledning. Och för ett par veckor sedan så kläckte syrran idén att vi alla skulle köpa på oss mängder av servettpack för att jävlas. Resultatet: 40 pack med servettjävlar i olika kvalité och prisklass. Så jävla roligt.
 
Jag stod på förövrigt för skumpainköpet. Dyrt jäh-vlar med äkta champagne, hörni! Och så är det ändå godare med prosecco......?


KATEGORI: Fest och fylla
TAGGAR: mor 60 bast / snart pensionär

Är det här påsk på finska? // Tack & Förlåt

BONUSKLIPP! Nu är det snart påsk och dags för hela årets stora äta-upp-sig-helg. Det tar jag och Ellen såklart vara på och testar det påskigaste av alla påskrätter (om det ens finns fler?) - MEMMA! Se det stora äventyret här ovan och berätta för alla ni känner om oss.
 
PS. Ursäkta min skepparkransliknande buske. Jag väntar ut mustaschen igen.
 
Muschis - du är saknad. <3<3<3
 
+ berätta för alla ni känner! Vi vill bli stora!


KATEGORI: Youtube
TAGGAR: tack och förlåt!