Jag siar om Så Mycket Bättre 2016.

Veckans stora tjötare på jobbet och i nöjesvärlden har varit släppet av artister till årets omgång av Så Mycket Bättre. Och majoriteten av hängivna programfans är "ursinniga" och/eller/samt "rasar" över konstellationen. Varför?
 
Känsla här: peppad ja jävlar! Jag tror att det blir underhållande att se på. Inte bättre än Amanda Jenssen-året, men definitivt inte sämre än Timbuktu-säsongen.
 
Vi betar av artisteriet en och en här nu va och spår som blir den bästa att tolka respektive dag.
 
Tommy Nilsson
Classic sommarartist och - ja - jag kan både en och sju låtar av mannen. Vi delar ju ändå samma efternamn. Bäst Tommy-tolkning sker av Little Jinder.
 
Jill Johnson
Jag kan inte så många låtar av Jill, men jag gillar ju att hänga på hennes veranda. Jag tror också hon är jävla latjo att ha att göra med privat. Bäst JJ-tolkning sker av Magnus Carlsson.
 
Magnus Carlsson
Kom igen, mister Weeping Willows ska ju vara med! Det kan inte bli dåligt! Bästa tolkning gör självfallet Lisa Ekdahl.
 
Freddie Wadling
Den för mig mest okända deltagaren i år. Namnet ringer 14 235 klockor, men jag kan inte pinpointa något han gjort så här på rak arm. Men ey, mannen verkar vara en geni och det räcker gott och väl för mig. Bäst Wadling-låt gör Little Jinder.
 
Lisa Ekdahl
Det här kanske är ett oväntat fakta, men jag är faktiskt ett stort Ekdahl-fan. Hennes Olyckssyster-album ligger bland min toppfavoritalbum. Jag har för mig att jag köpte den plattan av en ren slump på Statoil en gång när jag hade en slant över. Nu är den skivan förevigt sönderlyssnad och repig. Little Jinder gör även bäst Ekdal-låt.
 
Danny Saucedo
.... Ja.... Här kanske Jill briljerar i en countryversion av In The Club?
 
Little Jinder
Årets Miriam, Amanda, Laleh, September osv osv. Har fått för mig att jag inte gillar Little Jinder av någon anledning, men så lyssnade jag igenom hennes låtar på Spotify precis. Hon är ball! Speciell, men jävla ball! Det här blir hennes biljett till en toppkarriär. Bäst Jinder-dänga slängs ihop av Magus Carlsson.
 
Mvh
SMB-siaren
 
Vad tror ni dårå? Vem blir bäst?
 
 
Edit: läste precis att Little Jinder är dotter till Åsa Jinder! Hundra spänn på att hon föddes till tonerna av sin mors nyckelharpa. Lyllos!
Danny Saucedo och Jill Johnsson som gör en cover på In The Club. - Little Jinder blir bäst
anna

jag tillhör en av dem som är lite besvikna tyvärr...är pepp på danny och tommy nilsson är ju allti dkul. Men asså jag tåååål inte little Jinder, liksom nästan värre än mitt amanda jenssen-hat som du mkt väl vet hur starkt det är... ;)

Svar: Och jag hatar Danny.....urk! Men ska försöka hålla ut ;P
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson